A legendás piac, amely 2016-ban bezárt, március 16-án nyitja meg újra kapuit. De nem csak új helyszínt, új nevet is kap!

A Petőfi Csarnok bolhapiaca 1985-ben nyitott meg, és több évtizeden át volt a főváros legcsaládiasabb és legnépszerűbb bolhapiaca. Azonban hiába bizonyította minden vasárnap, hogy itt szinte minden eladható, a PeCsával együtt ment a levesbe a Liget Projektnek köszönhetően.

A bolhapiac azonban nem adta fel, és új helyet és nevet keresett magának. A piaclegenda PetSa néven március 16-án Ferencvárosban, a Soroksári úton nyit újra.

Újranyit az egykori PeCsa bolhapiac! Csak más néven és más helyen...

Fotó: Bolhapiac Facebook-oldala

Az első nyitásra a március 15-i hosszú hétvége szombati napján, március 16-án kerül sor, és aztán minden szombaton várnak mindenkit nagy-nagy szeretettel a bolhapiac tulajdonosai, akik nem új arcok, hanem ugyanazok, akik a régit is üzemeltették – közölte a welovebudapest.com.

Nagyjából 100 árus számára van hely, de jó hír, hogy a helyszín kicsit még bővíthető is, ha akkora lenne az érdeklődés. A piac mellett van egy parkoló is, nagyjából 70-80 gépjármű számára, a parkolás díja pedig mindössze egy ezres egy napra.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Ilyen szépen hangzó nevet nehéz lesz überelni. :)
verőce21
Siralmas! Már egy bolhapiacnak is örülni lehet...? Adózatlan pénzek Mekkája...?
Sakk Matt
@verőce21: Ugyan már! Több adózatlan "alkotmányos költség" forog a NER-ben egy reggeli alatt, mint egy bolhapiacon évtizedek alatt!
jáger laszló
Nem jártam a régi PeCsába és az újba sem fogok!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Megint szükség lett rá ? Azért ez eléggé hervasztó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.