Dalol az egyik letartóztatott, bajban a baloldali politikusok. Lelepleződhetnek a III., XVIII. és XIX. kerületi korrupt lakásügyek.

Március elején kattant a bilincs P. Gábor és társai csuklóján, egyelőre még letartóztatásukat töltik. Amivel meggyanúsították őket, abban köddé vált cégek, fiktív szerződések, kenőpénzek és korrupció szerepel – tudta meg a magyarnemzet.hu.

Így mennek a baloldali lakásmutyik – Több kerületet behálózó, ingatlanokat érintő korrupcióban érdekelt a DK és az MSZP

P. Gábor és társai csuklóján már kattant a bilincs/Fotó: Stockfotó

P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyen lakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek. A módszer ugyanaz, mint korábban: egy 2019-es kispesti hangfelvételen hasonló szisztémáról rántotta le a leplet Lackner Csaba. A volt MSZP-s önkormányzati képviselő szerint a polgármester és mások lakásokat „szereznek” vagy a lopott pénzből családtagjaik nevére vásárolnak. Amennyiben ez valóban megtörténhetett, akkor P. Gábor kulcsfontosságú szerepe juthatott, mivel ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési irodát.

P. mostani letartóztatása különösen kellemetlenül érinti a III. és XVIII. kerületi DK-s, valamint a XIX. kerületi MSZP-s vezetést, ugyanis a férfinak számos bűncselekménygyanús tranzakcióról lehet tudomása mindhárom kerületben.

Az időnként nagy leleplezésekkel jelentkező maszkos alak, Anonymus 2022 márciusában küldött el egy érdekes hangfelvételt több szerkesztőségnek, amelyen P. Gábor maga meséli el, hogyan lopják szét a közvagyont a XVIII. kerületi önkormányzatnál.

Szavai szerint az Üllői út 323. szám alatt épülő 86 lakásos társasházból tudtak maguknak megszerezni négy lakást, amelyek közül egy-egy őt és társát illette, valamint egyet-egyet kapott Szaniszló Sándor és a felvételen meg nem nevezett helyettese.

A férfi kitért rá: valamivel arrébb, az Üllői út 357. szám alatt 46 lakásos társasház épül, ám abból már jóval kevesebb jutott.

Forrás: magyarnemzet.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
a hír azonban gyanús, MNO a hírforrás és választás előtt nyomták, ez 98 óta alkalmazzak.
asztán kiderül hazudtak,addig azonban elm3gy két év.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
@KisTehen:jó,hogy ezzel a szinttel még életben vagy.
KisTehen
@Cherry: gyurcsány a te fejedet rázogatja reggel, amikor kikel az ágyból
KisTehen
@Havanagi: kiszóltál az ellenzék sírjából?
kulabombaafityiszre
"Így mennek a baloldali lakásmutyik – Több kerületet behálózó, ingatlanokat érintő korrupcióban érdekelt a DK és az MSZP"
Így megy magyarország elmutyizása a köpcös dagadt fideszes,meg a buzi kakadu fejü fideszes,aktív korrupcióban érdekelt részvételével.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 16:34
te meg a koca orbán,zsíros hasaalján lévő bögyörö fejet puszilgatod,kis pedofilokat simogató.
teuton
Erdekes, hogy a Goebbels Toni ingatlanügyei el lettek sumakolva, meg a bizonyitekkent a rendörsegnek atadott cd kb. 500 esetröl is eltünt... Meg Pinter ellen is volt sok vallomas, semminek nem lett semmi következmenye. Most viszont szarban van a kipcsak vezetes, egymas utan hullanak ki a csontvazak a szekrenyböl, ellentamadast inditanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.