Sokan hitelesebbnek tartják, ha nem ellenzéki politikus, hanem egy tűzhöz közeli, belülről érkezett ember mondja el ugyanazt. Ha viszont Magyar Péter azt feltételezi, hogy olyan nagyságrendű szavazótábora van, amilyen sokan érdeklődnek iránta, akkor biztosan téved – állapította meg a  szociológus, a Závecz Research társadalomkutató intézet ügyvezető igazgatója. Interjú.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nyugi várjuk ki a végét...nem kell imádni, de temetni sem. Még.
Mindenesetre ezt a punnyadó posványt felkavarta és már ez is valami.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Hogy véleménye Magyarról azt nem tudom,

de hogy Orbánt és rendszerét és főleg a birkáit alul becsüli az biztos

Mottó:
Ahogy firkászéknál a közvélemény-matatóknál is
igancsak eltérő a mentalitás; érdemes összevetni
Mráz -t és Závecz-t!!

A derék nepszava.hu „Závecz Tibor: Magyar Péternek muszáj volt magasra tennie a lécet, az is lehet, hogy ez lesz a veszte” címmel közöl interjút „Závecz Tibor: Magyar Péternek muszáj volt magasra tennie a lécet, az is lehet, hogy ez lesz a veszte” –al.
Mint mondám nem tudom megítélni, hogy mennyire lehet igaza, bár szerintem ő is csak találgat, bár azt határozottan teszi! =)) Sőt az sem túl biztató, hogy és ahogy „mendemondákról” beszél!
Azonban a cikknek van egy gondolta, ami felettébb mellé ment, sőt erős kétségeket ébreszt a figyelmesebb szemlélőben.
Arra kérdésre, hogy „A Fidesznek van félnivalója Magyar Pétertől?”, azt válaszolta, hogy: „Egyelőre nem tudjuk, mi van a tarsolyában.”
Majd „A FIDESZNEK AKKOR LENNE FÉLNIVALÓJA, HA OLYASMIVEL ÁLLNA ELŐ, AMIBE BELEREMEGNE A RENDSZER.”!!! Nos a dolog úgy áll, hogy Orbán és bandája bármikor bármilyen egyértelmű tényt szemrebbenés nélkül letagad, sőt visszafordít. S a nép, az isten adta nép, mely ebben tényleg …. valóban jobban hisz neki mint saját szemének! =))
Bár még hozzáfűzte azt is, hogy „Mai eszemmel nehezen tudom elképzelni, hogy ez megtörténik.”!! =))
Pálinkás Pál
" hogy olyan nagyságrendű szavazótábora van, amilyen sokan érdeklődnek iránta, akkor biztosan téved"...felejtsük már el ezt a szavazósdit-...a fidesz már túlment azon a határon hogy békésen átadja a hatalmat, mert akkor a prominensei legjobb esetben is életük végéig a sitten rohadnának...ergo,tűzzel-vassal ragaszkodnak a hatalomhoz...tehát a " békés " választásos kormányváltás csak lázálom...csak azt nem értem a sok politikai elemző, aki pontosan tudja hogy ez a helyzet, miért ilyen baromságokkal eteti a tömeget..?
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: jó neked ha nem érted! =))
Pusztai
@Pálinkás Pál: Nos aki egy jó nevű cégből kiszáll, alakít azonos témával egy céget és elnevezi magáról, azt soha semmire sem becsültem, mert kettőt árul el:

Jó adag ügyfelet lopott el attól a cégtől ahol dolgozott és közvetlen kapcsolatban volt ügyfelekkel, hiszen induláskor muszáj hogy legyen már valami alap.

valamint kibaszott hiú, magáról nevezi el a céget. Hiúsága a haja fésülésen is átjön.
Pusztai
@RonaGyuri: " ő is csak találgat, bár azt határozottan teszi! =)) Sőt az sem túl biztató, hogy és ahogy „mendemondákról” beszél!"

Qrva ártalmasak és választó rongálóak az ilyen nyilatkozatok, de arról is szól: fingja sincs mi az ábra, de a szófosás a kenyere és bevételének alapja tehát fosni kell.

Alig találni akire érdemes néha odafigyelni.
Nálam szinte Somogyi van az első helyen majd mindig lát valami olyantot amire érdemes fidelni.
Pusztai
@Pálinkás Pál: "csak azt nem értem a sok politikai elemző, aki pontosan tudja hogy ez a helyzet, miért ilyen baromságokkal eteti a tömeget..?"

Az úgynevezett sportközgazdászokat felkérik indokoljon valamit lubickolnak a fostengerben, - a spor ugyi mindenki kedvence szinte,- pénzmosásokat sikernek hazudják, stb.

Nos EU csatlakozás óta TILOS KÖZPÉNZT PROFI SPORTRA KÖLTENI, EZ EU DIREKTÍVA.
emiatt kellett 20 évvel ezelőtt az összes klubot egyesületet ahol pénzért sportolnak, abból élnek gazdasági társasággá alakítani, mert azokat TILOS ÁLLAM - ÖNKORMÁNYZATI . PÉNZZEL TÁMOGATNI.
Ld Malév is ebbe bukott bele. csak ott van konkurencia feljelentés, itt a fradinál nem fog senki feljelenteni, mert a másik is kap közpénz milliárdokat. Ki lehet ezt kerülni és soxor még el is fogadható ha egy városi csapat szinte reklámhordozója a városnak és valójában lehet dolgozóknak tekinteni, de ne legyen pénz mosoda.

Nos ezek az ÁLSPORTKÖZGAZDÁSZOK ezt tudják, de mélyen kussolnak, - néha 1x egy évben egyik elmondja éjszakai műsorban hogy ejnye-bejnye ez tilos, de kussol valójában, nem ellensége magának, hogy a aranytojást tokj tyúkot levágja, hiszen ezekből a pénzes klubokból élnek.
A KÖR BEZÁRULT, AKI SZÓLHATNA KUSSOL A PLEBSZ MEG SEMMIRŐL SEM TUD.
És 2010 óta a 4 legpénzesebb sportág összes csapata fideszpénzes.
RonaGyuri
és közben:

Cherchez la femme qui est une politicienne

Egy tandem ajánló a 444.hu-tól

Balról: „Varga Judit a volt férje manipulatív nyilatkozatairól ír, és reméli, a sebek feltépésével nem kell a nyilvánosság elé állnia
Kaufmann Balázs
POLITIKA
március 22., 21:16
Az egykori igazságügyi miniszter üzenetet küldött a 444-nek, amelyben „meghökkentő, megtévesztő ámokfutásnak” nevezte „baloldali politikussá vált volt férje” tevékenységét”,
míg jobbról: „Magyar Péter: „Továbbra sem mondok rosszat a gyermekeim édesanyjáról”
Kaufmann Balázs
POLITIKA
március 22., 21:43
Szerinte „Rogán Antal mondta tollba” Varga Judit 444-nek küldött üzenetét.”
Horizont
Nyugi várjuk ki a végét...nem kell imádni, de temetni sem. Még.
Mindenesetre ezt a punnyadó posványt felkavarta és már ez is valami.
kereső
Azért nekem eszembe jutott, hogy hogyan lehet a végrehajtói botrányt- a völner/schadl ügyet az igazságügyminiszter érintettsége nélkül vizsgálni? Mert- ha tudott róla, akkor bűnrészes, ha meg nem tudott róla- miután a helyettese érintett az ügyben, akkor meg azért érintett. Valahogy ez elsikkadni látszik a hangfelvételek tükrében. És az nem lehet mentség, hogy "rogán" adja az ukászt.
Pusztai
@Horizont: Ja, vannak akik első pinanyalattól bizgetik, de NER így meg úgy meg amúgy, a geczi hányszor fordult komcsi bőlcsőtől a a horogkeresztény nácizmusig miközben az országot szétlopta?
Lendvai utcai pálfordulás is lehet nem csak damaszkuszi.
Nu de!!
Az jutott eszembe, nem hiszem el, a fidesz felső-közép vezetői között ne lenne olyan aki lexivesebben kiugrana de nem tud, mert nagyon be van ágyazva a NER-be.
Itt lenne az alkalom, páran összefogni és tényleg felrobbantani ezt a bűnbandát, de nem!
MP egyedül lép, - háttérben azért segítik, - és rengetegen támadják.
Ennek mi az oka??? ez tényleg érdekes!!

Aki nálam jobban rüheli a fideszt az hazunik!
Előző rendszer hatalmas károkat okozott a családomnak, nekem, nyíltan szidtam őket mint a bokrot, bajom is lett, de ezeket már ezerszer jobban megvetem és utálom, és sokkal nagyobb bűnözőknek tartom mint komcsikat.

Kivárok, soha nem lehet tudni mikor van amikor az a pillangó lebegteti meg szárnyait a Rózsadombon ami után összedől a fideszmaffia.
???
Pusztai
@Pusztai: Innen ugrott fejest a csávó!
Micsoda csapat: Rogán, -Barbiné, Lánczi, Pintér, Varga, Magyar, Jucus,
uploads.disquscdn.com/images/7cea19facb3467650992b29a9d2f40c2788676ae01aaff1ef679f85f4a9af981.jpg

És szégyen, egy ilyen lepra csürhét nem tud az ellenzék lenyelni.
Nagy szégyen!
Pusztai
@szaboria1: Megmondom!
Unokám hívott tegnap keddre egy süti délutánra, randira .
Ez lesz!
o))
szaboria1
@Pusztai: Jól jársz, hogy az unokáddal lehetsz.
Pusztai
@szaboria1: Olyan szerencsém volt, kb 5 évig a 3 lyány unokámat szinte naponta nekem kellett a suliból elhozni, aztán edzés, vagy megvárni amíg egy szűlő hazaér, kb 1 óra út volt odáig. meg vissza még egy. tehát minden nap felét elvitték.
Pont a Covidra nőttek fel annyira, hogy nem kellettem. o))
Azóta meg csak ünnepek, mert suli és eddig nem tudtam: reggel bemennek és du 3-fél4-re érnek haza.
Amikor én jártam ráadásul középsuli technikumba, volt vagy 30 szaktárgyunk, de mi nem jártunk ennyit.
énylg őrület! Ja és 50 perces óra ma aszem 45 vagy 40percesek??
Horizont
@kereső: Igen ez így van ahogy írod. És arról se beszélnek soha, hogy a végrehajtók milyen szinten és milyen stílusban baszták át a szerencsétlen embereket. És a pénz nagy része Schadlhoz és Völnerhez került.
Horizont
@Maccska: Mi volt benne a baromság, részletezd! Arról az összegről írtam amivel pluszban átbaszták az embereket. Értő olvasás sokszor nem megy nálad látom.
kereső
@Maccska: 09:10 Tisztázzunk valamit: 2023-ban több mint 30 milliárd Ft értékú ingatlanra tartottak árverést- és ezen árveréseket, és a megelőző évieket is azok a végrajtók bonyilitották le nagy részben, akik úgy kaptak kinevezést, hogy "megfizették az árát" schadl györgynek és feleségének-(merthogy ketten alkotják a vh irodát) a periratokban szereplő összeg 924 millió Ft-ebből kapott völner 83 milliót(közel 9%- óccó jános!!)- amelyhez véleményem szerint még társulnia kellene egy adóhatósági megállapitásnak is. hiszen bevételre tett szert- amelyet be sem vallott, és igy adót sem fizetett utána- sem völner, sem schadl.
A 30 milliárd forint vh érték nagy része tényleg a tartozásra megy- de ebből még minimum 8% a vh. törvény értelmében a végrehajtó haszna+ készkiadások+ egyéb költségek. Az adós még a végrehajtó levegővételéért is fizet- és a vh. tv értelmében ezeknek a költségeknek elsőbbsége van a tartozással szemben.
Miért kell keverni a szeont a fazonnal?
Úgyhogy ne keverd

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.