"Ne legyen senkinek kétsége, ha Gyurcsányék megpróbálnák azt, amit Tuskék művelnek most Lengyelországban, újult erővel lobbanna fel 2006 lángja Budapesten és szerte az országban" – mondja a CÖF szóvivője.

A nemzeti szuverenitás védelméről szóló törvényjavaslat szerint a 2022. évi országgyűlési választási kampányt külföldről közvetlenül érkező pénzek befolyásolták, ezt támasztotta alá az egységes baloldali ellenzék támogatásait feltáró nemzetbiztonsági vizsgálat is. A baloldal közel négymilliárd forintnyi külföldi forrást használt fel a kampány során, ebből több mint 1,8 milliárd forintot kapott a Márki-Zay Péterhez köthető Mindenki Magyarországa Mozgalom. Államokból. Az Állami Számvevőszék részletjelentése szerint a külföldről érkező támogatás ügyében indított vizsgálat nyomán 260 millió forintos támogatásrészt illegálisnak találtak.

Ismét éghet Budapest Gyurcsányék miatt, akárcsak 2006-ban

Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook oldala

Az alkotmányjogász szerint a baloldali pártok politikai és pénzügyi felelősséggel tartoznak az Állami Számvevőszék vizsgálatának következményeként. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy egy esetleges újabb versenyfutás a külföldről érkező pénzekért nagy kockázatot jelent számukra. A nyilvánosság már tudomást szerzett a baloldali pártok nemzetközi kapcsolatairól, és további jogsértés esetén a hatóságok kötelezhetik őket a külföldről érkező pénzek visszafizetésére.

A magyar politikai baloldal és támogatói több mint 10 éve azon fáradoznak, hogy egy esetleges választási győzelem esetén "helyreállítsák a jogállamot" alkotmányos puccsal. Ezek a törekvések és gondolatok a 2022-es választási kampány során nyilvánultak meg, amikor négy ismert baloldali jogász "Demokráciát és jogállami alkotmányosságot!" címmel közös publikációt jelentetett meg a Népszava hasábjain, részletezve illegitim és antidemokratikus terveiket a hatalom kizárólagos megszerzésére.

Ne legyen senkinek kétsége, ha Gyurcsányék megpróbálnák azt, amit Tuskék művelnek most Lengyelországban, újult erővel lobbanna fel 2006 lángja Budapesten és szerte az országban

- mondta a CÖF szóvivője.

Forrás: Origo

161 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Fidkányéknak már erősen viszket a gyújtogathatnékjuk.
Az olajszőke vajon hagyná nekik felgyújtani a tv székházat?
Megsimogatná a buksijukat ha autókat borogatnak, és utcakővel dobálják a fakabátokat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@bence: Gusztustalan október vagytok, tanulatlan komcsik! Személyeskedő parasztok, ha nem bírtok elviselni egy véleményt.
bence
@Géza: ! Az , hogy kettőnk közül melyik a tanulatlan azt a folyamatos áskálódásaid bizonyítják ! Nem bírod elviselni köpködés nélkül a másik véleményét . Olyan vagy mint az enyveskezű elmeháborodott vezéred , akit hiába szembesítenek a gaztettei látványaival , akkor is hajtja , végigviszi a beteg elméje általi kényszercselekvést . Adok neked egy tippet és ajánlom fogadd meg a saját érdekedben : kérd el tőle orvosa elérhetőségét , talán de csak talán még rajtad tud segíteni ! Köszönd meg , hogy a válaszaimmal életben tartalak és általam folyamatosan hozzájutsz ahhoz a segítséghez amely a hozzád hasonló árulóknak a kormány által kijár .
Géza
@bence: Azért ehhez pofa kell! Folyamatosan szólok, hogy már megint nekem ugrik valami komcsi alak, aki nem tudja elviselni a véleményem és személyeskedve acsarkodik velem, mocskoskodik. Erre te engem vádoltál meg ezzel, aki ezt folyamatosan kikéri magának! Hozzád se szóltam, te jöttél engem sértegetni. Undorító komcsi tahóság.
bence
@Géza: ! Az internet mindenkié ! Itt mindenki elmondja a véleményét még te is ! Én nem vádoltalak csupán véleményt nyilvánítottam ! A kettő nem ugyanaz ! A sértegetést te kezdted ! Minden egyes szavad komcsival kezdődik vagy azzal végződik ! Akkor most döntsd el magad , hogy ki sérteget kit ?! Már sokadszorra mondom , hogy komcsikat a fideszbe keress , az összes komcsi ott található ! orbán , kövér soroljam még ?!
Géza
@bence: Egyszerűen hazudsz.
Te jöttél hozzám piszkálni, sértegetni. Nem kerestem a társaságod. Az, hogy komcsinak nevezlek, tahónak és tanulatlannak, a személyeskedésedre és sértegetéseidre született ténymegállapítások.
Ne koslass a nyomomba és ne sértegess, akkor semmi dolgom veled. Érted már agresszív?
bence
@Géza: ! Ezt amit nekem ide küldtél , küldd el magadnak ! Ez mind rád jellemző ! Jó lenne ha végre abbahagynád a zaklatásaidat és tudomásul vennéd , hogy nemcsak neked van jogod mások fejére olvasni hazugságokat , hanem másoknak is joga van téged szembesíteni az igazsággal ! Ha ez neked nem tetszik , akkor legközelebb ne hazudj !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.