Másfél debrecennyi szavazót veszített az elmúlt hónapban a Fidesz-KDNP főleg a kegyelembotrány miatt, de a kormánypártok népszerűségvesztéséből az ellenzék megint nem tudott profitálni – derült ki a Republikon méréséből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
mert ez nem ellenzék, hanem megélhetési politikusok csürhéje...
Yoda69
Nem eléggé. Tovabb kell oket utni.
Az ellenzeknek nem szabad kihulni hagyni a temat. Ezert is remek otlet a DK plakat kampánya, igy az egesz orszagban lehet szembesulni azzal, hogy orbanviktoria pedofil simogato.
Pusztai
Telex: Közvkut márc első hét
telex.hu/belfold/2024/03/11/republikon-partpreferenciak-kegyelmi-ugy-fidesz-nepszeruseg-valasztas

"A vártnál is jobban megtépázta a Fidesz-KDNP népszerűségét a kegyelmi botrány, egy hónap alatt több mint 325 ezer választó hagyta ott Orbánékat.
Az ellenzék azonban nem tudott ebből a válságból sem profitálni, egyedül a Momentum erősödött minimálisan . A DK gyengült, és a júniusi választáshoz közeledve csökken a bizonytalanok aránya"
...
Tessék mondani, mivel a szavazás-választás eredménye a kommunikációtól kb 90%-ban függ, nem lehet, hogy az ellenzék kretén, ostoba módon kommunikál?
Nem látják a lényeget a fidesz gyenge pontját mit kell kilőni mint egy épület lerombolásánál.
Nem lehet hogy a kommunikációt végző POLELIT - politikus, médiás, elemző szentháromság,- segghülye, alkalmatlan szarhalom??

Szénási - KR. - most mondta: az ellenzék rosszabb állapotban van mint 22, 23-ban!!
Nem gondolkodnak el azon akár ő is: mint egyik fő kommunikátor ebben ő is ludas???
Nem lehet hogy a kommunikációt végző POLELIT - politikus, médiás, elemző szentháromság,- segghülye, alkalmatlan szarhalom??
colibri
Ez nem elég. ...és a pedofil téma csak egy a sok közül! A magyar egészségügy mélyrepülése hasonló indokot adhatna a fidesstől való elszakadásra! Az utcán és bárhol való tiltakozásra! Milyen dolog már az, hogy az volt az első! döntésük, hogy maguknak ingyenes kiemelkedő egészségügyi ellátást intéztek, a nép, a magyarok meg le van ...va. Tudatosan leépítették az amúgy sem magas színvonalú egészségügyet! .. és beszélhetünk az oktatásról, meg sok minden másról, mert mindent tönkre tettek, maradt a lopás, meggazdagodás, hatalom megtartás mint fő cél és ennek van alárendelve minden.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.