Rákay Philiptől ár megtudhattuk, hogy „minden idők leg…” filmjét volt képes producerelni a köz 6. 000 milliójából, amit nem csak egyszer, de többször is érdemes megnézi, hogy kibomoljon miden aspektusa és így tovább…. Most engedve a hozzá befutó temérdek kérésnek, újabb fantasztikumra szánta el magát….

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Visszafogott pedig még csak egy Kossuth-ra sem érdemesítették

Fülöpke, aki valójában csak Kálmán, a miskolci különítmény egyik (vagy másik?) tagja megint számháborúba került, s közben még a Bencsik NER-társával is pengét váltottak, de nincs egyedül

Mint tudhatjuk – ő maga mondta - : „minden idők leg…” filmjét volt képes producerelni a köz 6.000 milliójából, amit nem csak egyszer, de többször is érdemes megnézi, hogy kibomoljon miden aspektusa és így tovább…. !
Azt, most hagyjuk a kezdeti előírt hullám után az egyszer sem nagyon akaródzik megnézni a lelkesült tömegeknek.
A derék index.hu viszont lerángatta a leplet, megállapítván, hogy: „Érdekes, bizonyos szempontból „magyaros” jelenség tapasztalható az IMDb-n. Különösen azoknál a filmeknél, amelyeket Rákay Philip is jegyez. Ennyi elégtelen értékélést talán még egyetlen film sem kapott, mint a Most vagy soha! – ez azonban aligha a filmnek szól.”
Sőt tovább megy: „az internet népe képes arra, hogy bármit és bárkit megítéljen ideológiai, gazdasági, politikai vagy éppen kulturális közösséghez való tartozása alapján. Gyorsan, kíméletlenül, érvek nélkül is, pusztán érzelmi alapon. Akár úgy is, hogy amit megítél, azt nem is látta, nem hallotta, nem olvasta.”, ez igaz, de nem csak a net-re, de a hazai kormány-propagandára is
Ez sem volt elég:
elsőbb; „A MŰVÉSZ UGYANIS ÉL, GONDOLKOZIK, ÁTSZŰRI MAGÁN A VALÓSÁGOT ÉS ALKOT. REFLEKTÁL.”, ez igaz az élet (és számlaló) művészre is, sőt…
aztán odáig ment, hogy: „Az utóbbi évtizedekben nem volt fontos, vagy legalábbis nem feltétlenül számított, hogy egy színész melyik színházban lép föl, ki milyen szerepet vállal el bármilyen filmben, az író miről ír könyvet, a festőművész hol állít ki. A lényeg ugyanis többnyire – és jó esetben – mindig a végeredmény volt, azaz az elkészült mű, előadás, alkotás. Miközben egy-egy írónak, zenésznek, színésznek, képzőművésznek ugyanúgy lehetnek rajongói és követői, mint egy-egy pártnak vagy sportklubnak.”!
Azt most hagyjuk, hogy idáig ment:...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt:

Azt most hagyjuk, hogy idáig ment: „olyan erős érzelmi kommunikációt, mint amilyen Rákay Philip kulturális szerepvállalásának következtében kialakult, ritkán látni.”.
Csupán felemlíteném az utóbbi napokban kitűntetett – és egyre durvuló -sorozata élen persze a derék Mándoki Kossuth-jával!! =))
Egy érdekes kérdés lehetne, hogy: ez a díj és a díjazottak arculcsapása, miért nem váltott ki érdemi reakciókat??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.