Magyar Péter miután kijött a Fővárosi Nyomozó Ügyészség épületéből arra célzott, hogy szerinte mást is meg kellene hallgatni.

Magyar szerint Orbán Viktort is meg kellene hallgatnia az ügyészségnek.

Tüntetést hívott össze a Legfőbb Ügyészség épülete elé este hat órára, ezután a tömeg a tervezett útvonalon átment a Kossuth térre, azonban a rendőrök nem engedték be a platós teherautót, amelyet Nagy Ervin színész hozott a hangtechnikával, és ez volt a rendezvény emelvénye is. Ezért a tüntetés a Vértanúk téren folytatódott.

Magyar Péter: "Orbán Viktor a maffiaállam feje, feleljen a tetteiért"

Magyar Péter immár a miniszterelnököt vette célba    Fotó: MTI/Lakatos Péter

Magyar itt már nem csupán Polt, illetve Rogán távozását sürgette, hanem magasabb célpontot választott: álláspontja szerint

Orbán Viktornak, akit „a maffiaállam fejeként” emleget, szintén felelnie kell.

Mindeközben Orbán Viktort ez nem nagyon zavarta, a Magyarország és Koszovó közötti barátságos labdarúgó-mérkőzésről tett közzé bejegyzést, ahol éppen Hornyák Zsolttal, a Felcsúti csapat trénerével folytatott beszélgetést. Ki tudja miről. Lehet éppen Magyar Péterről.

Forrás: https://444.hu/2024/03/26/mar-nem-rogan-antal-hanem-maga-orban-viktor-magyar-peter-celpontja?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=mar-nem-rogan-antal-hanem-maga-orban-viktor-magyar-peter-celpontja

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Magyarnál nem kell elfelejteni és megbocsájtani se hogy a NER része volt. VOLT.
De nézzünk már vissza 14 évet. Volt-e bárki aki ennyi embert ki bírt vinni az utcára, aki ennyire fel tudta kavarni a posványt amiben dagonyáztunk. Valamit tud egyrészről, másrészről az ország elért egy olyan pontra hogy túlcsordult a pohár azoknál akik változást szeretnének és európai lenni csak eddig nem mutatta senki az utat. Minden oldalról basztatják ezért egyre jobb.
És megmutatja ez hogy áll az ország vezető rétege jobb és baloldalon egyaránt. 24. óra, mélypont. Bárki mellé odaállnék, ha látom hogy kimozdítja a hazámat ebből a nyakig szarból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@KisTehen: Csak reménykedni tudok, hogy egyforma emberek vagyunk/vagy talán leszünk/ mi mindannyian! Nem jobb vagy baloldali torzsalkodó veszekedő, pártkatonák, háborúzó, egymást taposó barmok, hanem egymásra figyelő, segítőkész, empatikus, az emberi erkölcs magától értetődő alapvető íratlan szabályait betartó nagybetűs EMBEREK! El tudsz ilyesmit képzelni vagy ez neked még Sci-Fi?
Géza
@Ezodabasz: Köszönöm, hogy ilyen szorgalmasan bizonygatod, mennyire intoleráns tahó vagy! Ez az álértelmiségiek, tanulatlanok gőgje.
Ezodabasz
@Géza: ma, 05:17 Tanár úr! intoleráns? álértelmiségi? tanulatlan? tahó? Ez mind én vagyok? Nem is tudtam róla, köszönöm a felvilágosítást! Mivel nem a Tanár úr osztályába járok, nyilván nem ismer engem elég jól! Libsi, libernyák, komcsi, sorosbérenc, álkeresztlény...stb nem vagyok?
Te ezekszerint toleráns, értelmiségi, tanult embernek tartod magad. A kommentjeid alapján valami egész más jön le. Mondjam vagy tudod?
Géza
@Ezodabasz: Ismét csak lejáratni magad! Engem nem érdekel a tahó stílusod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.