Február utolsó napján kiengedték az ír hatóságok a vizsgálati fogságból N. Zoltánt, aki a bérelt kisgépet vezette, míg A. Ignác letartóztatását újabb három hónapra meghosszabbította a dublini bíróság.

60 kilogrammnyi heroin volt a gépén, amiről állítólag nem tudott N. Zoltán.

Tavaly decemberben letartóztattak Írországban két magyar állampolgárt, akik a gyanú szerint hárommilliárd forint értékben csempészhettek be heroint az országba. A két férfit a Weston repülőtéren fogták el. Egyiküket egy kisgépen, ahol rábukkantak a 60 kilogrammnyi heroinra, a másikat a közelben, egy terepjáróban.

Szabadlábon a magyar drogpilóta!

A lefoglalt kábítószer Írországban     Fotó: Facebook/An Garda Síochána

Az ír hatóságok közlése szerint a lefoglalt heroint egy dublini családi bűnszervezet megbízásából csempészték be az országba.

Nem sokkal később kiderült, a bíróság a 62 éves N. Zoltánt és a 49 éves A. Ignácot hallgatta meg, akiket a kábítószer-kereskedelmet tiltó törvény alapján vettek őrizetbe. A repülőt az ismert vadászpilóta, N. Zoltán vezette, aki vallomása szerint úgy tudta, a gépen speciális mikrochipek készítéséhez szükséges anyagot szállítanak, nem pedig drogot, míg társa a bíróság előtt azzal védekezett, miszerint kényszerítették, hogy részt vegyen az akcióban, s a családja védelme érdekében tette.

A Blikk most azt írja, egy közösségi oldal bejegyzése szerint február utolsó napján kiengedték az ír hatóságok a vizsgálati fogságból N. Zoltánt, aki a bérelt kisgépet vezette, míg A. Ignác letartóztatását újabb három hónapra meghosszabbította a dublini bíróság.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Legalább kitudódott a microchipgyártás receptje: végy 80 kg nagy tisztaságú herroint, főzd lassú tűzön három órán át. Ez Rogán legújabb találmánya. A hír hallatán valahol felsír egy dajcs tompika. Ragyástóni is fullba nyomja a cuccost, muszáj neki úgy néz ki valahogy. Teljesen szét van folyva a képe, nem csoda, hogy még a szétbotoxolt acú lotyó is otthagyta.
jáger laszló
Akkor ártatlan ,mint a ma született bárány!!!??
Az írek szerint
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.