Gelencsér Ferenc a Momentum országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán fejezte ki felháborodását, miután a rendőrség röhejes indokokkal utasította el a lélegeztetőgépek beszerzésével kapcsolatos feljelentését.

Gelencsér Ferenc a lélegeztetőgépek körüli állítólagos visszaélések miatt tett feljelentést, de a rendőrség elutasította azt.

A hatóságok szerint a beszerzési ár előlegként történő 100%-os megfizetése nem sértette a vagyongazdálkodási kötelezettségeket, és a Kormányrendelet értelmében ez jogszerű volt. Azt is hozzátették:

A mindenkori vagyongazdálkodást komplex folyamatként szükséges szemlélni…olyan gazdasági döntések is születhetnek, amelyek rövid távú hatásukat tekintve ugyan vagyoni hátrányt eredményezhetnek…

Lélegeztetőgép-botrány: hiába a feljelentés, nem bizonyított a mutyizás

Illusztráció: 123rf.com

Gelencsér szerint a döntés nem foglalkozik a feljelentés lényegi elemeivel, és nem cáfolja a bűncselekmény gyanúját. A politikus panaszt nyújt be, és elszántan folytatja a harcot, hogy kiderítse, kinek a felelőssége a "magyar adófizetői milliárdok" eltűnése.

Forrás: kozbeszed.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Egyáltalán miért vagyunk 13 év páratlanul sikeres kormányzás (benne az elmúlt 100 év legsikeresebb évtizede), után a béka segge alatt...? :)
Ezodabasz
A mutyizás úgy van kitalálva, hogy ne legyen bizonyítható...ennyi.
jáger laszló
A lélegeztetőgépek köszönik
Jól +vannak!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
A nagymamat aki egy kiflit lopott a kozertbol, bezzeg meghurcolta a rendőrség. A fideSSesek 300 milliardot loptak ki a magyarok zsebebeol a lelegezto gep mutyi kapcsan, itt nem lat buncselekmenyt a rendorseg. Fasza.
Pusztai
@Yoda69: nem háromszázat, hanem évente 1500 mrd-ot Pogátsa szerint van az 2000 mrd .
Yoda69
@Pusztai: Csak a lelegezteto mutyi kapcsan 300 milliard. Eddig bizonyithatoan 5 ezer milliardot loptak el orbanek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.