Sokaknak álmatlan éjszakái lehetnek, mióta letartóztatták a több korrupciógyanús ügy kulcsfiguráját, P. Gábort.

A Budai Központi Kerületi Bíróság három gyanúsított – köztük P. Gábor – letartóztatásáról döntött a napokban. A Központi Nyomozó Főügyészség az ügyben vesztegetés, befolyással üzérkedés és más bűncselekmények miatt vizsgálódik. Egyelőre óbudai lehetséges visszaélések kapcsán tartóztatták le őket, ám a szálak egy kerületeken átívelő, baloldali politikusokhoz erősen kapcsolódó bűnszervezet képét rajzolják ki – írta a magyarnemzet.hu.

Vesztegetés, befolyással üzérkedés és miegymás – Karácsony Gergelyig érhetnek a szálak

Bajban lehetnek a politikusok/Fotó: Stockfotó

Egy magát Anonymusnak hívó maszkos alak videófelvételben hívta fel a figyelmet két évvel ezelőtt a baloldal egyik háttéremberére. Anonymus azt állította: P. Gábor több baloldali vezetésű kerületben is osztott vissza kenőpénzeket. A DK-s Kiss László vezette Óbudához, a DK-s Szaniszló Sándor vezette XVIII. kerülethez, de a szocialista Gajda Péter vezette Kispesthez is kötötték feltételezett korrupciós ügyek.

P. Gábor neve elhangzik azon a felvételen is, amelyen arról beszélnek, hogy miből finanszírozta a baloldal a párbeszédes Szabó Tímea kampányát, és egy másik felvételen ő maga jelenti ki a zuglói parkolási üggyel kapcsolatban: „Az annyira bitang, hogy igaz!”

P. arról is ismert, hogy ő szervezte Karácsony Gergely főpolgármester kampányát is az ellenzéki előválasztáson.

Mind a III. kerületi korrupciós botrány, mind Karácsony Gergely előválasztási kampánya ügyében is nyomozást indított a Nemzeti Nyomozó Iroda vesztegetés és más bűncselekmények gyanújával. A Mediaworks Hírcentrum korábbi értesülése szerint mindkét eljárást átvette és egyesítette a Központi Nyomozó Főügyészség.

Forrás: magyarnemzet.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Géza
Sorra buknak meg az ellenzéki tolvajok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
@Maccska: Gondolj, amit akarsz, nem igaz. Az orbáni korrupcióról pszt! arról nem beszélünk és amiről nem beszélnek, az nincs. A Karácsony bemocskolása most a sokadik felvonás, pont olyan, mint amikor a városháza eladását akarták rámosni. Az sem volt igaz! Ismerjük a sok fidesz sajtó ellenzéket pocskondiázó cikkeit, amik a bíróságon kikötve annyira nem állják meg a helyüket, hogy mind helyreigazítással és kártérítéssel végződnek. Hagyjuk már!
Károly77
Közös erővel irtsuk ki a még hazánkban garázdálkodó hazaárulókat és tolvajokat.
Éljen a FIDESZ és annak tisztítótüze. Éljen a 2/3 ország ereje!
balos
@colibri: Alant válasz a nemzethy mű májerektől!Az egyik még beleül a szarba is,csak hogy nyomatékosítsa,hogy szereti!
balos
A nemzethy nyomozó iroda feladata,hogy a feljelentéshez gyártson bizonyítékot,ha törik ha szakad!Ehhez pedig a nav és a rogán adja a lóvét!
Géza
Elkenjük a szájukat! Karácsonyt Elzavarjuk!
Pusztai
Mintha kiderült volna: ez kamu, többen cáfolták, sőt!
Ami szar van az fideszhagyaték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.