Windisch László fizetése jelenleg megközelíti a bruttó 6,2 millió forintot, ám ez idén tovább emelkedik, hiszen a bérét mindig az előző évi átlagkereset tizenkétszeresében határozzák meg.

Lehullt a lepel! Nem búslakodott sokáig tönkrement házasságán Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter, aki már jó ideje egy párt alkot az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökével, Windisch Lászlóval. A negyvenhárom esztendős egykori tárcavezető negyvenhat éves hódolója ritkán szerepel a nyilvánosság előtt, ám igazi "nagykutyának" számít a szakmában.

Senki se gyűjtsön Varga Juditnak! A legjobban kereső állami tisztviselő az új szerelme

Nem lesznek anyagi gondjai a volt igazságügyi miniszternek új szerelme mellett   Fotó: 444.hu/olvasói fotó

Jelenleg ő az ország legjobban kereső állami tisztviselője. A fizetése jelenleg megközelíti a bruttó 6,2 millió forintot, ám ez idén tovább emelkedik, hiszen a bérét mindig az előző évi átlagkereset tizenkétszeresében határozzák meg.

A vagyonnyilatkozata szerint van egy családi háza és egy lakása Budapesten, egy zártkertje Vértesszőlősön és egy másik családi háza Bozsokon. Feltüntetett továbbá egy 16 millió forintos nyugdíjpénztári megtakarítást, kis értékben részvényeket, egy közel 10 millió forintnyi euró-követelést, valamint egy 230 millió forintos tartozást.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Es ez mind semmi ahhoz kepest hogy orban eddig tobb mint 5 ezer milliardot lopott el a magyar emberektől.
O1G-t keptelenseg uberelni lopasban, gecisegben es HAZAARULASBAN!
Hogy a pedofiliat ki ne felejtsuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Yoda69: Valóban, itt valami nem stimmelhet... Csak elgondolkodtató: ha ennyiért vett valami "luxus" ingatlant yachtot, vagy bármit is, akkor az már a nevén van és a vagyonnyilatkozatában szerepeltetnie kellene... nem? Tehát szerintem hiányzik a hitel "másik lába": a vagyon!!
Az is igaz, hogy ha mondjuk 20 évre vette fel, az kamat nélkül havi 1 milliós havi törlesztést jelent, igy a 6 milliós fizetésébe ez is belefér.
De tudod mit: én nem cserélnék vele, de mással sem.
Dr. Proktor
Ha jól tudom akkor mindenki azzal dug aki azt engedi... magánügy!
Yoda69
@szegfue: Termeszetesen nem a sajat nevere veszi. Erre vannak kitalalva a stromanok.
Ezert lesz nehez elszamoltatni ezeket a tetves geciket, ha sikerult egyszer levaltani oket, mert minden penzt kitalicskiztak az orszagbol offshore szamlakra, ami meg itthon van az nem a sajat nevukon van. Csak gondolj bele, orban egymaga eddig 5 ezer milliard forintot lopott el.
szegfue
@Yoda69: Hát látod ez az, ami igazán nem "életszerü"! Bár nem tiltja a törvény, hogy pl. én felvegyek 230 millió hitelt azért, hogy a szomszédomnak vegyek egy jachtot. Tényleg nagyon jól kitalálták:((
rücsü41
A cikk csak nem azt akarja sugallni, hogy Varga Judit Windisch pénzére hajt, és el akarja tartatni magát?Nem akarom ezt elhinni, hogy egy jogász ilyenre vetemedjen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.