A Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője a Facebookon fejezte ki felháborodását.

Dobrev Klára elmondta a véleményét Novák Katalinról: „Az államfő, aki pedofíliához kötődő bűnözőnek kegyelmet ad, többé nem a családok, a gyermekek védelmezője. ”

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond az árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövőgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én. Fotó: MTI/Kovács Anikó

Dobrev Klára arra reagált, hogy köztársasági elnök kegyelmet adott egy igazgatóhelyettesnek, aki részt vett a pedofil bűncselekmények eltitkolásában.

Dobrev szerint az az államfő, aki pedofíliához kötődő bűnözőnek kegyelmet ad, elveszíti a családok és a gyermekek védelmezőjének szerepét.

A politikus szerint az elmúlt 13 év gőgje és gátlástalansága vezetett oda, hogy a rendszer kegyeltjeinek mindent szabad. Dobrev külön kitér Kaleta Gábor esetére, aki több tízezer pedofil képet tárolt, valamint a lúgos orvos ügyére, ahol egy emberölési kísérletet próbáltak tisztára mosni.

"Az államfő, aki mentességet biztosít azoknak, akikre bár gyermekeket bíztak, de ők mégsem védték, hanem bántottak és használtak ezeket a gyerekeket, az többé nem az alkotmányosság, az erény őre, hanem a bűn szövetségese. Ezer államfői mosoly se feledteti el többé, az államfő gyerekeket árult el és aljas bűnözőkkel szövetkezett. Ez Novák Katalin szégyene. Novák Katalin pedig a mi közös szégyenünk."

- írta Dobrev a közösségi médiában.

Forrás: Facebook

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Hű mennyire igaza van Dobrev ék!!
"Ezer államfői mosoly se feledteti el"
"Ez Novák Katalin szégyene. Novák Katalin pedig a mi közös szégyenünk."
Ez a tette Nováknak döbbenetes, szégyenteljes, felháborító.
Valóban le kéne mondania, de sajnos nem teszi meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Béla333: Ne visszakozz Béla, hiszen a zuglói helyzetet te hozod fel állandó példának- amelyre én is elhúzom a számat- én csak arra mutattam rá, hogy van másik példa is. És nem koncepciózus a részemről, mint nálad a dk csepülése, a momentum is beáll a kollarobáns mszp-s mögé, pedig lehet, hogy a dk jelöltje a jobb- de miért is ne? Majd lesz előválasztás, meg a kisf...akármi. Pontosan a miskolci helyzet kapcsán követlete MZP , hogy má pedig legyen "előválasztás". Legyen- ha már annyira akarják.
Béla333
@kereső: 15.09
Mit éreztél visszakozásnak? Azt mondtam, hogy igenis Miskolcon is és mindenhol másutt is ahol több ellenzéki jelölt is van, tartsanak előválasztást! Nem mondtam ebben az esetben sem mást, mint amit korábban is mondtam!

"...má pedig legyen "előválasztás". Legyen- ha már annyira akarják."

Legyen!
lampa laz
@balos: A hozzászólásokon kaptam fel a vizet, h már mi is egymásnak esünk (nem a trollokra értem). Nagyon bosszantó, h az ellenzék igenis mindenre későn reagál és ahogy azt teszi. Nincs látszata annak amit tesznek, ereje a mondandójuknak. Én még nem hallottam egyiktől sem olyan velőtrázó mondatot amire felkapjam volna a fejem. Szégyen ahogyan már megint nekiindultak a választásoknak egymást taposva, köpködve, széthúzva és ezt mindig a nyilvánosság előtt teszik. Az embernek felfordul a gyomra tőlük. Legalább azt eltanulhatták volna a fidesztől, h összezárnak, de nem.
Ezodabasz
@Sakk Matt: tegnap, 07:29 A foci nagyon jó példa! Analóg a politikával...A játékosok kergetik a labdát, jó pénzt kapnak akkor is ha győznek és akkor is ha nem(ezek a politikusok, átvitt értelemben:). A szurkolók( a választók) azok akik törnek zúznak rombolnak balhéznak meccs előtt, vagy utána...ha nyernek azért, ha meg nem akkor meg azért. A fociultra hadsereg dönti el egy ország jövőjét? Milyen elvetemült társadalom ez?
Ezodabasz
@Nyírfa: Látod ezt a katasztrófát? A politikai "hitvallás" tönkre tud tenni minden emberi kapcsolatot.
Azok is összevesznek már akik a jó oldalon állnak. Vajon miért? Ennyire jól működik a fideSS oszd meg és uralkodj plagizált elve? Vagy már ott tartunk, hogy bármin össze lehet veszni? 0rbán,Gyurcsány,Dobrev, Márky, Putyin, Soros, Hadházy,...stb.
Nyírfa
@Ezodabasz: 22.18

Ha megoszthatóak vagyunk, akkor változtatni sem tudunk. Mondta valaki, hogy a demokrácia sétagalopp? :) Demokraták vagyunk, akkor is, ha az elképzeléseink nem egyeznek, de konszenzusra kell törekednünk. Aztán egyszer összecsiszolódunk. Idő kell hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.