Még nem találkozott a Diákhitel Központ volt vezetőjével.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Azért érdekelne, hogy mire alapozzák kijelentéseiket.
Nem kéne megvárni a sztori végét. Mindenki érdeke lenne, hogy ha valóban korrupt a hatalom, az bebizonyosodjon.
Nem mintha enne kétely a józan többségben.
Horizont
Már hiányoltam KancsiMarcsit. Megjött. De minek? A szavahihető milliárdos asszonyság.
Káros Magyar mi? Akkor te mennyire vagy káros az országra??
Maccska
Erölködésnek tűnik Magyar részéről.
Próbálja fenntartani az érdeklődést,pedig azonnal ismertethette volna a bizonyítékokat.
Az öszödi beszéd nem volt előrejelezve.Például.
KisTehen
@Aki Én: meddig akartok még várni? 12 év? 15?
Nessy
Drága asszonyom! A fiacskája már elmondta! Ez a szöveg már csak ismétlés!
Horizont
@Maccska: Abszolút nem erőlködik Magyar.
Szisztematikusan felépített mindent. Eddig.
Majd holnap kiderül, hogy maradhat-e.
Tudom nagyon bassza a csőrötöket Magyar.
Ti erőlködtök.
Őrnagy
@Maccska: Nem tudta azonnal ismertetni a "Bizonyítékokat" mert amikor a gazdái kitalálták, hogy ő lesz a messiás, akkor még csak a messiásfelépítés forgatókönyvének a vázlata volt meg, a szakembergárda most dolgozik lázasan a fontos részletekken és a bizoonyítékokon, Amíg ezek a részletek kidolgozásra kerülnek, addig a kiválasztott "messiásnak" az volt a dologa, hogy felkeltse az érdeklődést. Most az a kérdés, hogy időben elkészítik e a szakemberek a bizonyítékokat, amelyeket nyilván még Magyar péter se látott.
Őrnagy
@Maccska: Ha a Kispesti önkormányzati vezetőkről készült video és hangyanyagokra gondolok, ahol senki "nem ismerte fel" minden kétséget kizáróan se a személyeket, se a hangjukat, és a bíróság is csak rágalmazási ügyekben döntött a videokon állítólagosan szereplő tisztviselők javára,, nagy munkát kell végezniük a szakembereknek azon, hogy a "bizonyítékok" ne a tiltott adatszerzés és a rágalmazás bűncselekményét merítsék ki, hanem azt a célt bizonyítsák, amiért ebbe az egész messiásfelépítésbe belefogtak! Ha a kispesti eset teljes kudarcára gondolok, ez szinte lehetetlen!
KisTehen
@Horizont: nem te vártad a múlt csütörtöki leleplezést?
Horizont
@KisTehen: Nem. Ha nem lennél ilyen hülye ellenség akkor felfogtad volna, hogy nem jelezte az ügyészség miben hallgatja ki. Nem hülye hogy csak úgy kiterítse a kártyáit.
KisTehen
@Horizont: pedig itt valaki írta, hogy várja a csütörtöki leleplezést ...
KisTehen
@Horizont: de, ha nem teríti ki a kártyáit, akkor hogyan akar orbánt buktatni?
Őrnagy
@KisTehen: Valószínűleg sehogy! Nem csak egy miniszterelnök nem foglalkozik TV sorozat filmekkel, hanem a bíróságok se. Foglalkoznak viszont tiltott adatszerzéssel, és hamistanúzással.

A kispesti videó és hangfelvételet, ahol egy önkormányzati tisztségviselőre "megszólalásig hasonlító személy" azt mondta, hogy "aki nem keresi meg az évi 100 milliót az hülye", nem értek semmit a bíróságon évek óta! Ha azokkal nem lehetett a Kispesti önkormányzati vezetők állását megrengetni, hogyan lehetne hangfelvételekkel megrengetni a kormányt? Magyar Pétern ek nem lehetnek legális hangfelvételei semmiről, legfeljebb tiltott és manipulált illegális, engedély nélküli hangfelvételekkel rendelkezhet, amiknek még se az eredetiségét, se a manipulálatlanságát nem tudja igazolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.