A párt indul a júniusi EP-választáson, listájukat Le Marietta, az Átlátszó egykori újságírója, a főpolgármesteri hivatal részvételiséggel foglalkozó osztályának létrehozója vezeti

Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna (Suzi) lemondanak a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöki posztjairól, tudta meg a Telex, ezt pedig Kovács Gergely is megerősítette nekünk. A lemondás amiatt történt, hogy Kovács bejelentette, nem indul a XII. kerületben az önkormányzati választáson polgármesterjelöltként, mert a párt többsége nem támogatta az előválasztást.

Szétesik a Kutyapárt? Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna lemondanak a társelnökségéről

Döme Zsuzsanna (Suzi) és Kovács Gergely lemondanak a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöki posztjairól    Fotó: Facebook/Kovács Gergely

„Lett volna egy tök jó lehetőség rá, hogy én polgármester legyek, és kutyapártos legyen a testületben a fele képviselő, ez részben előválasztáson dőlt volna el, ami szerintem simán nyerhető lett volna. Sajnos ezt a kutyapárt többsége nem támogatta” – írta.

A párt indul a júniusi EP-választáson, listájukat Le Marietta, az Átlátszó egykori újságírója, a főpolgármesteri hivatal részvételiséggel foglalkozó osztályának létrehozója vezeti, a második helyen pedig a Kölcsey Ferenc Gimnáziumból polgári engedetlenség miatt két éve kirúgott Törley Katalin áll. A harmadik helyen a párt alelnöke, Juhász Veronika áll.

Az önkormányzati választáson is indulnának a tervek szerint. A nemrég átírt új választási rendszer szerint fővárosi listát az a párt állíthatna, amelyiknek legalább három kerületben van polgármesterjelöltje, vagy főpolgármester-jelöltet indít. Kovács Gergely korábban bejelentette, hogy főpolgármester-jelöltje nem lesz a Kutyapártnak. Miután pedig Kovács visszalépett a polgármester-jelöltségtől, így a pártnak jelenleg két kerületben van jelöltje.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Kovacs Gergelynek es Dome Zsuzsanak legalabb helyen a gerince.
Igy akkor egymas ellen indulnak az ellenzekiek, ami a fideSSnek kedvez.
Hogy nem lehet belatni az elovasztas egy demokratikus modszere annak, hogy eldontsek ki az eselyesebb a korzetben.
Regen a ketfordulos valasztas eseten, a masodik forduloban volt lehetoseg igy varialni. Mivel a fideSS eltorolte a masodik fordulot, igy pont az elovalasztas az, ami ezt potolhatna. Ha a kutyak es a momentum nem ismeri fel ennek a lenyeget, akkor alkalmatlanok egy demokratikus kormanyzasra is.

@KisTehen: Ezt tudjuk nagymarha, a fideSSnek az a jo, ha minel szegmentaltabb az ellenzek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Aki nem látja Kovácsékban a vicc mögötti mélységet, az nem érti a bohócok világát sem, pedig náluk intellektuálisabb, érzékenyebb lény talán nincs is a földön.
kereső
@KisTehen: 08:36 " Kovács bejelentette, nem indul a XII. kerületben az önkormányzati választáson polgármesterjelöltként, mert a párt többsége nem támogatta az előválasztást."- ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy nem a "libsik nem támogatják a prularizmust", hanem a kutypárti szavazók, támogatók azok- akik szerint ez nem támogatható. Vagy inkább arról van szó, hogy még ezen szinten sem hajlandóak "együttműködni" más ellenzéki pártokkal.
KisTehen
@kereső: Yoda69 kutyapárti szavazó lenne?
jáger laszló
Azt a kutyafáját!!
Micsoda dráma!!??
Azért túléljük
barátilag
J.L.
terlasz
A viccpárt sosem akart megkomolyodni, így aztán nem is készült komoly politikai szerepvállalásra.
Egyre több olyan szavazó van, akinek ez is elég, jó nekik Orbán is. Ha nem műbalhé, amit a duplafarkúak csinálnak, akkor tisztul a kép a politikai palettán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.