Egy dolgot azonban szerinte is tisztáznia kellene a jogásznak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem hiszem hogy Magyar EP tagsagra palyazik. MZP igy akarja novelni partja nepszeruseget. Eleg kisstilu modszer, azokutan hogy 4 eve lenullazta az ellenzeket. Most ugyanezt jatszanak el Magyarral, orban meg behuzza a 2/3-ot
simmering73
Az elsősorban baloldali és liberális ellenzékiek által támogatott Magyar Péter ezzel támadást intézett a sajtószabadság ellen. A független és szabad sajtó joga és kötelessége közérdekű információk közlése, a nyilvánosság tájékoztatása. A sajtó nem tehet különbséget aszerint, hogy a közélet szereplői mit tartanak számukra előnyösnek és mit nem.

A sajtószabadság fideszes felfogására utal, hogy Magyar Péter meghatározná a sajtónak, miről írhat és miről nem. A számára előnytelen információk forrása után nyomoztat, amit a sajtó nem köteles kiadni. A Fidesz felé nyitott, az ellenzék felé zárt „középutas” politikus ezzel arra készteti balliberális támogatóit, hogy újabb demokratikus elveket adjanak fel.

A helyzet kísértetiesen hasonlít ahhoz, amikor a volt fideszes és Orbán-rajongó, jobboldali Márki-Zay Pétertől várta az önmagával meghasonlott, és önmagát feladó baloldali, liberális ellenzéki tábor, hogy Orbán Viktorral szemben a demokratikus értékeket védje. Eközben a fideszes értékrendje alapján minden demokratikus normát megsértett, amivel megosztotta az ellenzéki tábort, és a legnagyobb esélyből történelmi méretű vereséget idézett elő.
nepszava.us/magyar-peter-mar-a-sajtoszabadsagot-tamadja/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.