Egyes vélemények szerint az Indexnél annak idején sokat szidott Gerényi-terv is nagyon hasonló volt Pedig a G7 – a tulajdonosváltást bejelentő hivatalos közlemény szerint – úgy működik majd önálló szerkesztőségként tovább, hogy szoros együttműködésben lesz a Telexszel is. A lap elsősorban hirdetésekből befolyó pénzekből fog működni, amelyet a Telex reklámértékesítő csapata, a Telex-Sales kezel majd. (A G7 hirdetési felületeit tavaly óta az Adaptive Media Network / Sales Contact Kft. értékesítette.) Mindez a struktúra, így önmagában például a Gazdrovat Kft. és a Newsdesk Publishing Kft. elnevezés is, sokakat emlékeztet arra a bizonyos Gerényi-tervre, amelynek megvalósulásától tartva robbant ki annak idején az Index.hu nem sokkal később bekövetkező válságához (végső soron pedig a Telex létrejöttéhez) vezető konfliktus 2020 nyarán. Mint ismert: Gerényi Gábor (GG) annak idején benyújtott egy tervet, hogy az Index működését alakítsák át és egyes rovatait szervezzék ki különálló...

Forrás: media1.hu
Feltöltő: Pusztai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Hát baszod ez megy 20 éve az ellenzéki médiákokban: folyamatosan mindent szétbasznak mindent, nincs vezető kéz aki összefogná, ez látható a pártoknál, ellenzéki politikusoknál és az elemzőknél.

Pont ez a 3 halmaz - POLITIKAI ELIT kommunikál a választóval ami után kialakítja véleményét egység nincs egymást falják fel, a fidesz meg közben szétlopja az országot az ország fele életszínvonal minimum körül vegetál 3xosan eladósította az országot a geczi és csürhéje eközben kajbálják Gyurcsány vitte csődbe az országot, Karácsony meg Budapestet, nincs egy igaz mondata a fideszmaffiának ezek meg eközben egymást basztatják.

Itt a Magyar ügy ez a POLELITnek nevezett szarhalom meg nem annak örül, hogy valaki felvállalja és ezerrel támadja a fideszmaffiát, nem, ezek kifogásolnak kisujj eltartással, hogy hol az atombomba, hát baj lesz mert kiderül Magyar kalapáccsal vert az asszonyt, és az felvétel is háááát??
, ...Két értelmesebb elemző - POLELIT tag- tegnap fél órán keresztül csak nyavajgott, képzelődött .
Nem fogják fel a választó ezek alapján megy x-elni???

Ha én szidom ezeket a balfaszokat nekem támadnak, - pedig ha joga van valakinek akkor az pont nekem van mert én élek szarabbul mint élhetnék, én fizetem őket havi milliókkal, eközben segghülyék és hagyják a fideszt ámokfutni ahhelyett hogy ezerrel támadnák, lelepleznék a xart, hazugságokat, lopásokat
-- ha egymást szídják akkor az mi?
Fidesznek 20% pluszban!
...Nem fogja fel ez az ostoba ellenzék ÖSSZEFOGNI ÉS HATÉKONYAN KOMMUNIKÁNI A FIDESZ ELLEN!
Nem ők Magyart támadják. Tegnap már Hadházyra s bepörögtem: hirtelen meghülyült ezerrel gusztustalanul neki támad Magyarnak összefogás helyett??
Irígy, féltékeny vagy mijaszar???
Szóval igaza van Magyarnak: - ahogy anno MZP-nek is- ezt az ellenzéket /POLELIT/ is le kell váltani, mert ez egy SZARHALOM!
Pusztai
14 év alatt ezer ügy volt amibe egy demokratikus államban a kormány bukik, sok esetben a felelősök börtönben végzik.
Itt meg 4x kétharmad, és magyar újkori történelem a kormányzó hatalom legnagyobb politikai balhéi után minden folytatódik a bűnbanda marad, ország szegényedik, ők - 1%- gazdagodnak és uralkodnak.
Ennek a balfasz ellenzék ott benn a Parlamentben még az sem jut eszébe, - ahogy a médicsótányoknak sem,- legalább rákérdezzenek:
MIRE ESKÜDTEK FEL?
Pusztai
Itt ez a hír tegnapról mikor tudja mekkora a xar a disznófejű Tokás marci bejelenti 4% lesz a gdp növekedés.
Eközben az álellenzéki média és csótányai nagyobb részben Magyart támadja de ez a hír elsikkad miközben kb ugyanolyan fontos, lévén minden a gazdaságtól függ.
A geczi és csürhéje szétbaszta eredménye:

marci te disznó, ez mi?
Spar szarul navigál akkor mi mit csináltok??

"Megjöttek a friss GDP-adatok: Románia lehagyta, Horvátország utolérte Magyarországot
Szabó Dániel
2024. március 26. 16:55
Románia fejlettségi mutatója már magasabb, mint Magyarországé, Horvátország pedig utolért hazánkat - derül ki az Eurostat mai gyorsbecsléséből, amelyben az egy főre jutó, vásárlóerő-paritáson számolt GDP-adatokat közli. Hazánk az uniós átlag 76%-án áll, a horvát holtversennyel még Szlovákia, Lettország és Bulgária van mögöttünk a régiós fejlettségi rangsorban"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.