Hadházy Ákos Facebook oldalán reagált hosszasan a ma reggel nyilvánosságra került hangfelvételre, melyben Magyar Péter az ex feleségével, Varga Judittal beszélget.

Hadházy divatot csinál abból, hogy megalázza Magyar Pétert – "Egy Varga Juditot csőbe húzó felvételt hallottunk"

Fotó: Hadházy Ákos Facebook oldala

Korábban több felvételről és miniszterEK beszélgetéséről volt szó. Ehelyett egy, Varga Juditot csőbe húzó felvételt hallottunk. Vagyis vagy nincs több bizonyíték, vagy a Diákhitel Központ korábbi vezérigazgatója megijedt (erre persze nyilván van is oka) vagy a további bizonyítékokat későbbre tartogatja. (Mindenesetre sokat elmond, hogy hetek óta tartó hallgatás után előkerült Gulyás Gergely, hogy megkönnyebbülten kitegyen egy gúnyos posztot)

- írta a képviselő, majd folytatta:

Sajnos ezt a felvételt Polt Péter simán el fogja intézni annyival, hogy a „jó miniszter asszony“ tévedett, nincs bizonyítékot arra, hogy igazat mondott, nem is tudják, miért mondott ilyet…Hacsak nincs az ügyészségen belül egy hős, ezt a feladatot simán abszolválják, ahogy ezt már annyiszor megtették.

Azt Hadházy is elismeri bejegyzésében, a felvétel újabb, rendkívül fontos bizonyíték a rendszer romlottságára. Azonban még mindig kérdéses, hogy azokat, akiket az eddigi bizonyítékok nem győztek meg a maffiaállam működéséről, azokat most meg lehet e.

Szerinte a hangfelvétel sok kérdést vet fel, két dolgot azonban mindenképpen tudnunk kell:

Mint minden korábbi dokumentum esetén, erre is igaz: az, hogy ennek mekkora lesz a politikai hatása, leginkább attól függ, hogy mennyi emberhez jut el a híre. Orbánt soha nem az érdekli, hogy kiderül-e az igazság, hanem hogy hány emberhez jut az el. A propagandagépezet már sokszor bizonyította, hogy képes milliók elől elhallgatni az igazat, zajkeltéssel elterelni róla a figyelmet, vagy éppen “megmagyarázni”, hogy a “baloldal még rosszabb lenne”. Nem érdekli őt, ha kétmillióan hallanak valamiről, ha nyolc millióan nem, vagy csak éppen-éppen, azt is “magyarázva”

- írta, továbbá

Az, hogy lesz-e mégis valódi változás, az CSAK attól függ, mikor ismerik fel tömegek, hogy amíg propagandagépezet létezik, nem beszélhetünk valódi választásokról és addig szinte lehetetlen választáson leváltani a kormányt. Ha tömegek akarják, megváltoztathatók a játékszabályok.

Bejegyzését azzal zárta, hogy egy demokráciában lemondana, vagy legkésőbb a választáson megbukna a kormány, de szerinte ez nem az, ám felszólított mindenkit, hogy tegyünk érte, hogy az legyen.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Philip Marlowe: baszod idióta,most nem nevezed ákost "napi szarnak" ? :)
öcsike,téged faszán gondolkodásra képtelenné tett valaki vagy valakik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Miért kell Hadházynak ezt csinálnia???
Philip Marlowe
@Horizont: Mi van banya!?
Most akkor melyik a messiásotok!?
Magyar? vagy Hadházy?
Végül is nekünk mindegy...:D
Horizont
@Philip Marlowe: Akkor mi a lófaszt szólsz hozzám ha neked mindegy??
Ki nem szarja le amúgy. Banya az anyád meg a nejed köcsög csicska.
Philip Marlowe
@Horizont: Ne má banya! Miért nem árulod el, hogy melyik a messiásod?:)
Horizont
@Philip Marlowe: banya az anyád meg a nejed te meg tahó bunkó vagy.
Philip Marlowe
@Horizont: Naaaa, Banyuska légyszíves áruld már el?...A lóf@sz Ákos, vagy az asszonyverő spicli?...
csak úgy....
@Philip Marlowe: baszod idióta,most nem nevezed ákost "napi szarnak" ? :)
öcsike,téged faszán gondolkodásra képtelenné tett valaki vagy valakik!
Horizont
@Philip Marlowe: majd ha normálisan szólsz hozzám válaszolok.
csak úgy....
@Philip Marlowe: ugye a szüleid alkoholisták voltak? -te szegény gyerek...
Aki Én
@Philip Marlowe: Figyelj buta balfasz!
Áruld már el, honnan veszed, hogy terrorizálta feleségét.
Ha valóban terrorizálta, miért nem tett semmit a kormány vagy a hatóságok egy magyar anya, egy magyar feleség, egy védett személy esetében?
És ettől függetlenül azt is, hogy miért fér bele neked ez a példátlan korrupciós botrány, amiről eddig is brutális dolgokat lehetett tudni.
Mert amellett eltörpül, még ha igaz is, hogy Magyar egy agresszor.
Yoda69
Reszben igaza van Hadhazynak, viszont a rogani propaganagyar magatol nem fog szetesni. Magyar Peter az egyik csakany ennek a lobantasaban.
rücsü41
Hadházy!Sokat vesztettél abból a képből ami eddig kialakult Rólad!Támadni azt aki felvételt mutat be a kormány maffia szerű működéséből az egy nagyon aljas dolog! Neked úgy látszik elfogadható ha a kormány kézi vezérléssel irányítja, hogy kik ellen hogyan folyjon le egy büntető ügy, ha meg teszi azt a kormány hogy beleírja az átadott jegyzőkönyvben, hogy mi kerüljön bele , és mit hagyjanak ki a hatóságok, aki pedig az ilyen ügyet a nyilvánosságra hozza azt letámadott, ahelyett hogy ilyenkor a független ügyészséget és z Európai Ügyészséget hiányolnád.Nem tudod súlyozni az ügyeket, hogy melyik fontos és melyik nem.Tévedsz ha azt hiszed hogy csak a Te ügyeid a fontosak, és aki egy sikamlósabb ügyet tár fel, azt képes vagy letámadni.
csak úgy....
magyarországra elbaszott jövö vár,ha már a magyar és a hadházy sem tudnak dülöre jutni...,gy ferkóról nem is beszélve!
Cherry
Eddig kedveltelek Hadházy, mi van veled??? Itt nem hatalomról van szó hanem a mocskos maffiózókról... összefogás lenne a dolgotok,,, mér te is szánalmas vagy...
Giovanni Alba
@rücsü41: @Cherry: Ez most az a helyzet, amikor teljes szívvel tudom ajánlani a teljes cikk elolvasását. Én itt nem látom azt, hogy Hadházy támadná vagy alázná Magyart, csupán kifejezte érthető kétkedését. Az ifjú titán térfelén pattog a labda, ha már beígérte, virítsa a komoly bizonyítékokat. Ez eddig kevés és gyönge, még a lábadozó gulyás is csak röhög rajta.
Őrnagy
Hullaházy kénytelen alázni és lenyomni Magyar Pétert, mert zavarja a Hullaházyra irányuló figyelmet! :))
csak úgy....
@Őrnagy: te gyermeteg,szellemileg visszamaradott ,nevekkel játszadozó idióta barom! "Hullaházy " :) - ez mindent elárúl rólad és a proletár anyádról,aki csak azt tudta mondani apádról,hogy vöröskatona volt és körösztü ment rajta 1944 ben!
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Ne erőlködj Gyagyás!
Az agyhúgyköves elmeroggyantak beokádásai nem érdekelnek!
verőce21
Egyelőre magyar kontra lófaszházi...!
Cicaharc a messiás szerepért...! És mzp már a fasorban sincs...? :)
Őrnagy
@verőce21: Két messiás egy csárdában nem fér meg!
KisTehen
mi van libsik ... már nem mond igazat hadházi?

HAHAHAHA
csak úgy....
@Őrnagy: @verőce21: = tehát ti a fideszék kultúrhált alja! :)
Pusztai
Hadházy!
hagyd a pichába Magyart!
féltékeny vagy??

adok segítséget:
marci baszod ez mi? spar szarul navigál akkot ti mit csináltok

"Megjöttek a friss GDP-adatok: Románia lehagyta, Horvátország utolérte Magyarországot
Szabó Dániel
2024. március 26. 16:55
Románia fejlettségi mutatója már magasabb, mint Magyarországé, Horvátország pedig utolért hazánkat - derül ki az Eurostat mai gyorsbecsléséből, amelyben az egy főre jutó, vásárlóerő-paritáson számolt GDP-adatokat közli.
Hazánk az uniós átlag 76%-án áll, a horvát holtversennyel még Szlovákia, Lettország és Bulgária van mögöttünk a régiós fejlettségi rangsorban"
verőce21
@Őrnagy: ezek @csak úgy...: -nak a kitartottjai...! :)
vitriol
Hatmillió magyarnak kéne összefogni, hogy a kormányt elzavarhassuk, de kettő sem képes rá! Ez a nagyon szomorú valóság. Hadházy évek óta szorgalmasan dolgozik, hogy bizonyítékokat gyüjtsön a kormány ellen, ezért össznépi megbecsülés ővezi őt, de nem tudunk igazat adni neki, ha mások kormánybuktató törekvéseit kifogásolja!
teuton
@Maccska: Bizomy, igazad van kiveteleen, minden pofon jo helyre megy"! Nezdd csak mefg a fitymasz tamogatottsagat! nPersze analfabetakent nem tudod, neked ha azt mondjak, a valasztok 2/3a valasztotta öket, azt is elhiszed, valojaban a lakossag NEGYEDE SEM!!! Kepzeldd, a kolostormalac holland naci haverja ugyanilyen szavazatarannyal nemhogy 2/3ot, de meg kormanyt sme tudott alakitani! Pedig minden regebbi igeretet/fenyegeteset visszavonta!
Szegény Dzsoni és Árnika
Nekem az jön le ebből, hogy ilyen szinten sem tud összefogni a magyar! (szegény magyar Dzsonik és Árnikák)
Különutasok: MZP, Hadházy, Magyar - mi a fasz bajuk van ezeknek? Mind egyet akar - DE KÜLÖN !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.