Megegyezett a DK, az MSZP és a Párbeszéd. Közös listával indulnak és megvan, hogy kit állítanának ki Orbán Viktor ellen

Kezet rázott a DK, az MSZP és a Párbeszéd és közös listával indulnak a júniusi. és a 2026-os országgyűlési választásokon – értesült a magyarnemzet.hu.

Dobrev Klára lesz a DK, az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje – Hogy is mondta a Halott Pénz: na, még mit nem...

Dobrev Klára lesz a miniszterelnök-jelölt/Fotó: MTI/Kovács Anikó

Úgy tudják, hogy már Budapesten és az európai parlamenti választásokon is közös listán indulnak idén júniusban. A közös főpolgármester-jelöltjük Karácsony Gergely lesz.

Megegyezésük a 2026-os országgyűlési választásokra is érvényes. Közös miniszterelnök-jelöltjük Dobrev Klára lesz és nem tartanak előválasztásokat.

Forrás: magyarnemzet.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
És??? Csak úgy kérdezem- szentkirályi és vitézy tart előválasztást?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nyírfa: Ne mond má'! Hiszen itt van már az "europeer" fideSS-es , aki majd megmutatja ...hogyan lehet kultúráltan elsüllyedni a szellemi, erkölcsi mocsárban- és hogyan lehet potentátok támogatása nélkül sikereket- szakmai sikereket elérni kis hazánkban.Mert azért nekem a "bögyömben" van, hogy a bukott igazságügyminiszter asszony milyen törvényekkel is segitette az ellenzék ellehetetlenitését- hitelteltelenitését. Hogy milyen férfiakat is megszégyenitő vocsmány jelzőket használva illette a honi ellenzéket és "brüsszelt".
Nyírfa
@kereső: 08.30

Csak nem arról az elfajzott Brüsszelről beszélsz, amelyet Orbán, tokkal, vonóval most készül elfoglalni?
Hogy említed Magyar Péter exfeleségét, könnyek szaladnak a szemembe: mert közel az idő, amikor megtudjuk, mindig is partizán volt az ellenséges kormány soraiban, s csak azért tette meg kirívóan durva, közönséges, arcátlan nyilatkozatait, s hozta meg miniszterként a rendeleteket, hogy le ne bukjon, s belülről tudja rohasztani a rendszert. Ezt tanuval is tudja majd igazolni, az összes , bárkit, bármikor hátba szúró párttársával. Ez a fidesz.
kereső
@Nyírfa: De, arról az elfajzott "brüsszeről" beszélek, amely ma már ott tart, hogy megtámadta szegény oroszországot, nem átall a gaz Ukrajna oldalára állni- mert egy terrorista agresszor, amely odáig jutott, hogy lőszert szállit ukrajnának, hogy táplálja az eu "birodalom épitő" törekvéseit , amely a szuverén nemzeteket elfoglalni, és igába akarja hajtani.- orbán olvasatában.
Nyírfa
@kereső: 08.59

Vajon mindezt Brüsszel is tudja? A kis butus, mert tételezzük fel, hogy csak megtévesztette A SOROS, no meg némi kenőpénzzel rávette, hogy sodorja a világháború szélére Európát, mert az olyan izgi, telis-tele lehetőséggel az új határok kijelölésére. Pl.: felosztaná Oroszországot az EU-tagállamok között, elnökölhetne mint a világ ura a Kremlben, leküldhetné Orbánt az apja bányájába követ fejteni, és kedvét lelhetné mindabban, amit amúgy Orbán tervezget az éjjeli magányában, majd bemegy a Parlamentbe, és kész tényként előadja, mint a liberálisok támadását a nemzetállamok ellen.
Találkoztam ilyen esetekkel a pszichiátrián, amikor odamentem dolgozni, felhívták a figyelmem arra, hogy dilisekkel nem vitatkozunk. De ezt magamtól is tudtam. :)
kereső
@Nyírfa: Nem vitatkozni kell vele, hanem elzárni örök időkre..., egy, egy személyes cellába
Nyírfa
@kereső: 09.38

Támogatom. De, mert - vele ellentétben - emberbarát vagyok, küldök neki kóstolót a bablevesemből, és kérvényezni fogom, hogy mindennap tisztálkodhasson, mert a tisztaság része a méltóságnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.