EGYÉRTELMŰ AZ ELSUMÁKOLÁS ÁDAZ IGYEKEZETE!!! =)) Ha igaz, ami a nyilvánosságra került felvételen elhangzik, akkor az súlyos hivatali visszaélés – mondta lapunknak Ligeti Miklós, a Transparency International jogi igazgatója.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
aki ezt leírta: "Varga Juditnak nem, vagy nem feltétlenül volt fel- illetve bejelentési kötelezettsége, ha tudomása volt is arról, hogy valakik belenyúltak a Schadl-Völner-ügy lehallgatási anyagaiba. Igazságügyi miniszterként neki nem volt köze az ügy nyomozásához, azt a rendőrség végezte (amely a BM alá tartozik), s az ügyészség felügyelte. Tehát ha Varga Judit hallott is a történtekről, arról „pletykaként” értesült, s nem mint hivatalos személy, nem mint miniszter. Ilyen értelemben nincs is büntetőjogi felelőssége a „hivatali visszaélés” Btk.-beli tényállása kapcsán"???
RonaGyuri
@RonaGyuri: Sorjáznak a hűségnyilatkozatok

magyar legnagyobb tévedése, hogy az igazságnak is van ereje, nem csak a legendának

Mottó:
Orbánban nem véletlenül fel sem merül,
hogy csak úgy véletlenül igazat mondjon!

Sorjáznak a derék jogi potentátok és olyanokat mondanak, hogy
„Varga csak egy véleményt mesélt el”, mert „nem is tudhatott volna a dolgokról”.
De a legszebb az az, hogy: „a kormánynak, az igazságügyi miniszternek semmilyen jogköre vagy lehetősége nincs arra, hogy bármilyen módon közbeavatkozzon az ügyészség munkájába.”,
illetve
„fizikai képtelenség az ügyészségi iratok eltüntetése és átírása.”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.