Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter röviddel azután osztott meg egy posztot a Facebook-oldalán, hogy Magyar Péter, a Diákhitel Központ korábbi vezetője, Varga Judit volt igazságügyi miniszter volt férje nyilvánosságra hozta a régóta várt hangfelvételt. A felvétel 2023 júniusában készült, és a Völner–Schadl-ügyben lehet bizonyító erejű, melyen Varga Judit is hallható.

Előkerült, mint Damon Hill – Gulyás Gergely szerint kipukkadt a Magyar Péter féle lufi: "Ő az új Márki-Zay!"

Fotó: Gulyás Gergely Facebook oldala

Gulyás Gergely bejegyzésében ezt írta:

Sokk hűhó semmiért. Kipukkadt a lufi! Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Magyar Péter az új Márki-Zay! Csak annyi különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét

- írta Gulyás.

Gulyás Gergely a február 16-i kormányinfó óta nem szerepelt a nyilvánosság előtt. A kormány tájékoztatása szerint február végén megműtötték, húsvét után tér majd vissza. 

Magyar Pétert kedd reggel ismét meghallgatja a Fővárosi Nyomozó Ügyészség. Szerdai meghallgatása után állította, hogy Rogán Antal vagy emberei előzőleg manipulálták az ügyészségi iratokat. Ezt egy hangfelvétellel is igazolta, melyet kedden reggel hozott nyilvánosságra. A felvétel 2023 januárjában, az otthonukban készült, és Varga Juditot hallható rajta, amint „maffiakormánynak” nevezi a kabinetet.

Forrás: index, Telex

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Lehet, hogy égne Budapest, ha a Gyurcsány tagság művelte volna ezt a sok szennyet!

Akkor nem csak lufi volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Lehet, hogy égne Budapest, ha a Gyurcsány tagság művelte volna ezt a sok szennyet!

Akkor nem csak lufi volna.
Pegero
Magyar Péter egy senki, egy parazita!
Billibácsi
Nahát gergő! Hamar megtagadtad a barátod! A végén még azt is letagadod, hogy ismerted egyáltalán!
vitriol
Hamisgulyás csak húsvét után állt volna munkába, de rogán vészjelzést adott le neki, plusz egy megszerkeztett rövid beszédet, amivel üdvözölhette "régi barátját"! Magyar Péternek ez a harmadik barátja, aki látványosan elfordult tőle. Kívánom Péternek, hogy ennél több vesztesége ne legyen!
teuton
@Pegero: Egy pege-rovar bizony tudja, milyen egy parazita! Csak tükörbe kell nezzen!!!
Pegero
@teuton: Most olvasom Thomas Schneider „Szarj le mindenkit” c. könyvét és hirtelen azt sem tudom mit kezdjek veled?!
teuton
@Pegero: Kezdjed magadon!!! Ennyire hülye vagy, hogy ezt sem tudod??? Vagy te nem tartozol bele a "mindenki"be, mert csak egy pege-rovar vagy???
Pegero
@teuton: Rengeteg energiát megtakaríthatnál, ha nem szellentenél feleslegesen ennyit erre a közösségi oldalra!
rücsü41
Az hogy milyen volt Magyar Péter hű- hója , majd meglátjuk, hogy a semmiért vagy végül is az ügy érdekében történt.Gulyásnak is tudnia kellene hogy amit Magyar tett azt egy feljelentésnek kellene értékelni az ügyészségnek, amelyben csak alapos gyanút kell bejelenteni, hogy bűncselekmény történt.Ha az ügyészség az alapos gyanút felfedezte a bejelentésben akkor neki kellene az igazságot felderíteni a bizonyítékokat beszerezni és mérlegelni, hogy alkalmas-e az ügy arra hogy vádemelést tegyen a bíróságon.Nem Magyar Péter kötelessége a bizonyítékok beszerzése és az ügy teljes felderítése, neki csak annyi a feladata hogy az alapos gyanút igazolja, felkeltse a hatóság figyelmét arra, hogy itt bűncselekmény történt.Gulyás nem ügyész , amit ő megállapított, azt hogy lufi, olyan mintha 112.dik Kovács Lajos mondott volna véleményt, még ideje sem volt szerintem rendesen elolvasni a benyújtott hanganyagot, de már is lesöpörte az ügyet.Persze jellemző módon,"megvizsgálta" az ügyet.Nem kellene senkinek sem megalapozatlanul megállapításokat tenni, mert nem ők az ügy urai, hanem az ügyészség!Várjuk meg az ő álláspontjukat is, ami ellen lehet fellebbezni, tehát még az ő szavuk sem döntő az ügyben első körben.
csak úgy....
azért gergön kéne végre egy sexuális vizsgálatot végeztetni,hogy nem e lánnyá operáltatta e át magát az utóbbi 4-5 hétben,mert ez a szöveg nagyon kurvás...
teuton
@Pegero: En csak az orrod ala szellentek, es ha a lajkokat szamoljuk, akkor sokaknak tetszik, többször annyinak, mint a te böffeneteid.
Szegény Dzsoni és Árnika
Gulyás Gergelynek, amúgy mi baja volt?
Segglyuk-szűkítő műtétje volt a köcsög buzeránsnak?
Pegero
@teuton: Amit itt írsz, csak irka-firka! Nem vagy te más, mint egy büdös birka!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.