Pillantás a kilencedikről Lehet-e most másról beszélni, mint a magyar belpolitikai élet viharairól? Magunk mögött hagyhatjuk-e, hogy egyik napról a másikra megbukik a köztársaság első embere, illetve az európai listavezetőnek szánt hajdani igazságügyi miniszter? Olyannyira nem lehet ezek mellett egy vállrándítással, vagy egy orbáni, ügyet lezárni kívánó nyilatkozattal elmenni, hogy inkább azon csodálkozunk, miként nem bukik bele botrányba a kormány? És akkor társul mellé ez a Magyar Péter által generált újabb skandalum, amelynek, nem mellesleg számos hordaléka van; csupa olyan híresztelés, feltételezés és tény, amelyek ugyancsak a rezsim bukását idézhetnék elő. De nem idézik. A rendszer, ahogy látom, teljesen stabilan áll, még akkor is, ha Magyar Péter igyekszik az általa eltanul kormányzati kommunikációs módszerekkel dolgozni, ügyesen használja a közösségi médiát, lépésről-lépésre építgeti a történeteit, hasonló szenvedélyű híveket maga mellé állítani, mint amilyenek a hatalom –...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@Pusztai: "Magyar Péter igyekszik az általa eltanul kormányzati kommunikációs módszerekkel dolgozni, ügyesen használja a közösségi médiát, "

Ez is kökemény önkritika, 100x írtam a hetekben:
MP egyedül jobban kommunikál mint az egész ellenzéki kommunikátor banda.

10 ezerszer írtam: A VÁLASZTÁS SIKERE 90%-BAN A KOMMUNIKÁCIÓN MÚLIK!

Ez az impotens banda nem elég nem tud hatékonyan kommunikálni de folyamatosan vesztette a médiáit, még hatalmon is, 19-ben megigérték lesz egy országos nagyvárosi média: amaradékot is elbaszták, nemhogy megcsinálták volna.
Kretén banda!
Pusztai
"Megváltóként tekintenek rá sokan, olyannyira, hogy aki bírálni meri őt – az ellenzéki táborból –, azonnal kiátkozzák, lásd Dezső András esetét."
Aztán ő mit tesz?
Drukkol MP-nek de esélytelennek látja.

Hát ez qrva jó! Debil fasz NP.
Sosem bírtam ezt a gránit fejűt, és folyamatosan bizonyítja több évtizede: jogosan,
RonaGyuri
@RonaGyuri: Aki Pilhál elemzését zseniálisnak nevezi az már magában is …

Poszt-trauma: „Orbán egyik legnagyobb ellenfele arcátlanul beletörölte a lábát a magyarokba
Meddig tűrjük? - Felhévizy Félix

Az egy dolog, hogy igencsak durva kirohanást intéz a derék szerző vagy ahogy ő írja „az internetet bőngészve Félix egy igazi gyöngyszemre akadt. Ezúttal Orbán Viktor egyik legnagyobb hazai ellenfele, a rendszeresen és menetrendszerűen nagy vehemenciával, ugyanakkor sértődötten nyilatkozgató Vásárhelyi Mária került a horogra.”.
Nos miután kellően – meg kell mondjam néha jogosan – körül-„udvarolta” előállt a farbával, elmondá „miként szállt bele a kormányba!”
Nos undorral, de idézte: „Most nem annak van itt az ideje, hogy minden ellenzéki párt megmutassa önmagát, most meg kellene állapodni abban, hogy egy igazi közös cél van, a jelenlegi kormány leváltása, és majd utána lehet minden másról beszélgetni”
Pusztai
@RonaGyuri: Örökbecsű Vásárhelyi M. :
i.imgur.com/aWMwoqd.jpeg
i.imgur.com/fvjKGtw.png
i.imgur.com/Cd4uWCG.jpg
El is hisszük, ha nem szereti a fideszmaffia és ezerrrel pocskondiázza, de ezzel csak VM érdemeit növelik.
RonaGyuri
és közben:

Első blokkre zseniális megfogalmazásnak tűnt,

de sajna jobban figyelve kiderült csak felsorolásról van szó

A derék 444.hu – mint másodika kiderült – „Operával, szappanoperával, kurzusfilmmel nem foglalkozunk!” címmel a hétvége cikkeiről közölt összefoglalót.
S a főoldali kínáló csupán egy felsorolás, pedig: „ Páros interjú Orbánnal és Rogánnal, riport Bérből és Tihanyból, trashreality és fikció. ”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.