Vérfagyasztó! Hátba lőttek egy postást Szolnokon

Fotó: Freepik

Egy középiskolás diákot gyanúsít a rendőrség a Szolnokon történt bűncselekménnyel kapcsolatban. 

A megalapozott gyanú szerint a kocsi hátsó ülésén helyet foglaló fiú gondolt egyet, és a leengedett ablakon át több esetben hátba lőtt egy munkáját végző kerékpáros postást.A fiatal négy barátjával indult kocsikázni, egyikük egy tartályból zselés lövedéket kibocsátó játékfegyvert is magával vitt.A rendőrök hajtóvadászatot indítottak az elkövető után, akit már sikerült is megtalálniuk, mivel feladta magát.Vérfagyasztó! Hátba lőttek egy postást Szolnokon

Fotó: Police.hu

A gyanúsítottat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt kihallgatták. A bűnügyesek a játékfegyvert kutatás során megtalálták, lefoglalták. A fiú elmondta, hogy véletlenül találta el a postást. Amikor interneten olvasta, mi történt a postai alkalmazottal, azonnal szólt édesanyjának és önként jelentkezett a rendőrségen – írják a police.hu oldalon.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Több alkalommal hátbalőtte " véletlenül " megazanyjapicsája!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Csizmás Kond: Nem most kezdődött, és sajnos már óvodás korban elindul ez a folyamat. Mondjuk eleve otthon is ezt látják, mit lehet várni akkor a gyerektől.
Eladott Ország
Nem Ausztriát fogjuk utolérni, hanem Kolumbiát a fegyveres rablásban.
Csizmás Kond
@division: ...a gyerek olyan mint a bank, ha tettél be várhatsz kamatot ha nem akkor nem...tehát valahogy oda kéne nevelni őket hogy autóval való túrázáskor nem a játékpisztoly legyen a fő szórakozásuk...abban a korban már a lányok legyenek a célpont és ne játékpisztollyal...
SÍva
@Csizmás Kond: Vigyázz mit kívánsz! Ha már így játszanak az utcán a lányokat sem kímélnék mert úgy gondolják nekik az jár! Hát nem! Egy beteg világban élünk!
Csizmás Kond
@SÍva: Nem úgy képzeltem és szerintem aki felnőttként tud gondolkodni az nem is így "játszik" ...főleg nem játékizékkel...mert az nem a korát tükrözi hanem a visszamaradottságát.
SÍva
@Csizmás Kond: Értem én amit írtál, csak kötekedtem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.