A Diákhitel Központ volt vezetőjének legújabb kijelentéseire Lattmann Tamás nemzetközi jogász is reagált, aki szerint „kamu az egész.″

Nem kevesen vetették már fel, hogy a Magyar Péter körül kialakult – félő, hogy még kialakulóban lévő – helyzet leginkább egy nevetséges show-hoz kezd hasonlítani.

Több interjúban felvetették a férfinak, vajon miként lehet elkerülni azt, hogy „politikai Mónika show” legyen az ügyből.

Magyar Péter szerint egyértelmű, hogy azt kell elsősorban megvizsgálni, hogy kinek az érdeke volt az, hogy például a volt feleségével, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszterrel a „vitatkozós ügye” előkerüljön.

Magyar Péter és a politikai Mónika-show – Beindult a mém-gyár, mutatjuk a legjobbat

Beindult a mém-gyár      Fotó: Facebook

Nos, Magyar Péter nem könnyítette meg szerdán az ügy megoldását, illetve annak egy bizonyos mederbe való terelését, hogy több mint négy órán át beszélgetett az ügyészekkel a Schadl–Völner-ügyről. A meghallgatáson három állítást fogalmazott meg, ezek egy része már korábbról ismert volt. A jogász az ügyészség épülete előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta: ezeket az állításokat bizonyítani is tudja iratokkal, ám ezt most még nem tette meg – írta az Index.

Jelezte azt is, hogy hangfelvételei vannak arról, hogy Rogán Antal „emberei” belenyúltak a Völner–Schadl-ügy nyomozati irataiba. Állítása szerint a bizonyítékok (több emberről készült hangfelvételek) hónapok óta rendelkezésére állnak, ő készítette őket a családja védelme érdekében, majd azt ígérte, hogy várhatóan a jövő héten adja át azokat az ügyészeknek.

Magyar Péter és a politikai Mónika-show – Beindult a mém-gyár, mutatjuk a legjobbat

Lattmann Tamás szerint kamu az egész, amit Magyar állít    Fotó: Facebook

Nem mindenki fogadta el maradéktalanul Magyar állításait. Többek között Lattmann Tamás a közösségi oldalán reagált Magyar Péter egyik mondatára, ami a szerdai sajtótájékoztatóján hangzott el. Felidézte, amikor Varga Judit exférje azt tanácsolta Rogán Antalnak, hogy „izzítania kellene az egyik magángépét, és felkeresnie egy olyan országot, ahonnan nincs kiadatás".

„Komolyan: amikor ekkora hamuban sült f*szságot képes komolyan mondani valaki, akkor tudod, hogy kamu az egész. A kiadatás legfeljebb a hülye amerikai filmekben működik így” – fejtette ki a véleményét a nemzetközi jogász.

Majd egy hozzászólásra közli, Magyar Péter olyan, mint egy diák, aki ugyan írt házi feladatot, de azt otthon felejtette.

"Bemegy csóri az ügyészségre, ott van négy órát, de a BIZONYÍTÉKOT majd a JÖVŐ HÉTEN hozza be. Tanár úr, nekem kész a házim, de otthon felejtettem. Hátkomolyan...."

- olvasható a poszt egyik kommentjében.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Nem értem a jobb sorsra érdemes lattmant ! Szerinte minden létező bizonyítékot magával kellett volna vinnie egy kihallgatásra, amelynek a témájáról nem értesítették - amit önmagában az ügyvéd úr még helyeselt is nagy konspiratíve ! És mennyire igaza volt, hogy nem vite magával. Nem lehet tudni az ügyészek nevét, akik jelen voltak, a másolat velük együtt tűnt volna el minden bizonnyal. Vagy az egész, úgy ahogyan volt, hiszen már az egy órával később kiadott nyilatkozat is Magyar elleni vádat tartalmazott, ami ellen a meggyanusított nem élt ellenvetéssel - tekintve hogy szó sem volt a dologról, a jelenlévő Bárándy szerint. Ez nem felháborító ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
lettmann is csak az 0rbán embere,tehát ezért fizetik...
Havanagi
Egy világ omlott össze bennem.Eddig sokra értékeltem és kedveltem Lattmann Tamást,de hogy ilyen parlagi tud lenni,azt nem gondoltam.Kiábrándító!
Cherry
Szarevők ugy féltek mint a nyuszi, ugassatok csak én hiszek neki, és sokan mások is,, ez a retkes fidesz banda sokáig lopta hazudta meg a népet most megkapja amit érdemel, várjuk ki a végét, nagy szövegetek van de tele a gatya kis stilü prolik
Sakk Matt
"Bemegy csóri az ügyészségre, ott van négy órát, de a BIZONYÍTÉKOT majd a JÖVŐ HÉTEN hozza be. Tanár úr, nekem kész a házim, de otthon felejtettem. Hátkomolyan..."

A "tanár" meg simán eltitkolja, miről kér beszámolót! Mondjuk úgy picit nehezebb készülni...
Őrnagy
Egy világ omlott össze bennem.
Tegnap reggel behűtöttem a pezsgőt, hogy délután 4-ig bukik a kormány és főleg Arrogáns Tóni, de még mindig semmi!
Lassan olyan ez a "Bizonyíték ögy", mint a NAV-tól kirúgott adóellenőr "ZÖLD" dossziéja, amit belülről azóta se látott senki, meg a Gyurcsány bizonyítékai, amit ki tudja már hány év óta belengetett, de a mai napig nem kerültek elő.
Pezsgő bontás nincs, Magyar Petya "nagy leleplezéseire" meg 2 év múlva már senki nem fog emlékezni, pedig március 15-én még komoly érdeklődés volt rá az Opera előtt, de a kíváncsi emberek már megint nem kaptak semmit, ahogy az ügyészség se.
Philip Marlowe
Élőben látjuk Magyar Péter teljes szellemi összeomlását, Rogán fóbiáját! ...Most már az anyukájával jön...össze vissza kever mindent.
Szegény fél percig sem tud csendben maradni!
MZP legalább kibirta 1 napig is néha:)!
Valaki szólhatna neki, hogy "öcsi! vége! Ennyi volt!"
Toller Béla
Nem értem a jobb sorsra érdemes lattmant ! Szerinte minden létező bizonyítékot magával kellett volna vinnie egy kihallgatásra, amelynek a témájáról nem értesítették - amit önmagában az ügyvéd úr még helyeselt is nagy konspiratíve ! És mennyire igaza volt, hogy nem vite magával. Nem lehet tudni az ügyészek nevét, akik jelen voltak, a másolat velük együtt tűnt volna el minden bizonnyal. Vagy az egész, úgy ahogyan volt, hiszen már az egy órával később kiadott nyilatkozat is Magyar elleni vádat tartalmazott, ami ellen a meggyanusított nem élt ellenvetéssel - tekintve hogy szó sem volt a dologról, a jelenlévő Bárándy szerint. Ez nem felháborító ?
RonaGyuri
a BIZONYÍTÉKOT majd a JÖVŐ HÉTEN hozza be??? és???
én azt válaszoltam volna, hogy Orbán 98-as megfigyelési dokumentumaival egyszerre!!! =))
KisTehen
@Cherry: higgyetek neki ... és szavazzatok is rá

HAHAHA
nemkati
@Sakk Matt: @Toller Béla: Úgy látszik, elég sok embernek 10 alatt van az IQ-ja, ha nem érti meg amit Magyar Péter magyarul mond, egészen egyszerű szavakkal. Ugyanis elmondta, hogy az ügyészség elfelejtette közölni, milyen ügyben hívták be tanúnak, ezért nem hozott magával semmilyen iratot vagy bizonyítékot. Ugyan mire?
Újságírók is azt kérik rajta számon, hogy nem mutatott nekik semmi bizonyítékot, pedig azt is elmondta, hogy azokat az ügyészségnek fogja átadni, és nyilvánosságra csak akkor hozza, ha azt jogilag megteheti, és az ügyvédei sem emelnek kifogást. Ezek az újságírók csak írni tudnak, olvasni, vagy értelmezni amit hallanak, azt nem?
Feller_Peti
Mi a helyzet az újbudai pedofil üggyel? Valahogy az nincs terítéken. Elsumákolj a baloldali hazaáruló média?
KisTehen
@nemkati: .

hogy kinek van 10-es iq-ja arról lehet vitatkozni, kedves

egyik nap szidjátok poltot, hogy úgyis elsüllyeszti az ügyet ... másnap meg magyarázzátok a magyart, hogy miért nem vitte be a bizonyítékokat ahhoz az ügyészséghez, ami máskülönben már bizonyítékokat tüntetett el, és vallomásokat változtatott meg magyar vádjai szerint

és ezt faarccal, szemrebbenés nélkül adjátok elő
szegfue
@nemkati: Egyébként valóban nem mondják meg a "tanunak", hogy milyen üggyel kapcsolatban rendelik be. Egyetlen idézésen sincs rajta! Ha meg telefonálsz az ügyintézőnek, max. az időpontot változtathatod meg, de semmit sem mond az ügyről.
KisTehen
@nemkati: .

ahelyett, hogy magyar odaadná a bizonyítékait az ellenzéki sajtónak ... azt várjátok, hogy az általatok korruptnak tartott ügyészség járjon el az ügyben
Őrnagy
@KisTehen: Magyar Péter megígérte, hogy kiborítja a bilit!
Történt azonban egy kis probléma. Elővette a bilit a szekrényből, belenézett, és nem talált benne semmit. Így inklább otthon is hagyta, és hitegeti tovább a hiszékenyeket!

A bilit azért nem adta át az ellenzéki sajtónak, mert az üres bilivel azok se tudnak mit kezdeni. Pillanatnyilag hatásosabb számára a mindennapi sejtetés, mint az üres bili mutogatása, vagy borogatása!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 11:20
vajon mit csinált 4 óra hosszáig az ügyészségen?
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 11:48
A tizedes elvtársnak az a szerencséje,hogy mindig kiborítja a bilit...a saját fejére.
Biztosan muszáj a tizedes elvtársnak trágyázni a kopasz feje tetejét.
lampa laz
Néha rácsodálkozom 'okos'-nak hitt emberekre, hogy nem is olyan értelmes, vagy csak úgy tesz, mert úgy gondolja, hogy ez most olyan jópofi?
Cherry
Te vagy egy nagy kamu, látszik hol melyik hátsót nyalsz te idióta, senki nem olyan hülye aki egy kicsit iskolázott, hogy a saját vesztébe rohanjon és egy kamu dologgal rukkoljon elő,de tudom mindent megpróbál ez a retkes tolvaj kormány hogy lehúzza,, de nem fog sikerülni, irj majd utána mikor minden bizonyitékot megmutat, de félek ti mindent elkövettek hogy megállitsátok, mert akkor nektek szar tolvaj gerinctelen fidesz senkik nem lesz tovább dőzsölés a nép pénzén,
Cherry
Aki igy nyilatkozik az egy alja proli te szemét fidesz görény, sz@rban vagytok és ezt tudod szemét patkány "Lattmann Tamás hamuban sült f*szságnak nevezte Magyar Péter állítását" és ez egy jogász akar lenni??? hol szerezte a tanulmányait ezzel a stilussal?? OV cigány putrijában seggnyalás alatt.. te retek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.