Az egykori igazságügyi minisztert egy belvárosi hotel bárjában fotózták le kéz a kézben Windisch Lászlóval.

Varga Judit volt igazságügyi miniszter, aki a kegyelmi ügy miatt visszavonult a közélettől, és lemondott az országgyűlési képviselői mandátumáról, szombat este egy társaságban töltötte az időt Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével – írta a 444.

Hoppá! Varga Judit összejött az ÁSZ elnökével?

Kéz a kézben az ÁSZ elnöke és a volt igazságügyi miniszter     Fotó: 444

Windisch Lászlóról és Varga Juditról a W Budapest ötcsillagos szálloda bárjában fénykép is készült, ahogy kéz a kézben társalognak. A lap megemlíti, hogy az ÁSZ elnökét és a Magyar Pétertől, volt férjétől tavaly elvált ex minisztert nem először látják együtt.

A Gulyáságyú Média beszámolója szerint január 4-én egymás mellett ültek a Zeneakadémián, ami még jóval Varga Judit lemondása előtt történt, amikor még aktív fideszes politikus volt. A 444 szerint kormánypárti körökben mutatkoztak már együtt a lemondás előtt is. A 24.hu úgy tudja, hogy a kapcsolat már a tavaly, év közepén kezdődött.

Windischre, mint az Állami Számvevőszék elnökére vonatkoznak az ÁSZ etikai szabályai is. A szervezet saját etikai kódexe kitér az elfogulatlanság fontosságára, ezen belül pedig kifejezetten a személyes érintettség és az érzelmek szerepére is. A kódex szerint nemcsak az anyagi érdekek, hanem érzelmek akadályozhatják az elfogulatlan munkát, márpedig az ÁSZ akkor is készített a Fideszről jelentést, amikor Varga még a párt egyik vezető arca volt.

A lap meg is kérdezte az ÁSZ-t, hogyan tartják ezt összeegyeztethetőnek az etikai kódex rendelkezéseivel a magánéleti kapcsolatot.

„Az Állami Számvevőszék elnöke sem most, sem korábban nem keverte össze a munkáját a magánéletével. Munkáját a jogszabályi előírásoknak megfelelően, részrehajlás és elfogultság nélkül végzi és végezte, összeférhetetlenségi ok sem most, sem korábban nem állt fent” – írta a szervezet, és hozzátették azt is, hogy az Állami Számvevőszék elnöke a magánéletét érintő kérdésekről sem most, sem a jövőben nem kíván nyilatkozni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Jesszusom ezzel??? Vagy csak álca???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Zsák a foltját megleli! Azt azonban miért gondolják mind,hogy boldoságukhoz minket kell ba...atni?
balos
@Nessy: Nagy vonalakban elnézve a párt,hát a zoknimat is elbírná a fejük!Mosás előtt!
NKF
Még szép.hogy nem egy csóringerre bukott! Ámbár a Várkonyi Andikának több esze volt ő
a milliárdokra repült rá!
rücsü41
Windisch Tamás akkor most milyen ember?Ha nős akkor bajban van mert egy ÁSZ elnöknek nem csak erkölcsileg kell kifogástalannak lenni, hanem fedhetetlennek is kell lennie.Varga Juditot nem lehet csak azért felelősségre vonni mert esetleg egy házas emberrel jött össze, akasztott bajuszt.Fiatal asszony, és tudja, hogy az embere nem egyedüli létre vágyik a legjobban.Ha neki Windisch tetszett akkor , vigye Windischt, de csak akkor a ha azt a sokat hangoztatott keresztényi erkölcsök is megengedik!
Havanagi
Ezt a 16 évig bántalmazott "jóminiszterasszonyt " a háromgyerekes könnyező madonnát egyből karóba húzta a NER dagadt főúr.Nagyon el lehetett keseredve. Ilyen egy jó anya!!Van még valaki,aki hisz neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.