Sokan hitelesebbnek tartják, ha nem ellenzéki politikus, hanem egy tűzhöz közeli, belülről érkezett ember mondja el ugyanazt. Ha viszont Magyar Péter azt feltételezi, hogy olyan nagyságrendű szavazótábora van, amilyen sokan érdeklődnek iránta, akkor biztosan téved – állapította meg a  szociológus, a Závecz Research társadalomkutató intézet ügyvezető igazgatója. Interjú.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nyugi várjuk ki a végét...nem kell imádni, de temetni sem. Még.
Mindenesetre ezt a punnyadó posványt felkavarta és már ez is valami.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@szaboria1: Megmondom!
Unokám hívott tegnap keddre egy süti délutánra, randira .
Ez lesz!
o))
szaboria1
@Pusztai: Jól jársz, hogy az unokáddal lehetsz.
Pusztai
@szaboria1: Olyan szerencsém volt, kb 5 évig a 3 lyány unokámat szinte naponta nekem kellett a suliból elhozni, aztán edzés, vagy megvárni amíg egy szűlő hazaér, kb 1 óra út volt odáig. meg vissza még egy. tehát minden nap felét elvitték.
Pont a Covidra nőttek fel annyira, hogy nem kellettem. o))
Azóta meg csak ünnepek, mert suli és eddig nem tudtam: reggel bemennek és du 3-fél4-re érnek haza.
Amikor én jártam ráadásul középsuli technikumba, volt vagy 30 szaktárgyunk, de mi nem jártunk ennyit.
énylg őrület! Ja és 50 perces óra ma aszem 45 vagy 40percesek??
Horizont
@kereső: Igen ez így van ahogy írod. És arról se beszélnek soha, hogy a végrehajtók milyen szinten és milyen stílusban baszták át a szerencsétlen embereket. És a pénz nagy része Schadlhoz és Völnerhez került.
Horizont
@Maccska: Mi volt benne a baromság, részletezd! Arról az összegről írtam amivel pluszban átbaszták az embereket. Értő olvasás sokszor nem megy nálad látom.
kereső
@Maccska: 09:10 Tisztázzunk valamit: 2023-ban több mint 30 milliárd Ft értékú ingatlanra tartottak árverést- és ezen árveréseket, és a megelőző évieket is azok a végrajtók bonyilitották le nagy részben, akik úgy kaptak kinevezést, hogy "megfizették az árát" schadl györgynek és feleségének-(merthogy ketten alkotják a vh irodát) a periratokban szereplő összeg 924 millió Ft-ebből kapott völner 83 milliót(közel 9%- óccó jános!!)- amelyhez véleményem szerint még társulnia kellene egy adóhatósági megállapitásnak is. hiszen bevételre tett szert- amelyet be sem vallott, és igy adót sem fizetett utána- sem völner, sem schadl.
A 30 milliárd forint vh érték nagy része tényleg a tartozásra megy- de ebből még minimum 8% a vh. törvény értelmében a végrehajtó haszna+ készkiadások+ egyéb költségek. Az adós még a végrehajtó levegővételéért is fizet- és a vh. tv értelmében ezeknek a költségeknek elsőbbsége van a tartozással szemben.
Miért kell keverni a szeont a fazonnal?
Úgyhogy ne keverd

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.