Magyar Péter az utóbbi időben több fenyegetést is kapott, ezért személyi védelmet fogadott el saját és családja biztonságának érdekében. A védelmet egy magánbiztonsági cégnél dolgozó, korábban a különleges egységben kiképzett ex-rendőr látja el, aki fegyvertelen, de szakértelme és tapasztalata révén képes a politikus biztonságának megóvására.

Nagyágyú exrendőr védi Magyar Pétert

A testőr jelenléte már az ügyészségi meghallgatáson is feltűnt, ami azt mutatja, hogy Magyar komolyan veszi a fenyegetéseket.

A testőrömnek nincs fegyvere. Ám elmondható, hogy profi kiképzést kapott, mégpedig a rendőrség különleges egységénél

– mondta Magyar Péter a Blikknek, akik a személyi védelmét ellátó férfi után érdeklődtek.

Magyar Péter elmondása szerint a fenyegetések telefonon és írásos üzenetek formájában érkeztek, de egyelőre nem tartja szükségesnek a mozgását korlátozó intézkedések bevezetését.

Forrás: rtl.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Akkor ez nem egy kis tarack - ha két szóba írták volna, nagyobbat szólna.
csak úgy....
@Aki Én: gondolom a származásukból fakadó cigányimádatuk!
Őrnagy
@Aki Én Gyagyás: Nekem csak azzal van bajom Gyagyás, ha valaki csak bomlasztani tud a CIA és a lopott vagyonokon trónoló kormányellenes Oligarchák pénzén leginkább küllföldi hatalmak geopolitikai érdekei mentén, és semmi pozitív dolgot nem tud felmutatnin se az eddigi tevékenysége, se a választói bizalom felépíte tekintetében, csak azt, hogy szétverte a saját családját, terrorizálta a feleségét, és beleszart a tányérjába, amelybe az ebédjét kapta érdemtelenül.
Őrnagy
Egy jól szervezett (jobban szerveződött, mint a korábbi ellenzéki szerveződések) hatalmat lehet korruptnak, lehet maffiauralomnak titulálni, és bizonyára ellenzéki nézőpontból van is alapja a minősítésnek, de ahol van szabad választás és 4 milliárd Ft-nyi külföldi támogatás is, hogy meggyőzze a választókat arról, hogy másra kell szavazni és mégis rá szavaznak a választók, ott bizony az ellenzéknek nincs választói támogatottsága, tehát az ellenzék bizony (amíg nincs sokkal jobb, választói bizalomra és nem külföldi érdekek támogatására épülő ellenzék) súlyos bukásra van ítélve!
Menőmanó
@Őrnagy: Jól nyomod a ruszki konteót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.