NA JA, DE MIT CSINÁLT TEGNAP??? Orbán Viktor miniszterelnök részvételével kétnapos EU-csúcstalálkozó kezdődik ma Brüsszelben. Az egyeztetések során tervek szerint szóba fog kerülni a tömb bővítése, Ukrajna támogatása, a közel-keleti válság, továbbá migrációs és védelmi kérdésekről is egyeztetnek a tagállamok vezetői.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„Orbán Viktor miniszterelnök részvételével kétnapos EU-csúcstalálkozó kezdődik ma Brüsszelben.”

harsogja a derék matyar média a még derekabb Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke tájékoztatására hivatkozva

Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke tegnap az MTI-t arról is tájékoztatta, hogy „Orbán Viktor már csütörtökön Brüsszelbe érkezett.”
Gazda-tüncizésről nincs hír, foci meccsről sem, egyedül a 48th
Classic Brugge-De Panne volt érdekes a közelben, de sajtófőnök nem hagyott kétséget és elárulta: „Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Nukleáris Szövetség csúcstalálkozóján vett részt”!
No de mi is az az „Európai Nukleáris Szövetség ”???, s milyen csúcstalálkozója volt tegnap??? Ki tudja? Nos a gugli nem „tud róla”%%
Viszont arról igen, hogy:
„Nuclear Energy Summit 2024 Brussels, Belgium” lesz 21 March 2024, azaz ma!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.