Windisch László fizetése jelenleg megközelíti a bruttó 6,2 millió forintot, ám ez idén tovább emelkedik, hiszen a bérét mindig az előző évi átlagkereset tizenkétszeresében határozzák meg.

Lehullt a lepel! Nem búslakodott sokáig tönkrement házasságán Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter, aki már jó ideje egy párt alkot az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökével, Windisch Lászlóval. A negyvenhárom esztendős egykori tárcavezető negyvenhat éves hódolója ritkán szerepel a nyilvánosság előtt, ám igazi "nagykutyának" számít a szakmában.

Senki se gyűjtsön Varga Juditnak! A legjobban kereső állami tisztviselő az új szerelme

Nem lesznek anyagi gondjai a volt igazságügyi miniszternek új szerelme mellett   Fotó: 444.hu/olvasói fotó

Jelenleg ő az ország legjobban kereső állami tisztviselője. A fizetése jelenleg megközelíti a bruttó 6,2 millió forintot, ám ez idén tovább emelkedik, hiszen a bérét mindig az előző évi átlagkereset tizenkétszeresében határozzák meg.

A vagyonnyilatkozata szerint van egy családi háza és egy lakása Budapesten, egy zártkertje Vértesszőlősön és egy másik családi háza Bozsokon. Feltüntetett továbbá egy 16 millió forintos nyugdíjpénztári megtakarítást, kis értékben részvényeket, egy közel 10 millió forintnyi euró-követelést, valamint egy 230 millió forintos tartozást.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Es ez mind semmi ahhoz kepest hogy orban eddig tobb mint 5 ezer milliardot lopott el a magyar emberektől.
O1G-t keptelenseg uberelni lopasban, gecisegben es HAZAARULASBAN!
Hogy a pedofiliat ki ne felejtsuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
gyurcsánynak se gyűjtsetek ...

nemrég milliárdos luxusapartmant vett magának
Pegero
@KisTehen: Dobrev Kláráról nem is beszélve!
Ezodabasz
Ki a munkaadója(munkáltatója) ezeknek az élősködőknek? Honnan kapnak ekkora fizetéseket?
namihami
Húúú, de jó, hogy szóltatok, már majdnem...
És ez az Orbán kormány színrelépésekor, a Gyurcsányékkal szemben, a nulláról indult! ""Apró"" differencia!?!?! Biztos jobban spórolt!
Tibor95
És akkor ez még mindig kevés nulla ahhoz képeszt, hogy Soros György beépített emberei, a dollár baloldal, évente milliárdokat költ hazaáruló aktívásokra.

Lefizetések, Nokiás-dobozok, lopások, korrupció. Lánchíd pénz lopás. Fővárosi költségvetés csődbevitele... Számoljátok csak ki, hogy az hány millió/milliárd, a néptől ellopott pénz.

Elvtársak, igazán ne fájjon ha egy komoly pozíciót betöltő ember haza -a nemzete érdekében- dolgozik, és ezért annak megfelelően keres!

Jobb lenne bomlasztani az országot és a családot?
Ahogy Gyurcsány/Dobrev/Soros/Márki Zay/Karácsony hazaárulók teszik.
Yoda69
Es ez mind semmi ahhoz kepest hogy orban eddig tobb mint 5 ezer milliardot lopott el a magyar emberektől.
O1G-t keptelenseg uberelni lopasban, gecisegben es HAZAARULASBAN!
Hogy a pedofiliat ki ne felejtsuk.
jáger laszló
Felejtsük L!!
Nem is volt szándékomban ezt cselekedni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@Yoda69: Ahol a jobbágyság majd ezer évig jól működött ott az újra bevezetése sem lehetetlen!Látva az ide befizetett gerinctelen fideSSes barmokat!
balos
A volt gazságügyi nem tudom,hogy hova sorolható hermafrodita kivel mikor mivel "tengeti" a sexuális ferdeségét az nem nekem kéne megoldani!Arra ott a műszex eszköz két vége!
kereső
Mi történt? Ki akarja varga juditot a "nemzeth Isaurájává" avatni?
Tibor95
Gyurcsány kommunistái 20+ évig rabolták az országot, most meg a magyar vezetők fizetéseire vágynak. Nem elég nekik amit Sorostól kapnak.

Van egy nemzeti érdekű, békét és családokat támogató egyenes kormányunk.
Védjük meg közösen az ilyen balliberális Soros György NGO hazaárulóktól megtévesztő parazitáktól.

Mindent bele nemzeti jobboldal. Éljen a haza!
szegfue
@Yoda69: Engem az is elgondolkodatott: mégis miből eredhet a 230 milliós tartozása?! Pl. egy "átlagembert" egész életére menyomoritja a felvett 10-30 milliós hitel a lakhatására...
szegfue
@Tibor95: 7:13 Megirnád: hogyan számoltad ki, hogy "Gyurcsány kommunistái 20+ évig rabolták az országot"? Milyen időszakra gondolsz?
kereső
@szegfue: A 2010 előtti időszakra gondol- benne a 4 év orbáni kormányzásra., a 4 év mdf-kisgazda kormányra...már azt is elfelejtette . Ja, hogy gyurcsány csak 2000--ben tért vissza politikába? Az nem számit...akkor is ő és "kommunistái" fémjelzik mind a húsz évet. Eccerú ez, mint a faék...
leszholnapis
@Tibor95: világit a szádba a Negro...
szegfue
@kereső: Na jóóóóó! Ha Te gondolatolvasó vagy, akkor könnyü:))
Akkor mondandójának az lehet a lényege: a rendszerváltás és 2010 között mindegyik párt, amelyik kormányzott kommunista volt:)))
kereső
@szegfue: Bizony, bizony- és bele sem gondol a barma, hogy mit ir.
Horizont
Hát ez a a buciképű ÁSZ elnök ekkora fizetéssel nagyon rosszul gazdálkodik!!
Nem tud spórolni egy kicsit se? Sőt ekkora adóssága is van??? Mi van???
Alig van valamilye. Szégyen hahahahahaha
Horizont
@Tibor95: Honnan szedsz össze ennyi faszságot? Kiadják vagy saját gondolat?
Fizetnek érte vagy ingyen égeted magad??? Nagyon ciki vagy te szegényke.
szegfue
@Horizont: 9:12 Ne legyél már ennyire "szigoru":)) Egyáltalán nem "ciki" neki, mert igy láthatjuk, tudhatjuk: milyen is a "nagymagyarnemzetijobboldal" és persze ezt hirdeti igen "bátoran":))
Horizont
@szegfue: :DDD
Annyi már az ilyen komment, fárasztó. Elképesztő emberek akár pénzért akár ingyen.
Yoda69
@szegfue: Megmondom. Ezek kamu tartozasok. A fideSS bankbol vesznek fel szaz milliokat, hogy megvegyenek mondjuk egy nyaralot, vagy luxus yachtot. Utana ezt a penzt kamatmentesen torlesztegetik 20-30 ev alatt. Ennyi. Raadasul a vagyon nyilatkozaton jol mutat hogy "szegeny hogy el van adosodva",
szegfue
@Yoda69: Valóban, itt valami nem stimmelhet... Csak elgondolkodtató: ha ennyiért vett valami "luxus" ingatlant yachtot, vagy bármit is, akkor az már a nevén van és a vagyonnyilatkozatában szerepeltetnie kellene... nem? Tehát szerintem hiányzik a hitel "másik lába": a vagyon!!
Az is igaz, hogy ha mondjuk 20 évre vette fel, az kamat nélkül havi 1 milliós havi törlesztést jelent, igy a 6 milliós fizetésébe ez is belefér.
De tudod mit: én nem cserélnék vele, de mással sem.
Dr. Proktor
Ha jól tudom akkor mindenki azzal dug aki azt engedi... magánügy!
Yoda69
@szegfue: Termeszetesen nem a sajat nevere veszi. Erre vannak kitalalva a stromanok.
Ezert lesz nehez elszamoltatni ezeket a tetves geciket, ha sikerult egyszer levaltani oket, mert minden penzt kitalicskiztak az orszagbol offshore szamlakra, ami meg itthon van az nem a sajat nevukon van. Csak gondolj bele, orban egymaga eddig 5 ezer milliard forintot lopott el.
szegfue
@Yoda69: Hát látod ez az, ami igazán nem "életszerü"! Bár nem tiltja a törvény, hogy pl. én felvegyek 230 millió hitelt azért, hogy a szomszédomnak vegyek egy jachtot. Tényleg nagyon jól kitalálták:((
rücsü41
A cikk csak nem azt akarja sugallni, hogy Varga Judit Windisch pénzére hajt, és el akarja tartatni magát?Nem akarom ezt elhinni, hogy egy jogász ilyenre vetemedjen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.