A Diákhitel Központ volt vezetőjének legújabb kijelentéseire Lattmann Tamás nemzetközi jogász is reagált, aki szerint „kamu az egész.″

Nem kevesen vetették már fel, hogy a Magyar Péter körül kialakult – félő, hogy még kialakulóban lévő – helyzet leginkább egy nevetséges show-hoz kezd hasonlítani.

Több interjúban felvetették a férfinak, vajon miként lehet elkerülni azt, hogy „politikai Mónika show” legyen az ügyből.

Magyar Péter szerint egyértelmű, hogy azt kell elsősorban megvizsgálni, hogy kinek az érdeke volt az, hogy például a volt feleségével, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszterrel a „vitatkozós ügye” előkerüljön.

Magyar Péter és a politikai Mónika-show – Beindult a mém-gyár, mutatjuk a legjobbat

Beindult a mém-gyár      Fotó: Facebook

Nos, Magyar Péter nem könnyítette meg szerdán az ügy megoldását, illetve annak egy bizonyos mederbe való terelését, hogy több mint négy órán át beszélgetett az ügyészekkel a Schadl–Völner-ügyről. A meghallgatáson három állítást fogalmazott meg, ezek egy része már korábbról ismert volt. A jogász az ügyészség épülete előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta: ezeket az állításokat bizonyítani is tudja iratokkal, ám ezt most még nem tette meg – írta az Index.

Jelezte azt is, hogy hangfelvételei vannak arról, hogy Rogán Antal „emberei” belenyúltak a Völner–Schadl-ügy nyomozati irataiba. Állítása szerint a bizonyítékok (több emberről készült hangfelvételek) hónapok óta rendelkezésére állnak, ő készítette őket a családja védelme érdekében, majd azt ígérte, hogy várhatóan a jövő héten adja át azokat az ügyészeknek.

Magyar Péter és a politikai Mónika-show – Beindult a mém-gyár, mutatjuk a legjobbat

Lattmann Tamás szerint kamu az egész, amit Magyar állít    Fotó: Facebook

Nem mindenki fogadta el maradéktalanul Magyar állításait. Többek között Lattmann Tamás a közösségi oldalán reagált Magyar Péter egyik mondatára, ami a szerdai sajtótájékoztatóján hangzott el. Felidézte, amikor Varga Judit exférje azt tanácsolta Rogán Antalnak, hogy „izzítania kellene az egyik magángépét, és felkeresnie egy olyan országot, ahonnan nincs kiadatás".

„Komolyan: amikor ekkora hamuban sült f*szságot képes komolyan mondani valaki, akkor tudod, hogy kamu az egész. A kiadatás legfeljebb a hülye amerikai filmekben működik így” – fejtette ki a véleményét a nemzetközi jogász.

Majd egy hozzászólásra közli, Magyar Péter olyan, mint egy diák, aki ugyan írt házi feladatot, de azt otthon felejtette.

"Bemegy csóri az ügyészségre, ott van négy órát, de a BIZONYÍTÉKOT majd a JÖVŐ HÉTEN hozza be. Tanár úr, nekem kész a házim, de otthon felejtettem. Hátkomolyan...."

- olvasható a poszt egyik kommentjében.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Nem értem a jobb sorsra érdemes lattmant ! Szerinte minden létező bizonyítékot magával kellett volna vinnie egy kihallgatásra, amelynek a témájáról nem értesítették - amit önmagában az ügyvéd úr még helyeselt is nagy konspiratíve ! És mennyire igaza volt, hogy nem vite magával. Nem lehet tudni az ügyészek nevét, akik jelen voltak, a másolat velük együtt tűnt volna el minden bizonnyal. Vagy az egész, úgy ahogyan volt, hiszen már az egy órával később kiadott nyilatkozat is Magyar elleni vádat tartalmazott, ami ellen a meggyanusított nem élt ellenvetéssel - tekintve hogy szó sem volt a dologról, a jelenlévő Bárándy szerint. Ez nem felháborító ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@KisTehen: Magyar Péter megígérte, hogy kiborítja a bilit!
Történt azonban egy kis probléma. Elővette a bilit a szekrényből, belenézett, és nem talált benne semmit. Így inklább otthon is hagyta, és hitegeti tovább a hiszékenyeket!

A bilit azért nem adta át az ellenzéki sajtónak, mert az üres bilivel azok se tudnak mit kezdeni. Pillanatnyilag hatásosabb számára a mindennapi sejtetés, mint az üres bili mutogatása, vagy borogatása!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 11:20
vajon mit csinált 4 óra hosszáig az ügyészségen?
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 11:48
A tizedes elvtársnak az a szerencséje,hogy mindig kiborítja a bilit...a saját fejére.
Biztosan muszáj a tizedes elvtársnak trágyázni a kopasz feje tetejét.
lampa laz
Néha rácsodálkozom 'okos'-nak hitt emberekre, hogy nem is olyan értelmes, vagy csak úgy tesz, mert úgy gondolja, hogy ez most olyan jópofi?
Cherry
Te vagy egy nagy kamu, látszik hol melyik hátsót nyalsz te idióta, senki nem olyan hülye aki egy kicsit iskolázott, hogy a saját vesztébe rohanjon és egy kamu dologgal rukkoljon elő,de tudom mindent megpróbál ez a retkes tolvaj kormány hogy lehúzza,, de nem fog sikerülni, irj majd utána mikor minden bizonyitékot megmutat, de félek ti mindent elkövettek hogy megállitsátok, mert akkor nektek szar tolvaj gerinctelen fidesz senkik nem lesz tovább dőzsölés a nép pénzén,
Cherry
Aki igy nyilatkozik az egy alja proli te szemét fidesz görény, sz@rban vagytok és ezt tudod szemét patkány "Lattmann Tamás hamuban sült f*szságnak nevezte Magyar Péter állítását" és ez egy jogász akar lenni??? hol szerezte a tanulmányait ezzel a stilussal?? OV cigány putrijában seggnyalás alatt.. te retek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.