Kiszáll a Lázár János-féle ménesbirtokból és eladja a Navracsicséknak beszóló portált, a hódmezővásárhelyi Promerád24-et.

„Navracsics Tibortól a Promenád24 szerepüket súlyosan félreértelmező kollégái helyett is elnézést kérek!”

– ezt írta a 24.hu-nak Rákay Philip, a hódmezővásárhelyi Promenád24 portál többségi tulajdonosa, miután a lap arról kérdezte: volt-e tudomása azokról a cikkekről, melyekkel a portál a napokban durván beleszállt Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszterbe.

Rákay igazi pártkatona! Előbb páros lábbal száll bele Navracsicsba, majd elnézést kér és eladja a lapját

Rákay Philip a Promenád24 tulajdonosa/MTI/Kovács Tamás

A Promenád24 azután esett neki Navracsicsnak, miután az találkozott a hódmezővásárhelyi polgármester Márki-Zay Péterrel, az ellenzéki pártok 2022-es közös kormányfőjelöltjével. „A buzizó polgármester és az "európai fideszes meleg kézfogásai” címmel közöltek először írást, majd február 24-én erre is rátettek egy lapáttal, „Navracsics pénzt ad Márki-Zaynak címmel közöltek cikket. Többek közt az írták: „Soros György tömi az egyik zsebét dollárokkal, a másikba Navracsics Tibor pakolná a forrásokat. Hazaáruló politikussal bratyizik a közigazgatási és területfejlesztési miniszter.”

Rákay most azt írta, hogy ezekről a cikkekről csak a médiából értesült, és neki nem fér bele, hogy így támadják az Orbán-kormány tagját, és szankciókat ígért az ebben résztvevőknek. Egyúttal jelezte: keveset tudott foglalkozni a portál működésével, ezért értékesíti a tulajdonrészét. Azt is közölte: lemond – a Lázár Jánoshoz, a kormánypártok hódmezővásárhelyi erős emberéhez, egyben korábbi vásárhelyi polgármesteréhez köthető – Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-ben betöltött felügyelőbizottsági tagságáról.

Forrás: 24.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Maccska: orbán ezermilliárdos propagandáját meg mi fizetjük. Ez viszont tényleg kiderült, te ártalmas elmebeteg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Maccska: Akkor panaszold be az Európai Parlamentet a plakátjáért.
Dr. Proktor
@Maccska: Ajjajj! A fideszt meg Soros Gyuri bácsi stafírozta ki ...
csak úgy....
a fideszben hemzsegnek az ilyen rákay féle jellemszegény,pénzéhes,tehetségtelen alakok!
vitriol
R. kálmánka gyorsan észbekapott, mielőtt még a föncsi megróhatná őt a meggondolatlanságáért!
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 09:01
Biztos minden úgy van,ahogy belinkelted,mármint a fideszes alapítvány szerint,bár érdekes ez az alapítvány a momentum szállal együtt.
"Nemcak Nagy Károly kötött ki a Transzparens Újságírásért Alapítványnál, hanem Bereczki Dávid kaposvári önkormányzati képviselő is. Korábban mindketten a Momentum TizenX nevű ifjúsági szervezetében politizáltak: Nagy Károly elnök, Bereczki alelnök volt. A pártból való kilépésük ellenére mandátumaikról nem mondtak le, mostanra pedig mindketten a Fidesz-közeli alapítvány fizetett munkatársai lettek."
atlatszo.hu/kozugy/2022/06/30/kilepett-momentumos-onkormanyzati-kepviselok-gyujtohelye-lett-a-fidesz-kozeli-sajtoalapitvany/
Sakk Matt
Sakk Matt
@balos: Dugj fel a tapló mutterodnak egy telefont és csörgesd soxor, hadd élvezze a vén hülye picsa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.