A volt igazságügyi miniszter bejegyzése alá többen azt írták: Rogán Antal állhat a bejegyzés mögött.

Mi történt? Varga Judit posztját valaki korlátozta

Varga Judit Facebook oldalát korlátozták, miután kiírta, milyen rosszul bánt vele a férje/Fotó: MTI/Veres Nándor

Nagyot megy ma Magyar Péter és volt felesége, Varga Judit Facebook oldala. Miután Magyar Péter nyilvánosságra hozta az ominózus hangfelvételt – melyről a propeller.hu itt beszámolt – a volt igazságügyi miniszter hosszú Facebook-bejegyzésben leírta, hogy vele milyen csúnyán bánt a volt férje. Erről itt olvashat részleteket.

Varga Judit ezután kapott hideget-meleget a kommentelőktől. Már a poszt megjelenése után röviddel rengeteg kommentelő írta azt, hogy szerintük Nem is Varga írta a posztot, sőt többen Rogán Antalt gyanítják a kiírás mögött – írta a szeretlekmagyarorszag.hu. Több mint húszezer reakció érkezett a posztra és közel 900-an szóltak hozzá.

Ezután rejtélyes dolog történt, valaki korlátozta a kommentelést, sőt, még nem is lehet látni az eddigi hozzászólásokat. Ezen kívül nem is lehet beilleszteni a szöveget.

Mi történt? Varga Judit posztját valaki korlátozta

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Igen Judit!
Az az ember tette ezt veled, akit 3 fiúgyermekkel ajándékoztál meg!
Te pedig, azt a népet köpted szemközt, akiknek a szolgálatára felesküdtél!!!
Ráadásul mindezt (i)gazságügyi miniszterként tetted!
Ennyire kifordított a politika?
Igen, minden bizonnyal!
Az új párod büszke rád igaz?
Pedig semmi oka nem lenne rá...
Van az a pénz, ugye?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
Igen Judit!
Az az ember tette ezt veled, akit 3 fiúgyermekkel ajándékoztál meg!
Te pedig, azt a népet köpted szemközt, akiknek a szolgálatára felesküdtél!!!
Ráadásul mindezt (i)gazságügyi miniszterként tetted!
Ennyire kifordított a politika?
Igen, minden bizonnyal!
Az új párod büszke rád igaz?
Pedig semmi oka nem lenne rá...
Van az a pénz, ugye?
Ezodabasz
Hazugságügyi miniszterasszonynak nem tetszik az igazság? Ez már több mit családi ügy!
Nem lehet azzal megúszni hogy kiszálltam a politikából, lemondtam...Akkor még ott volt(3 éves ügy).
jáger laszló
Most minden beborult, de majd minden kiderül Reméljük!
csak ennyi
barátilag
J.L.
lampa laz
Mint igazságügyi miniszter te tehettél volna legnagyobbat a nők érdekében azzal, hogy kiállsz az Isztambuli egyezmény aláírásáért, de inkább a dagadt bivaly kedvéért politikai hisztinek nevezted a dolgot. Ezekután ne játszd el a nagy áldozatot. Hiteltelen vagy még akkor is ha esetleg megtörtént veled ez a bántalmazás. Ezt az ócska szappanoperát rogán írja neked.
kereső
Ezt most Varga Judit "védelmében" irom. Ezt a posztot valósnak, és igaznak tartom- függetlenül attól, hogy mi volt az IM miniszterének véleménye-és "itélete" a kapcsolati erőszakot szenvedettekről.
Március 23-án ezt irtam, az egyik poszt alá:
" MP -ben pedig legalább annyi nárcisztikus jellemvonás van, mint volt MZP-ben."- és ez nálam azóta sem csökkent, hanem fokozódott, Megmagyarázhatatlan , de MP-vel kapcsolatban uzgyanazt érzem, mint amit orbánnal szemben éreztem 1989-ben - feláll a hátamon a szőr.
Most meg lehet engem "kövezni"...ezután már nem "gyurcsány" fan leszek, hanem "orbán fan"... némelyek szemében.
Ezodabasz
@kereső: ma, 07:33 Varga Judit "védelmében" működik a fideSS propagandagépezet! Megromlott a házasságuk talán azért mert nem illettek össze és csak 3 gyermek után jöttek rá? Ez az ő magánügyük, mert rengeteg családnál van ilyen. Varga Judit mint a családbarát kormány gazságügyi minisztere megtehette volna idejében a szükséges lépéseket( Amit pl: a lúgos orvos által leamortizált nőnek javasolt).
Ez már országos ügy lett és nem családi perpatvar! Magyar Péter nyilván tájékozott volt a valódi történésekről. Nem akart ezekben a disznóságokban résztvenni(szerintem) de évekig hallgatta és tudott róla.
Talán a hangfelvételeket későn kezdte és lehet hogy nincs több, de tudja mi zajlott a berkeken belül!
Nekem csak az a furcsa az egészben, hogy az ellenzékieknek senki sem jó!?! A teljesség igénye nélkül: Gyurcsány, Dobrev, 0rbán, Jakab, MZP, Vona, Karácsony...stb. Azt mondják nincs alternatíva aki "visszagyűrje a szart"! Itt van Magyar Péter mint alternatíva! Belülről jött jól ismeri a maffia rendszert!
kereső
@Ezodabasz: Ennek a magyar polipnak a működését néhány évvel ezelőtt már tökéletesen leirta Magyar Bálint., szociológusként. És, aki nem csak néz, hanem lát is- annak teljesen világos volt eddig is. Csakhát ugye magyar néplélek, nem tud meglenni "vezér kolomp" nélkül- sem jobb, sem baloldalon- ami ugye már nincs is: csak nemzethy, van meg magyar-és persze "csak a fidesz"- amely mindezt megtestesiti- ugyanezt mondja orbán-és magyar péter.
Ebben , az immár "közüggyé" let magánügyben benne van az NER erkölcs nélkülisége, a jellemtelen lojalitás mindaddig- amig haszon van belőle, az egész orbáni mocsok. És kapott az ország egy új Cipollát- aki tudja, hogy mit kell mondani- mire éhezik a magyar. És hiába mondta neki eddig Gyurcsány, Dobrev, Jakab Péter, Hadházy Ákos, ...csak fanyalgott, és "keresi az alternativát"...csak eddig nem találta meg. Na, most megjött-az, aki miközben demokráciáról, meg sajtószabadságról papol, közben üzen "HAZA" az övéinek egy Wass Albert-tel, egy gyilkos nyilas által irt verssel-"Üzenet haza"...amely hitvallás, és hűségnyilatkozat a fidesz, és közvetetten orbán mellett.MP tényleg nagy manipulátor...,és ha végig gondolod, hogyan indult ez az egész- akkor sok-sok furcsaságot veszel észre. Mert hogyan, és miért is fujta be Dézsi Andráshoz- a kiváló, és hiteles oknyomozó ujságiróhoz egy rendőrségi jkv-et a szél...azután, hogy a fideSS alsó hangú becslések szerint a kegyelmi botránynak köszönhetően 300 -500 ezer szavazót veszitett. Miért is kellett, egy alapvetően magánügyet közüggyé avanzsálni? Miért is készült MP hangfelvétele( házastársi beszélgetés titokban felvéve)- amely szerintem az általa sohasem bántott feleségére nézve tartalmaz büntetendő cselekményeket- amit v.j. a saját szájával mond ki. Hát ha nektek MP "alternativa", akkor ennek az országnak végképp reszeltek...mindenki másra meg lehet "fanyalogni", hiszen egyik sem egy "grál lovag", csak a hirtelen "megtért".
Na, részemről ennyi...
Ezodabasz
@kereső: ma, 12:12 Értem amit mondasz, de nem látom hogy az 0rbáni mocsokból hogy lehet másképp kiszállni. Ha MP sem alternatíva aki "megtért" látta a belső problémákat és részt vett benne, akkor ki a túró lehet végre aki képes leváltani O1G-t???
kereső
@Ezodabasz: Ő sem képes...két hét amely megrengetné a NER-t, amikor a munkavállalók nem vennék fel a munkát, hanem ott dekkolnának a Kossuth téren. Mind a 4,7 millió
Ezodabasz
@kereső: ma, 06:55 Ezt mondom én is a covid hiszti óta! Akkor látszott jól, hogy milyen hatása volt és lehetne akár az árakra akár a társadalomra a fogyasztás visszaesése és a munkába járás/nem járás.
A munkavállalók fosnak hogy elvesztik a munkájukat, holott ha egyszerre mindenki megtenné akkor rájönnének, hogy a munkáltató jobban fosik a munkavállalók és a profit elvesztésétől! Egy pár tiltakozó munkavállalót könnyedén kirúgnak...felvesznek másikat! Ráadásul az elégedetlen szakmák külön külön próbálnak sztrájkolni, mert időben is meg vannak osztva a kormány által. A hab a tortán amikor egy cégen belül néhányan egy sztrájk alatt felveszik a munkát az elégséges szolgáltatás biztosítása érdekében.
A nagy többség napról-napra vagy hónapról hónapra él. Nincs feláldozható tartalék, vagy ha van akkor lehet hogy inkább nyaralásra, új autóra vagy ki tudja mire spórolnak. Elutazni a Kossuth térre, drága. Valakinek be kell vállalni a költségeiket, úgy ahogy a fideSS csinálja a buszoztatást! Munkát nem felvenni az kockázatos, ha nem mindenki egyszerre teszi meg úgy, hogy tudnak is egymásról! A média hatalma nagy úr! Ki tudja ezt megszervezni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.