Február végén megműtötték a minisztert, azóta semmi hír róla.

Most nem Damon Hill, hanem Gulyás Gergely tűnt el

Gulyás Gergelyről semmit nem lehet tudni a műtétje óta/MTI/Kovács Attila

Február 25-én műtötték a Miniszterelnökséget vezető minisztert, azóta a kormányzat semmit nem árul el az állapotáról – tudta meg a hvg.hu. A lap úgy tudja, Gulyás a Honvédkórházban kapott az állami vezetőknek járó kiemelt egészségügyi ellátást.

A Miniszterelnökség vasárnap esti közleménye szerint a minisztert „megműtötték, a beavatkozás sikeres volt”. Annyit közöltek még: „a műtétet követő rehabilitáció időszakában Panyi Miklós államtitkár helyettesíti a parlamentben és a kormányülésen a tárcavezetőt."

De vajon meddig tart a rehabilitáció? A kormányzat sem az operáció jellegéről, de még a lábadozási idő hosszáról sem közölt semmilyen részletet. Így azt sem lehet tudni, hogy a Gulyás Gergely által tartott kormányinfókat érinti-e a miniszter lábadozása.

Forrás: hvg.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
A franc tudja... Nekem nem hiányzik ez a jóllakott napközis.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Horizont: Állítólag még időben történt a nem váltó műtétje,mert szülni szeretne!
Sakk Matt
Sakk Matt
@balos: Dugj fel a tapló mutterodnak egy telefont és csörgesd soxor, hadd élvezze a vén hülye picsa!
balos
@Sakk Matt: azért vettem a bátorságot,mert nőnap van és a muterod még nő!Szóval az édesanyámat lehet,hogy nyilas faterod kísérte az "úszáshoz"!Szerencsétlenségedre,mert így tudom,hogy mekkora brokit hozott össze a muszka katona akinek nem volt kotona!Ennyike!
Sakk Matt
@balos: Te f0s nyilas g3ci csinálmány, a családod aljasságait bayeresen tolod másra! Anyád élvezettel szopta a ruszkik faxát..te csak egy véletlen vagy, fenn már nem volt hely, így meghágta a r!banc mutterodat vagy 3 elvtársa. Nem is tudja, melyik az apád, te szar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.