Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Polt Péterhez fordult Varga Judit exférje kijelentései miatt, utóbbi elmondta, a kihallgatáskor a megállapított gyanú közlésére sem került sor.

Magyar Péter médiaszereplései alkalmával jelezte, hogy hivatali vesztegetésről, és annak feljelentése elmulasztásáról van tudomása. Az ügyben több magánszemély tett feljelentést, amelynek hatására a Központi Nyomozó Főügyészség szervezeti egysége, a Fővárosi Nyomozó Ügyészség nyomozást rendelt elírta az Index.

A legfőbb ügyész szerint nincs itt semmi látnivaló – Polt Péter hivatalos álláspontja: sem személyi, sem állami érintettség nem állapítható meg a Magyar Péter-ügyben

Polt Péter szerint az állam részéről senki sem érintett a Magyar-ügyben   Fotó: Ügyészség

Az üggyel összefüggésben a következő kérdésekkel fordult Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Polt Péter legfőbb ügyészhez:

Érintett az ügyben állami szerv?

Amennyiben az ügyben állami szerv is érintett: Melyik szerv/szervek? Mióta folyik a nyomozás?

Mi a gyanú? Van-e gyanúsítottja az ügynek?

Milyen személyi kört (vállalkozói, megrendelői, közvetítői, politikai) érint az ügy?

A legfőbb ügyész a képviselő kérdéseire válaszolva azt írta, hogy az ügyben a nyomozást a Fővárosi Nyomozó Ügyészség rendelte el február 21-én. A nyomozás elrendeléséhez szükséges gyanú a Diákhitel Központ volt vezetőjének február 16-án és 17-én közétett Facebook-posztjai és magánszemély feljelentése alapján volt megállapítható.

Az ügyben jelenleg sem konkrét személy, sem állami szerv érintettsége nem merült fel. A nyomozás során megállapított gyanú közlésére még nem került sor

– írta válaszában Polt Péter.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Polttol megtudjuk Magyar Péter nincs is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Mocsokba fullasztják az egészet, aztán rámutatnak, hogy micsoda mocsok ez az egész, amitől ők csak távoltartják magukat. Mindezt azért tehetik meg, mert Magyar nem állt át az ellenzék oldalára, nem állt egyenesen és őszintén a nyilvánosság elé a bizonyítékokkal, hanem belső háborúba kezdett a bűnszervezettel.

Az ellenzékieket ehhez csak eszközként használta fel. Nem borított és nem hozott semmit nyilvánosságra. Ehelyett kétes politikai karrierbe kezdett egy zavaros ideológia oldalán, ami nem is igaz, mert ő nem középen áll, egy diktatúra és az ellenzéke között nincsen középút. Így belőle csinálnak majd bűnözőt.
nepszava.us/a-fidesz-beelesitette-varga-juditot-magyar-peter-ellen/
Eladott Ország
Tőled nem is vártunk mást, Orbán seggnyaló gerinctelen hulladék! Neked is ott lesz a helyed a vádlottak padján az első sorban.
Pálinkás Pál
@Őrnagy: no te marha...a felvétel egy BÜNTETŐ ÜGYBEN kerül bemutatásra, ami folyik a shadl -völner és társai ellen...,melyik részét nem érted...?...a felvétel miatt a tengós ribi indíthatna polgári pert, és a bíróság akkor mérlegelné...
Pálinkás Pál
@Őrnagy: látod milyen oktondi állat vagy...a rendőrség semmit nem kezdeményezhet a bíróság felé...
Lepényleső
...sőt,gólya hozza a kisbabát,a nyuszi pedig a friss tojást...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.