Az Auchan árpolitikájának központi eleme az, hogy az árakat a tavalyi szint alatt tartsák meg 7000 élelmiszer- és nem-élelmiszer termék esetében, amelyek nélkülözhetetlenek mindennapi életünkhöz és háztartásunk fenntartásához. Ennek célja az, hogy egész évben segítsék a magyar lakosság vásárlóerejének megőrzését.

A cég a hipermarketjeiben 20-60%-kal kínálja olcsóbban áruit, és ezek a csökkenések nem csak átmeneti akciók, hanem tartós árleszállítások.

A magyar piac mindig is jelentős mértékben reagált az árak változására, különösen az élelmiszerek drágulása volt jelentős. Ennek eredményeként az akciók és promóciók szerepe tovább erősödött, és nőtt a kedvező árú saját márkás termékek népszerűsége is. A nagy áruházláncok versenyben állnak egymással, különböző árstratégiákat alkalmaznak annak érdekében, hogy megtartsák vásárlóikat.

Ez az igazi rezsicsökkentés – Hétezer terméket ad olcsóbban az egyik üzletlánc, mint tavaly

Illusztráció: pixabay

Az Auchan az ügyfelek vásárlóerejének megőrzése érdekében kiemelt figyelmet fordít az árcsökkentésre. Idén 7000 terméket kínálnak hipermarketjeikben 20-60%-kal olcsóbban, és ezek a csökkenések nem csak átmeneti akciók, hanem tartós árleszállítások, ami számos termékkategóriát érint.

Például a tejtermékek és sajtok kínálatát, több mint 400-féle felvágott, hús és hal, valamint egészséges élelmiszerek, zöldségek és gyümölcsök árai is csökkentek.

Az árleszállítások nem csupán az élelmiszerekre korlátozódnak, hanem kiterjednek a nem-élelmiszer termékek széles választékára is, beleértve a kis- és nagyháztartási gépeket, lakberendezési tárgyakat, kerti eszközöket, tisztálkodási és szépségápolási termékeket, háztartási vegyiárukat, ruhákat és játékokat. Az Auchan így versenyképes árakkal és kínálattal biztosítja a vásárlók számára a minőségi termékek széles választékát.

Forrás: https://24.hu/belfold/2024/03/25/7000-termek-lett-olcsobb-mint-tavaly/?fbclid=IwAR26P7F5tC7vHmyp314aZXjvqB6PAD2wSPRXBFAZXloFohzPWGTdgPkOMzU

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
persze nem a derék matyar üzletek, csak a mocsok multik!!! =))
jancsipapa
Talán a tavaji ár sikeredett irreálisra.Pl. Hogy lett at 16-1800 Ft-os trappista hirtelen 5000Ft. Aztá most újra lehet 2000Ft ...
balos
@RonaGyuri: A szemét multikhoz sorold a coop-cba-reál meg a többi nemzethy tetűt!Ja és a ksh sem kihagyaható,hiszen olyan alacsonyra vette az inflációt,mint a csúti iq-ja!
RonaGyuri
ad részben magyar tulajdon!
Egyetlen fillért sem rakott bele senki, de … pl. az Óbudai Auchan esetében
A teljes óbudai házgyár és környéke szanálást – incl. a parti utak - a franciák csinálták, s bár az egészért fizettek csak a terület egy részét kapták, meg sőt – mint most Lázárék akarták a Spar-al – Tarlósék köre jelentős részedést kaptak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.