Gelencsér Ferenc a Momentum országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán fejezte ki felháborodását, miután a rendőrség röhejes indokokkal utasította el a lélegeztetőgépek beszerzésével kapcsolatos feljelentését.

Gelencsér Ferenc a lélegeztetőgépek körüli állítólagos visszaélések miatt tett feljelentést, de a rendőrség elutasította azt.

A hatóságok szerint a beszerzési ár előlegként történő 100%-os megfizetése nem sértette a vagyongazdálkodási kötelezettségeket, és a Kormányrendelet értelmében ez jogszerű volt. Azt is hozzátették:

A mindenkori vagyongazdálkodást komplex folyamatként szükséges szemlélni…olyan gazdasági döntések is születhetnek, amelyek rövid távú hatásukat tekintve ugyan vagyoni hátrányt eredményezhetnek…

Lélegeztetőgép-botrány: hiába a feljelentés, nem bizonyított a mutyizás

Illusztráció: 123rf.com

Gelencsér szerint a döntés nem foglalkozik a feljelentés lényegi elemeivel, és nem cáfolja a bűncselekmény gyanúját. A politikus panaszt nyújt be, és elszántan folytatja a harcot, hogy kiderítse, kinek a felelőssége a "magyar adófizetői milliárdok" eltűnése.

Forrás: kozbeszed.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Billibácsi
Csodálkoznék ha csodálkozna valaki.
LászlKovács
Milyen rendőrség az, aki nem talál 300mrd ft hűtlen kezelésre bizonyítékot a "lélegeztető" gépek kapcsán? Jobb, ha nem hallják amire gondolok, mert az fájna igazán!! Az is bűnöző, aki elhallgat dolgokat, vagy nem áll a fogára a nyomozás, mert hátha kiütést kap tőle! Ha korrupt a fej, milyen lehet a lábfej!
Nessy
Ez nem akkora összeg, hogy foglalkozni kell vele a rendőrség "meglátása" szerin! Sőt jogos és természetes! Ellenzéki 10 milliónál már zengene a királyi média a botránytól.
namihami
Azt vajon megnézte már egyetlen vizsgálódó, hogy a beszerzett mennyiségből hány darab rohad valahol a bontatlan, gyári csomagolásában? Kellett-e ennyi? És ilyen tipus?
Persze, a kínai haveroknak sikerült az összes hulladékaikat ránk sózni! Ami után a jutalékot mindenki gondosan felvette! Csak használni nem lehet---de az állam megvédett minket! A pénztől...
verőce21
Egyáltalán miért vagyunk 13 év páratlanul sikeres kormányzás (benne az elmúlt 100 év legsikeresebb évtizede), után a béka segge alatt...? :)
Ezodabasz
A mutyizás úgy van kitalálva, hogy ne legyen bizonyítható...ennyi.
jáger laszló
A lélegeztetőgépek köszönik
Jól +vannak!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
A nagymamat aki egy kiflit lopott a kozertbol, bezzeg meghurcolta a rendőrség. A fideSSesek 300 milliardot loptak ki a magyarok zsebebeol a lelegezto gep mutyi kapcsan, itt nem lat buncselekmenyt a rendorseg. Fasza.
Pusztai
@Yoda69: nem háromszázat, hanem évente 1500 mrd-ot Pogátsa szerint van az 2000 mrd .
Yoda69
@Pusztai: Csak a lelegezteto mutyi kapcsan 300 milliard. Eddig bizonyithatoan 5 ezer milliardot loptak el orbanek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.