Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Donald Trump korábbi amerikai elnökkel, republikánus elnökjelölttel tárgyal Mar-a-Lagóban, Trump floridai rezidenciáján – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Az Orbán Viktor vezette magyar delegáció helyi idő szerint délután öt órakor érkezett a helyszínre, ahol egy órán keresztül tárgyalnak Donald Trumppal és munkatársaival. A megbeszélés után közös vacsorával és […]

Forrás: debreceninap.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
ott is végignyaldosta a nők kezét? vagy csak szagmintát vett? vagy a kézcsókot tramplinak tartogatta?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy már magában is minimum véleményes akció margójára

Március 8.-án Orbán köszöntötte az anyákat

Rögzítenem kell, hogy ha valaki valamiféle van liberális gondolkodást vél felfedezni ebben az nagyon téved.
Felmerül persze annak lehetősége, hogy az zavarta meg a kis csökött, de totál elhájasodott agyát, hogy idén ma van a Mothering Sunday! =))
Egyébként:
magyar-gyaur.blog.hu/2024/03/08/nonapra_a_fidesztol_tabletta_nincs_tamponado_van
Pusztai
Nincs még egy politikus, pláne pártvezető, aki annyi formában, tevékenysége okán támadható lenne mint Ocsmány Vigyor és ezt a lehetőséget képtelen az ellenzék kihasználni. ezredannyi hibával Gyurcsányt kinyírták, a spermát képtelenek pellengérre állítani és kilőni a hatalomból.
... Rengeteg zűrüs ügy, csalás, lopás, hatalommal visszaélés, hazaárulás, - rengeteg árt az országnak,- sőt sokak szerint már tömeggyilkos is a pandémia helytelen kezelése miatt kb 35 ezer szükségtelen halál, ...és nem, nem, nem ébred fel az ellenzék: oda kell csapni, nem a xart símogatni!
Az ellenzék még jóformán dicséri, zsenizi, mikor egy ostoba, buta, saját szakmai végzettségéhez is hülye, hazudni sem tud hogy azonnal le ne bukna, 100 milliárdokat lopott politikusként, soha nem perelt semmit amikor lebukott megírták és megint NEM!
Az ellenzék keni a szart a falra és beáll a sarokba, önként letérdel a kukoricára és szipogva nyögdécsel: én nem ilyen lovat akartam!
Pusztai
ez egy fantasztikus kormány, Varga Juditnak fogalma sincs mit művel az államtitkára, Rogánnak elképzelése sincs arról, hogy a kabinetfőnöke hogy végzi el az egyetemet, Gulyás a sajtóból tudja meg, hogy házkutatás van a minisztériumában, ...de képben vannak Karácsony hogy adta el majdnem a Városházát.
...Mindeközben hoztak egy törvényt, ami úgy lett hatályos, hogy semmilyen előkészület nem történt meg, rendszert nem találtak ki alá, viszont a be nem tartásáért egyből lehet bírságolni.
És ők kérdik, na jó, de ki kormányozzon, ha ők buknak?
Bárki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.