- Jó reggelt Putyin elvtárs! Örülök hogy hallom a hangját. - Meghiszem azt.. végre eljött a mi időnk! - Csak nem? Visszakapom az aktákat? - Ásztánovká Orbán úr.. Ásztánovká. Előbb még bizonyítania kell a hűségét. - Mire szavazzak? Vagy mire ne szavazzak? - Sokkal nagyobb feladat elé állítja a párt. Jövő kedden megindítjuk a közös inváziónkat Európa felé. Dá? - Hogyne kérem! Akkor talán meg is szállhatnánk Brüsszelt. Legalább lenne egy kurva ígéretem amit be is tartottam. - Hárásó tavaris Orbán.

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: Pálinkás Pál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Akár vicc is lehetne...
De: Orbán annyira romlott, hogy róla bármit el tudok képzelni.
Nyírfa
Akár vicc is lehetne...
De: Orbán annyira romlott, hogy róla bármit el tudok képzelni.
Nyírfa
Orosz, illetve oroszbarát hackerek támadják a francia és az amerikai kormányszerveket , törik fel német politikusok informatikai rendszereit. Legalábbis próbálják. A III. világháborút nem atombombával fogják vívni, bármennyire is fenyegetőzik Putyin, hanem informatikai fegyverekkel, embercsempészekkel, útlevelekkel. És ebben Orbán már évek óta partnere Oroszországnak.
Cherry
Vicces,, de sirni kellene rajta, aljas OV ripacs a legnagyobb hazaáruló akit a világ látott,,remélem a szemétdombon végzi...
RonaGyuri
@RonaGyuri: Kár azért az átgondolatlan mondatért

szeka.hu: „ORBÁN MÁR MEGINT PUTYIN HÁTÁT LAPOGATJA”

A blogg ezen posztjában számos korrekt, jól megfogalmazott megállapítás olvasható. Mint pl. „Orbán, és az ideológiáját teljes mértékben kiszolgáló kormánypárti sajtó így egyszerre él a múltban és szolgálja a remélt jövőt, ám a jelennel szinte egyáltalán nem foglalkozik.”
vagy az a rész, hogy:
„Mit kap azonban Orbán Viktor az orosz diktátor lelkes támogatójaként? Ezt a kérdést évek óta próbálja megválaszolni mind a magyar, mind a nemzetközi közvélemény. A magyar kormányfő egy őszinte pillanatában el is szólta magát, hogy milyen rosszul érinti az európai vezetők kritikája, ugyanis a nemzetközi megbeszéléseken gyakran nevezik őt Putyin kutyájának. Ez a minősítés egyáltalán nem nevezhető túlzásnak, amikor jól érzékelhető, hogy Putyin saját hűbéreseként bánik a magyar kormányfővel. Ennek egyik leglátványosabb megnyilvánulása az volt, amikor a két vezető pekingi megbeszéléséről egy olyan videót tett közzé az orosz média, amelyben Orbán Putyin beosztottjaként feszengett a székében, és nyaldosta a szája szélét.”!
Sajnos a bejegyzés eleje nem is kicsit mellé ment:
„a választás eredményét egyetlen demokratikusan működő jogállamban sem ismerték el.” – írta, majd – sajnos - hozzátette: „Írhatnánk azt, hogy kivétel Magyarország”!
Na jó az tény, hogy: „Orbán-kormány különállása már régóta nem számít egyedi esetnek az Oroszországhoz fűződő kapcsolatok tekintetében”, de ettől még – sőt erre ráerősítve – Orbánia már régen nem számít „demokratikusan működő jogállam”-nak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.