Megegyezett a DK, az MSZP és a Párbeszéd. Közös listával indulnak és megvan, hogy kit állítanának ki Orbán Viktor ellen

Kezet rázott a DK, az MSZP és a Párbeszéd és közös listával indulnak a júniusi. és a 2026-os országgyűlési választásokon – értesült a magyarnemzet.hu.

Dobrev Klára lesz a DK, az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje – Hogy is mondta a Halott Pénz: na, még mit nem...

Dobrev Klára lesz a miniszterelnök-jelölt/Fotó: MTI/Kovács Anikó

Úgy tudják, hogy már Budapesten és az európai parlamenti választásokon is közös listán indulnak idén júniusban. A közös főpolgármester-jelöltjük Karácsony Gergely lesz.

Megegyezésük a 2026-os országgyűlési választásokra is érvényes. Közös miniszterelnök-jelöltjük Dobrev Klára lesz és nem tartanak előválasztásokat.

Forrás: magyarnemzet.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
És??? Csak úgy kérdezem- szentkirályi és vitézy tart előválasztást?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
És??? Csak úgy kérdezem- szentkirályi és vitézy tart előválasztást?
Dr. Proktor
Te jó ég!
Ennyire ragaszkodnak az ellenzéki szerephez? Mibe kóstál mindez majd a fidesznek?
csak úgy....
@Dr. Proktor: occsó gyurcsányozással,zsidóvillázással, bulgártehenezéssel és szemkilövetözással megússza !
Dr. Proktor
@csak úgy...: Azér csak lesz zsozsó emelés az ilyen módon rendszerrel kooperáló pártoknak!
KisTehen
úgy látom nem követik el újra azt az ellenzéki előválasztásos faszságot, amint 2021-ben

HAHAHA
KisTehen
@csak úgy...: pontosan ... orbán kávéjához dukál az ellenzéki bukta

HAHAHA
csak úgy....
nem egy bátor gyerek ez a ferkó,hogy az asszonyt veti oda a fideszes hordáknak,mikor neki kéne kiállni ellenük!
Tibor95
Emlékszik mindenki??
Ezek a nemzetáruló paraziták állították váltig, hogy ők nem egységesek,
meg nem központilag irányítják őket...

Mindegy is. Ismét látni fogunk egy jó nagy dollárbaloldali liberális bukást.

Hiába már minden milliárdos kisládika-nagyládika Soros "adománydömping" is.

És szóltam.
szaboria1
A propeller átvette a Magyar Nemzet hazugság cikkét. Jobban kell oda figyelni mert, beindult a félrevezetés, hogy az ellenzéket padlóra küldhessék.
Pedig ha továbbra is így maradunk akkor nagyon nagy különbség lesz a nép között. A szegénység egyre nagyobb lesz.
Sajnos tapasztalatból mondom mikor vidékre költöztünk még akkor község voltunk aztán város lett de nem valósult meg amit ígértek. Teljesen elszegényedett a település a fiatalok már aki tudott elköltözött rengeteg az üresen elhagyott házak.
KisTehen
@csak úgy...: már nem áll fel a cerkája
FLETÓ
2026 ? Addig még sok víz lefolyik még a vén Dunán!
Nyírfa
Még gondolkodom, hogy ebben a pillanatban nem lenne-e bölcsebb csendben maradni. Mert vagy megvan az erő egy fegyveretelen forradalom kirobbantására, vagy , okulva Ferenc példáján , ha ideiglenesen is, de visszavonulni, és , ha eljött az ideje, a megfelelő pillanatban , előkészítve a hosszú távú változásokat, színre lépni.
Nem lehet, gyerekek mást várni, ha mindig ugyanúgy cselekszünk. Ez így csak mókuskerék.
C_3PO
@Nyírfa: Bizony! Addig szétszedik Ferivel együtt!
Béla333
Nem tudom igaz-e a cikk állítása!
De ha 2026-os indulást, a vezetőjüket is már lezsírozták egymás között, a többi ellenzéki pártot kihagyva, akkor már most a maffiának adják a 2026-os választást.
Ez így nagy ostobaságnak tűnik, vagy annak, amit már régóta mondok: a DK/Gyurcsány célja nem a maffia leváltása, hanem az ellenzéki térfél letarolása.
Csak közben telnek az évek, évtizedek...
Maccska
@Béla333: az ellenzék letarolása időigényes folyamat.
Ha már 2022 ben elkezdik akkor előrébb tartanának.

Persze a gond az,hogy Gyurcsányt a háromnegyed ország utálja,mint a szart.Ezen az se segít hogy a felesége mögé bújik "rafinált" módon.
FLETÓ
@Maccska: Letarolják ők magukat! 2021-ben már az előválasztással ...
NKF
Na,persze a DK nélkül a az MSZP a Párbeszéd meg a többi mehetnének vissza kapálni!
namihami
Annyival legalábbis biztosan jobb lenne, mint a Katyi, hogy a fideszes pedókat és haverjaikat nem mentené fel és engedné szabadon grasszálni!
Ez már min 1 jópont neki! A többi jöhet menetközben!
namihami
@KisTehen: 12.37: Gondolod, hogy a koleszterin- és a cukorszint jobban emeli a Vezérét?
A Gyurcsány legalább még látja, amit rakni akar...
kereső
@Béla333: Mivel az MN forrás megjelölés nélkül irta , amit irt- ezért vannak kéztségeim. Ami igaz, az az, hogy KG a dk listáján szerepel, miután pártja nem tudta teljesiteni a lista állitás feltételeit az önkorm. választásra. Az meg nyilt titok, hogy minden ellenzéki párt - kivéve azok, amelyek ugyan annak mondják magukat, de nem azok- KF főpolgármesterségét támogatja. Ennyi a valóság-. és úgy túnik, hogy az MN "tovább gondolta" a dolgot...és már mindent is tud, Igy lehet manipulálni az ellenzéki szavazókat- mer ugye abból, hogy az mszp közölte nincs szó a választási szövetségról , főleg nem 2026-ra, az "békétlennek" mutatja az ellenzéki pártokat. A dk meg régen közölte , hogy az EP választásin egyedül indul. Keverik a x@rt, mert x@rban vannak.
kereső
@Béla333: Még annyit , hogy az ellenzéki térfél leuralására nem gyurcsány a "veszélyes"...
Pusztai
@kereső: másik helyen gúnyból írtam:

"Higgyünk a MNO-nak, sosem tévednek vagy hazudnak, mindig az igazat, csakis az igazat írják.

Nem is értem, hogyan lehet ennek a médiának egyedül több pere egy évben, mint az egész ellenzéki média összes pere, 10 év alatt!!"
Őrnagy
Ha már a "Párbeszéd" nevű majdnem 100 fős szavazóbázissal rendelkező párt is beállt Klárika mögé, akkor reszkethet Orbán!
kereső
Jó lenne, ha az MN arról számolna be ami valójában történik :
Dobrev Klára gyermekvédelmi konferenciát szervezett- gyermekvédelemben dolgozók, pedagógusok, jogászok rélszvételével, hogy milyen feladatokat kellene megoldani a gyermekvédelem területén. Talán ha erről irna valamit a magyar nemzet, ha már tájékoztatni akar.
Nyírfa
Olyan ez a társadalom, mintha most érkezett volna a sztyeppékről. Ezer év sem volt elég, hogy levetkőzze a durvaságot, azokat a beidegződéseket, amelyek a nomád életmóddal jártak.
Nem látom más okát annak, hogy ez a nép csak az erőszakból ért, pontosabban, dehogy érti, csak vakon engedelmeskedik, ahogy azt a törzsfőnök elvárta az alattvalóktól.
Azt nem állítanám, hogy ezer évvel vagyunk lemaradva, de 800-zal, legalább. Hogy egyáltalán létezik még a magyar név, az is a bejövetelekor már itt honos népek, népcsoportok, majd az európaiakkal való keveredés érdeme, következménye. A sok-sok magyar hírességből mutasson nekem valaki néhány tucatot, akik magor vérvonalat tudhatnak a magukénak.
Talajvesztett , identitászavaros nép a magyar, ezért erővel, izomból akar fennmaradni, hetvenkedik, és büszkélkedik , ahelyett, hogy végre elkezdene tanulni. Tanulni a történelemből, tanulni a hibákból, tanulni, hogy művelt legyen, hogy értse, és elfogadja az őt körülvevő világot.
Mindezt miért is mondom? Mert azon a szinten, amelyen jelenleg is "működik" az ország, lehetetlen egy ízig-vérig demokratikus kormányt felállítani, képtelen egy zöld párt elvergődni a parlamenti küszöbig, mert nincs rá igény, mert, ej, ráérünk arra még, mert baromság a klímaválság, a környezetvédelem, a jólét úri kiváltság, az egészség pedig harmadrendű kérdés, lent és fent egyaránt.
Ez a vármegye- és lovaskultusz a megfeszített íjakkal, a fenyegető, durva hang, a mások tulajdonának a semmibe vétele, a hetyke magatartás, igen, ez tipikusan magyar, megidézi a nomád múlt szellemét, azt a szellemet, amely elveti, semmibe veszi a civilizált kultúrákat, s az ezt képviselő embereket.
Hát azért nem tud tömegbázist építeni sem Dobrev Klára, sem a PM, ezért hagyja el ezt a földet annyi honfitársunk, menekülnek erről az egyre barbárabb szokásokat felvevő és terjesztő országból. Kik fognak itt maradni? Az idősek, a múlt vélt dicsőségében dagonyázók, akiket ki fog vetni magából az európai kultúra, és itt fognak maradni...
Nyírfa
folytatom: és itt fognak maradni azok, akik anyagi lehetőségeik miatt beszorulnak a határok közé. De lehet, hogy ők lesznek a jövő migránsai. Mert Magyarország hátrafelé vágtat, nem előre lépked.
kereső
@Nyírfa: Ne mond má'! Hiszen itt van már az "europeer" fideSS-es , aki majd megmutatja ...hogyan lehet kultúráltan elsüllyedni a szellemi, erkölcsi mocsárban- és hogyan lehet potentátok támogatása nélkül sikereket- szakmai sikereket elérni kis hazánkban.Mert azért nekem a "bögyömben" van, hogy a bukott igazságügyminiszter asszony milyen törvényekkel is segitette az ellenzék ellehetetlenitését- hitelteltelenitését. Hogy milyen férfiakat is megszégyenitő vocsmány jelzőket használva illette a honi ellenzéket és "brüsszelt".
Nyírfa
@kereső: 08.30

Csak nem arról az elfajzott Brüsszelről beszélsz, amelyet Orbán, tokkal, vonóval most készül elfoglalni?
Hogy említed Magyar Péter exfeleségét, könnyek szaladnak a szemembe: mert közel az idő, amikor megtudjuk, mindig is partizán volt az ellenséges kormány soraiban, s csak azért tette meg kirívóan durva, közönséges, arcátlan nyilatkozatait, s hozta meg miniszterként a rendeleteket, hogy le ne bukjon, s belülről tudja rohasztani a rendszert. Ezt tanuval is tudja majd igazolni, az összes , bárkit, bármikor hátba szúró párttársával. Ez a fidesz.
kereső
@Nyírfa: De, arról az elfajzott "brüsszeről" beszélek, amely ma már ott tart, hogy megtámadta szegény oroszországot, nem átall a gaz Ukrajna oldalára állni- mert egy terrorista agresszor, amely odáig jutott, hogy lőszert szállit ukrajnának, hogy táplálja az eu "birodalom épitő" törekvéseit , amely a szuverén nemzeteket elfoglalni, és igába akarja hajtani.- orbán olvasatában.
Nyírfa
@kereső: 08.59

Vajon mindezt Brüsszel is tudja? A kis butus, mert tételezzük fel, hogy csak megtévesztette A SOROS, no meg némi kenőpénzzel rávette, hogy sodorja a világháború szélére Európát, mert az olyan izgi, telis-tele lehetőséggel az új határok kijelölésére. Pl.: felosztaná Oroszországot az EU-tagállamok között, elnökölhetne mint a világ ura a Kremlben, leküldhetné Orbánt az apja bányájába követ fejteni, és kedvét lelhetné mindabban, amit amúgy Orbán tervezget az éjjeli magányában, majd bemegy a Parlamentbe, és kész tényként előadja, mint a liberálisok támadását a nemzetállamok ellen.
Találkoztam ilyen esetekkel a pszichiátrián, amikor odamentem dolgozni, felhívták a figyelmem arra, hogy dilisekkel nem vitatkozunk. De ezt magamtól is tudtam. :)
kereső
@Nyírfa: Nem vitatkozni kell vele, hanem elzárni örök időkre..., egy, egy személyes cellába
Nyírfa
@kereső: 09.38

Támogatom. De, mert - vele ellentétben - emberbarát vagyok, küldök neki kóstolót a bablevesemből, és kérvényezni fogom, hogy mindennap tisztálkodhasson, mert a tisztaság része a méltóságnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.