Magyar Péter miután kijött a Fővárosi Nyomozó Ügyészség épületéből arra célzott, hogy szerinte mást is meg kellene hallgatni.

Magyar szerint Orbán Viktort is meg kellene hallgatnia az ügyészségnek.

Tüntetést hívott össze a Legfőbb Ügyészség épülete elé este hat órára, ezután a tömeg a tervezett útvonalon átment a Kossuth térre, azonban a rendőrök nem engedték be a platós teherautót, amelyet Nagy Ervin színész hozott a hangtechnikával, és ez volt a rendezvény emelvénye is. Ezért a tüntetés a Vértanúk téren folytatódott.

Magyar Péter: "Orbán Viktor a maffiaállam feje, feleljen a tetteiért"

Magyar Péter immár a miniszterelnököt vette célba    Fotó: MTI/Lakatos Péter

Magyar itt már nem csupán Polt, illetve Rogán távozását sürgette, hanem magasabb célpontot választott: álláspontja szerint

Orbán Viktornak, akit „a maffiaállam fejeként” emleget, szintén felelnie kell.

Mindeközben Orbán Viktort ez nem nagyon zavarta, a Magyarország és Koszovó közötti barátságos labdarúgó-mérkőzésről tett közzé bejegyzést, ahol éppen Hornyák Zsolttal, a Felcsúti csapat trénerével folytatott beszélgetést. Ki tudja miről. Lehet éppen Magyar Péterről.

Forrás: https://444.hu/2024/03/26/mar-nem-rogan-antal-hanem-maga-orban-viktor-magyar-peter-celpontja?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=mar-nem-rogan-antal-hanem-maga-orban-viktor-magyar-peter-celpontja

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Magyarnál nem kell elfelejteni és megbocsájtani se hogy a NER része volt. VOLT.
De nézzünk már vissza 14 évet. Volt-e bárki aki ennyi embert ki bírt vinni az utcára, aki ennyire fel tudta kavarni a posványt amiben dagonyáztunk. Valamit tud egyrészről, másrészről az ország elért egy olyan pontra hogy túlcsordult a pohár azoknál akik változást szeretnének és európai lenni csak eddig nem mutatta senki az utat. Minden oldalról basztatják ezért egyre jobb.
És megmutatja ez hogy áll az ország vezető rétege jobb és baloldalon egyaránt. 24. óra, mélypont. Bárki mellé odaállnék, ha látom hogy kimozdítja a hazámat ebből a nyakig szarból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Aszem Magyar jól lát, évekkel ezelőtt írtam mert ezt tartom megoldásnak:
Régebbi komment:
"Nem értem az ellenzéket, egyszemélyi gazemberkedés van és pont ennek a gazembernek van a legtöbb vaj a fején, az ellenzék meg nem tartja napi szinten miket lopott, hazudott, hogyan tesz mindenkit a környezetében rabszolgává, bűntárssá.
-Ha egy épületet-hidat le akarok rombolni, keresek egy olyan pontot az építményen ha azt kiemelem, felrobbantom akkor összedől a kártyavár.
-Ez a pont a fideszmaffiánál a miniszterálnok.
Nem őt kéne bemutatni székháztolvajos lakáscsaló szőlőbányászként, a király meztelen!!
-Totálisan hibásan kommunikál az ellenzék, nem látja át mi a fontos, herevasalás, na ez a csúcs!!
-Arról nem beszélve amikor egymást marják és a média kiteregeti.
Ostobák."
Pálinkás Pál
azt kell mondjam ,jókora ripacsság van benne...,de,...az ellenzéktől 14 év alatt nem hallottam ilyen közérthető,egyenes beszédet...nem csoda ,hogy minkét oldal támadja..a fidesz talán elkezd szétesni, az ellenzéktől meg ellopta a showt...szar helyzetben van -...a NER-nél kegyvesztett lett, az ellenzékben meg sokan emlékeznek, milyen vehemensen védte / ügyvédjükként / a sok gyújtogató,kockakő dobáló majmot 2006-ban..
Csizmás Kond
...natehát, ha Orbán a maffiaállam feje akkor ő amikor a kormány berkeiben ténykedett az egyik foglalkoztatott maffiaalkalmazott volt ?
Pusztai
@Pálinkás Pál: ne feledd a damaszkuszi utat!
Ne azt nézd honnan jött, hová tart!
Az első: a fidesz bármiylen módon való leváltása, elszámoltatása, a mai elelnzék 3x volt hatalmon ismert fidesz és geczi bűneivel mi történt?
SEMMI!
FLETÓ
Így haladsz, a MI HAZÁNK letarol mindenkit!
Pálinkás Pál
@Pusztai: persze, de ugye te is tudod,hogy orbánt választással leváltani nem lehet..pont ezért magyar is csak hamis illúziókkal hülyítí az embereket...
Maccska
Ez a magyar egy egyszerű pszichopata.
Szerintem erre már minden szakember rájött.
Maccska
@Pálinkás Pál: Arra mindenképpen jó,hogy néhány ellenzéki pártot levigyen 5%alá.
Pusztai
@Pálinkás Pál: Láttam 1000x beírtad, de nem a geczit kell leváltani, valóban nem lehetne csak konstuktív bizalmatlansági indítványnal,- hanem a fideszt és hatékony, ügyes kommunikációval menne de ezt a két egyenes ütős mondatra képtelene poleittől ne várjuk.
Mi van most is? sokszor egymást támadják. Sőt!!!
Most ennyire segghülyék vagy ennyire lefizették őket??
vagy mindkettő???
KisTehen
az a legszebb az egészben, hogy egy volt NERes osztja az erkölcsöt a libsiknek

HAHAHA
KisTehen
a libsik meg kétpofára zabálják :)
Pálinkás Pál
@Pusztai: én azt gyanítom, az ellenzéknek megfelel így, pénzt megkapják, felelősségük nulla...és diktatúrát csak erővel tudsz megbuktatni, arra meg ez a gumigerincű nép alkalmatlan..nem feltétlen fegyveres lázadásra gondolok, bőven elég lenne ha leállna az ország egy polgári engedetlenséggel...
Maccska
@Pusztai: kezdetnek az is elég lenne ha szerveznél egy focicsapatot az utcában és megpróbálnád legyőzni a brazil válogatottat.
Valahol el kell kezdeni,buksi.
Pálinkás Pál
@Maccska: nincsenek " ellenzéki pártok "...az összes egy bűzlő szarhalom, kezdve a mikropártokkal..
Maccska
@Pusztai: magyarul,szarok vagytok és gyengék mint a harmat.
Ezért talán nem a fidesz a hibás.
Maccska
@Pálinkás Pál: azt a hülye is látja régóta hogy az ellenzéknek párt szinten is egységesülnie kell.
Erre mit csinálnak?Egyre több és több párt alakul.
Ez teljesen irracionális.
Ez a DK megalakulásával kezdődött.Már akkor csodálkoztam hogy ez mekkora baromság.Azóta meg évente alakulnak "reményteljes"pártok.
Legújabban Magyar által.
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Nem lenézve azt, hogy MP utcára hívott 10 ezreket* megkérdezném, mit is ért el ezen túl? Mert azt sokan kimondták és leírták, hogy ez maffiaállam - még könyv** is született a témában.
Hogy az eddig a NER csecsén hízott MP belső információkhoz juthatott, az pont annak tudható be, hogy a NER kegyeltje volt.

* Halkan jegyzem meg, hogy az influenszerek 150.000 embert mozgósítottak!

** Magyar Bálint: Magyar polip - A posztkommunista maffiaállam

Ez a könyv 2013-ban jelent meg! Több mint 10 éve!!!
Nincsen új a Nap alatt.
És itt muszáj megemlíteni Ferenczi Krisztinát, aki 2 könyvet írt az "Az Orbán-vagyonok nyomában" alcímmel. Címük: Narancsbőr, Szüret

Vagyis: amit bemutatott MP, az jó kezdet. Ha tudja fokozni még több bizonyítékkal, akkor talán komoly tényező lehet ellenzéki oldalon - bár nem zárkózott el egy Orbán nélküli Fidesszel való összefogástól!
Számomra semmiképpen nem opció. Nálam MZP 2.0 kategória!
A 2006-os kimosdatásokban játszott szerepét pedig nem felejtem el.
Pálinkás Pál
@Sakk Matt: " MZP 2.0 kategória! "...ebben tökéletesen egyetértünk..
Horizont
Magyarnál nem kell elfelejteni és megbocsájtani se hogy a NER része volt. VOLT.
De nézzünk már vissza 14 évet. Volt-e bárki aki ennyi embert ki bírt vinni az utcára, aki ennyire fel tudta kavarni a posványt amiben dagonyáztunk. Valamit tud egyrészről, másrészről az ország elért egy olyan pontra hogy túlcsordult a pohár azoknál akik változást szeretnének és európai lenni csak eddig nem mutatta senki az utat. Minden oldalról basztatják ezért egyre jobb.
És megmutatja ez hogy áll az ország vezető rétege jobb és baloldalon egyaránt. 24. óra, mélypont. Bárki mellé odaállnék, ha látom hogy kimozdítja a hazámat ebből a nyakig szarból.
Pusztai
@Sakk Matt: ".. Vagyis: amit bemutatott MP, az jó kezdet. Ha tudja fokozni még több bizonyítékkal"
..
tegnap felfigyeltem egy pár szavas mondatára: ".. vannak még a felvételek!!""

De ahogy Magyar Bálint - a könyve megvan,- és az egész ellenzéki banda bármilyen kommunikálására szinte nem mozdult a nép, ha végre valaki felzavarja a szartengert a fidesz ellen, - leszarom, hogy onnan jött, pont a másik két mozgató is fideszes vagy közeli volt,- egy számít: fideszt leváltani, vezérét és szarcsimbókjait elszámoltatni, mert hatalmas a bűnlajstromuk: tömeggyilkosság, ezer milliárdok ellopása, hűtlen kezelése, stb.
Mit tesz több ellenzéki: pökhendin lefideszesezi MP-t nekiugrik a másiknak aki drukkol neki stb.
Bassza meg 14 év alatt ezrével volt amibe másutt belebukik a kormány vezére meg börtönbe kerül itt meg szemberöhög, stadiont épít a kerti budija mellé és neje nevére több mint száz ingatlant harácsolnak családja vagyonát meg ezer mrd fölé mérik.

Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve lényegében magára iratta az ország javainak jó részét
i.imgur.com/6VBy5Vn.jpg
Vásárhelyi M. :
i.imgur.com/aWMwoqd.jpeg
Horizont
Ja és orbán tényleg a maffiaállam feje. Ennyi.
Pusztai
@Pálinkás Pál: ne feledd MZP minden mellett még mindig jobban kommunikál, mint az egész ellenzékből bárki!
Pusztai
@Horizont: "Valamit tud egyrészről, "

Egészen elképesztően jól kommunikál!!!
Ez a döntő!!
Őrnagy
Magyar Péter a NER haszonélvezője volt, de sokkal magasabbra szeretett volna jutni, mint amire vitte, ezért beleszart a saját tányérjába, amibe az ebédét kapta. Beleszart a családi otthonába is, ahol a meleg családi otthon is kevés volt neki, többre vágyott. Már csak az a kérdés mibe fog legközelebb beleszarni?
Pusztai
Magyar Péter megkezdte a mozgósítást.

„Köszönöm, Magyarország! Folytatjuk, április 6-án 15.00 órakor találkozzunk a nemzet főterén és tartsuk meg az utóbbi 14 év legnagyobb demonstrációját és üzenjük meg az uraknak, hogy elég volt, eddig és ne tovább!” – írja Magyar Péter friss Facebook-bejegyzésében.

rtl.hu/belfold/2024/03/27/magyar-peter-utobbi-14-ev-legnagyobb-demonstracioja-aprilis-6?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=belf%C3%B6ld_magyar-peter-utobbi-14-ev-legnagyobb-demonstracioja-aprilis-6

Szerintem addig nem tudja a fidesz lemortizálni, sőt látszik már most látják nagyon sokan: túltolták a bicajt, kiröhögik a fidesz erölködést, lebuknak hazugságokkal, stb.

Egyelőre, MP-nek drukkolok, leszarom NER-ből jött az a lényeg vigye a geczit börtönbe!
Pusztai
Ha valaki beleszart és hátbaszúrta jótevőjét azt a geczi, gusztustalan amit tett Sorossal!! 2015-ig még a Paralmentben is fogadta többször!
Az mégjobban rohadék etikátlan mocsok egy rakat fidesz vezető, akik szintén élvezték Soros támogatását, diplomájájukat Soros egyetemén szerezték aztán elüldözték a CEU-t, hátba szúrták Sorost!
És ez nem egy ember hanem a fidesz maffia banda!
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás: Te egy megbízható Sorosbérköcsög vagy!
Horizont
@Őrnagy: 9:55
Rád legközelebb. hahahaha
Mert mi a francot foglalkozol vele?
Nem hozzád szól.
Sakk Matt
@Pusztai: Egyszer már könyékig nyúlt a közösbe! Nálam számít, honnan jön! A legnagyobb gond, hogy ONNAN JÖN, akiket leváltanánk.
Én nem bízom benne.
Feller_Peti
A maffia módra rabló ellenzék. Soros adományládikákkal, és a Lánchíd milliárd forintos ellopása mellett beszél maffiáról.
Leraboltátok Budapestet, és fosztogatjátok az országot.
Basszátok meg, ti folyton loptok a magyar államtól és a magyar emberektől!
Sakk Matt
@Horizont: Nem érdekel, ki mennyi embert tud kivinni az utcára! Az influenszerek 10x annyi embert mozdítottak meg, aztán mi van?! Ákos vagy Geszti Péter koncertére is rengetegen elmennek...
Az érdekel, kinek a szavára indul meg a lusta magyar az urnákhoz!!!
Mert ez így lóf@szt sem ér!
Sakk Matt
@Feller_Peti: A NER sarcolja Budapestet! 12x magasabb adóval, mint Turhás Bömbi idején!
Szóval ki az, aki rabol???
Géza
A Soros maffia következő szekértolója Magyar Péter lett. Megy a hőbörgés, tüncikézés, acsarkodás, de a többség, velem együtt csak azt érzi, egy újabb hazug rontott rá a magyarságra.
Ma a Szél Kálmán téren láttam reggel egy kisebb csoportot, akik pedofilezve tüncikéztek vagy tízen. Lám, tisztult a tanári kar, egyre kevesebb a lázongó az iskolákban. Ez már tetszik. Csak így tovább Magyarország!
Cherry
@Géza: hahahahha sz@rban OV zsiros alja cigány meg ti is agyhalott támogatók, rezeg a trón sz@ros kis senkik hahahahhaha hiába vinnyogtok az igazság kiderül szemetek
Géza
@Cherry: Íme, ismét a liberális széplélek személyeskedő, mocskolódó tahósága, amit olvashatok. Erre vagytok képesek, tanulatlanul, paraszt módon ugatva nekiugrotok mindennek, ami magyar!
Namely
"tömeg" vs "A Vértanúk terén folytatódott"

Azt a teret cca 100 ember már meg is telíti...

De tudjuk, ők is 2 millióan voltak...
Horizont
@Namely: Senki nem beszélt két millióról csak Rákay Kálmánka. Emlékszel?
Őrnagy
@Géza: Légy oly kedves és ne sértegesd a földművelő parasztokat, hogy a húgyagyú agyhúgyköves elmeroggyant Sorosbérköcsög seggfejeket a becsületes munkát végző és a mindennapi élelmünket megtermelő parasztoknak nevezed őket!
Namely
@Horizont: épp azért idéztem azt. Ez arra volt utalás, hogy a tömeg itt legalább annyira helytálló kifejezés, mint a 150 ezret 2 milliónak hazudni.
Géza
@Őrnagy: A paraszt megnevezés a pejoratív, viselkedni képtelen, viselkedési kultúrával nem rendelkező, tanulatlan, gőgös senkiháziak gyűjtőfogalma, amelyet egyszerűbb volt így egy szóval jellemezni.
Egyébként igazad van, mert ez a provinciális tahóság és degeneratív vonású messianisztikus gőg, hamis kiválasztottsági tévképzettel ötvözve, nem parasztság, hanem azon túlmutató legalja mocsok.
Horizont
@Géza: Semmi közöd Magyarhoz nem hozzád szól soha. Féltek tőle? Hahahahaha
Őrnagy
@Géza: Ez a városi emberek értelmezése a "parasztokra", de a földműves vidéki parasztság a "paraszt" szót a falvakban kisvárosokban pozitiv értelemben használja!
Igazi földműves "paraszt" ember házában vendégeskedtem egyszer. A szüleim mint született városlakó előre figyelmeztettek, hogy ki ne ejtsem a számon semmilyen célból a "paraszt" szót, nehogy megsértsem a vendéglátómat. Erre gondosan ügyeltem. A vendéglátóm nagyon elégedett volt velem, és egy gondolatot így kezdett a világ legtermészetesebb hangján:

Tudod fiam, mi parasztok...

A folytatás lényegtelen, de az egyértelműen kiderült, hogy a tisztességes földműves paraszt emberek számára a "Paraszt" megnevezés nem szitok, vagy alpáriságot jelző szó! A városi embereknek se kellene negatív értelemben használnia semmire!
Pusztai
Bárándy Péter ügyvéd szerint az ügyészségen lejátszott hanganyag-részletek alátámasztják, hogy Magyar Péter legutóbbi három tényállítása nem alaptalan.
Magyar Péter jogi képviselője úgy véli, indokolt lenne tanúként beidézni Varga Juditot és Rogán Antalt.

Az ügyészek és ő kérdezte, hogy vannak-e hasonló bizonyítékok Magyar tarsolyában, erre olyan választ kaptak: "elképzelhető, hogy valami még előkerül, most nincs más".
Géza
@Őrnagy: Igazad van, elismerem. Sajnos akkor is létezik a fogalom, hogy paraszt valaki, parasztsága pedig kirívó. Igyekszem majd pontosabban körülírni azt a viselkedési formát, ami a liberális-kommunista vonal sajátja.
Géza
@Horizont: Nincs közöm Magyarhoz, viszont véleményem van róla és a viselkedésből messzemenő következtetéseket tudok levonni.
Tudtommal, mikor kiállt, közszereplővé vált, akiről akkor és ott alkotok véleményt, ahol kedvem tartja. Sőt, mint közszereplő, még többet is köteles elviselni, mint egy magánszemély.
Horizont
@Géza: persze szíved joga. De ha engem nem érdekel valaki mert le se szarom akkor nem írok róla ezer kommentet. Például nem foglalkozom a MI Hazánkosokkal. Így értettem :D
Maccska
Az teljesen nyilvánvaló hogy Orbánt nem fogják meghallgatni,mivel semmi ok sincs rá.
Magyar csak mond egy nagyot,hogy utána legyen oka tüntikézni.
Magyarnak most az állandó figyelemre volna szüksége.
Szerintem ebbe gyorsan beleunnak a libernyákok.

Az ellenzéki pártok láthatóan le se szarják.
Géza
@Horizont: Nekem viszont jól esik, hogy ismét lelelezhetek egy ellenzéki!
Géza
@Maccska: Kifut a lendület, erőszakoskodnak még, aztán elhal minden, mint rendesen. Kb ez a szokásos menetrend liberális-kommunistáéknál.
Horizont
@Géza: 14:44
??? Magyarul esetleg?
Feller_Peti
@Sakk Matt: Baloldali hazaáruló rabló csürhétől rabolni nem végek. Tartja a mondás.
Yoda69
Nagyon jol csinalja Magyar Peter, csak igy tovabb. A hazaarulo moszkovita pedofideSS-t le kell valtani.
Yoda69
@Maccska: Latom meg nem jutott el a tudatodig, de Magyar Peter nem az ellenzek embere, es leginkabb pedig nem liberalis. O kokemeny jobboldali, es a fideSStol remel elhozni olyan szavazokat, akik ertelmesen gondolkodnak, es nem turik a mindent athato korrupciot es maffiaallamot. Nemaz a cel hogy mindenkit megteritsen, eleg ha 5-10% szavazot el tud hozni, az mar a fideSS veget fogja jelenteni. Capice?
Sakk Matt
@Feller_Peti: Tee..ócska rubeljobbágy :P
Feller_Peti
@Sakk Matt: Milyen igazad van! Tényleg az vagyok hiszen az én, "fidesz fidkány" jobboldali csapatom, és mindenki más józan eszű ember is leül inkább békét kötni. Háború és öldöklés helyett inkább tárgyalni fog.

Míg ti a szeretet nevében szeretebéke bombákat gyártotok. Mi a valódi életet, Istent szeretjük!

Kölcsönös érdeken alapú kereskedésbe kezdünk, hogy béke, jó lét és nyugodt, boldog élet, fejlődés legyen!

Vigyázz is tőlem konzervatív jobboldalival, és minden ilyen embertől óvakodj!

Még a végén nemzetek közötti nyilvános kapcsolatok, béke alakul ki.

Az meg nektek dollár hazaáruló baloldali magántőke hordának a megtestesül gonosz.

Ti az ördög demokráciája, a véres dollárok vagytok. Mást nem várunk tőletek, csak bukást.
SÍva
Nagyon érdekes kommentek de a valóságról nem akar beszélni senki sem? A szabadrablásról más emberek kárára és az ehhez asszisztálókról valamint esetet elhallgató "miniszterasszonyról"? Arról kellene beszéljenek, hogy hogyan és miként fosztották ki a nehéz helyzetbe került embereket a végrehajtónak mondott hiénák és miként pénzeltek ebből adómentesen magas polcon ülő embereket!
Sakk Matt
@Feller_Peti: Nyomd csak...a kutya se olvassa el, amit bepötyögsz :D
Sakk Matt
@SÍva: Nem. De Magyar Péter sem nagyon említi ezeket az ügyeket! Eddig a lehallgatott videón* kívül nem nagyon mutatott semmit talajon...

* Hja..úgy könnyű, ha az exneje Lopkovisztán igazságügyminisztere!
Cherry
Mocskos cigány maga mondta 2005 ben mindenért meg kell fizetni, te patkány megfizetsz a nép megnyomoritásáért rohadék 14 évért életfogytiglani börtön vagy a fán lógsz, melyiket választod??
Ezodabasz
@Géza: tegnap, 11:38 6ökörnagy világosan leírta neked a parasztos hasonlattal, hogy minden csak nézőpont kérdése! (Nem ez volt a célja nyilván, de beleesett a saját csapdájába!). " liberális-kommunista vonal "??? Libsi komcsi, sorosbérenc stb szintén nézőpont kérdése! Te milyen fajta vagy? Pesti paraszt, vagy a vidéki? Vagy csak egy egysejtű tahó?
balos
@Ezodabasz: turulbaszósehonnaibitangnyilasgecitömeggyilkosalkesz!A Családi neve!Röviden!
Géza
@Ezodabasz: Nem az én identitásom a kérdés, hanem a te intoleráns, gyűlölködő mocskolódásod! Nem sértegettelek, de azt látom, te a kommunista-liberális acsarkodó vonalat hiszed!
Méhes
@KisTehen: TE PEDIG A CSICSKÁJUK VAGY SAJÁT MAGAD RÖHÖGÖD KI HA-HA-HA
Peller Anikó
Lassan ideje lenne előjönni mit mondott neked a Jucus amikor megkapta a selyemzsinórt. Ki utasította a Novákot, ki volt a kegyelmes úr.

Mi tudjuk, de nem ártana tiszta vizet önteni a vécébe.
Őrnagy
"Magyar Péter: "Orbán Viktor a maffiaállam feje, feleljen a tetteiért""

Ez most komoly? Vágyálmok bejelentésével szeretnének 2/3-os parlamenti többséggel rendelkező kormányt lemondásra bíztatni (rábírni)? Ilyen sehol a világon nincs.
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 19:56 Igen ez már elég komoly. Mindenki tudja, csak mindenki tehetetlen a kb: 1,3millió szavazót számláló és érdekes módon 2/3-os "többséget":)) szerző maffiaállammal szemben.
Szerinted ki a maffiaállam feje ha nem O1G? Talán Gyurcsány, vagy a Soros? Ne röhögtesd már ki magad 6ökör!
Ezodabasz
@Géza: ma, 18:58 Te szerencsétlen Tanár úr:))) Azt sem értetted meg amit 6ökörnagy elvtársad véletlenül megtanított neked? Nézőpont kérdése, hogy mit gondolsz magadról...Ez nem hit kérdése.
Te melyik acsarkodó vonalban "hiszel"???:))) A fasiszta, vadkapitalista, gyűlölködő...stb.
A nemkommunista, nemliberális vonalat hogy nevezzük?
Őrnagy
@Ezodabasz Gyagyás: Agyhúgyköves elmeroggyant Sorosbérköcsög seggfejekkel nem foglakozok.
Ezodabasz
@Géza: ma, 20:28
A fasiszta, vadkapitalista, gyűlölködő, nemkommunista, nemliberális acsarkodó vonal szerinted hungaricum? Te idióta tahó! Egy Magyar ember nem lehet ilyen primitív mint te!
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 20:28 Hát akkor mivel/kivel foglalkozol gyökér? Seggfej Géza haverod sem érti amit ideröfögsz! Lehúztad magad a klotyón a pestiparaszt-vidéki paraszt magyarázatoddal, pedig igaz!
Esetleg alkalmazhatnád a hasonlatodat saját magadra is...tudod: Nézőpont kérdése, de tökmindegy mert agymosott agyhalottal aki csak fújja a magáét, mert ezt a feladatot kapta nincs mit tenni...
Ezodabasz
@Őrnagy: tegnap, 09:55 Ez a legjobb kérdés amit eddig feltettél! "Már csak az a kérdés mibe fog legközelebb beleszarni?" Szerintem a mocskos pofádba fog beleszarni! És mindenki boldog lesz:)))
Happy End!
Kotródj!
KisTehen
Magyar Péter, a NŐKÍNZÓ, feleljen a tetteiért!
Ezodabasz
@KisTehen: ma, 23:03 Milyen igazad van, pedig csak egy marha vagy! Ha tényleg nőkínzó akkor feleljen a tetteiért! Bizonyítsd be és jelentsd fel! Azért ugye látod hogy itt ennél jóval többről van szó! Külön lehet választani a családi botrányt az országot nagyban érintő fideSS-maffia belső köréből leleplezett bűncselekményektől, még akkor is ha ezek a dolgok eddig is mindenki számára nyilvánvalóak voltak!
KisTehen
@Ezodabasz: megint kilyukadunk oda, hogy nem vagyok különbek
Ezodabasz
@KisTehen: Csak reménykedni tudok, hogy egyforma emberek vagyunk/vagy talán leszünk/ mi mindannyian! Nem jobb vagy baloldali torzsalkodó veszekedő, pártkatonák, háborúzó, egymást taposó barmok, hanem egymásra figyelő, segítőkész, empatikus, az emberi erkölcs magától értetődő alapvető íratlan szabályait betartó nagybetűs EMBEREK! El tudsz ilyesmit képzelni vagy ez neked még Sci-Fi?
Géza
@Ezodabasz: Köszönöm, hogy ilyen szorgalmasan bizonygatod, mennyire intoleráns tahó vagy! Ez az álértelmiségiek, tanulatlanok gőgje.
Ezodabasz
@Géza: ma, 05:17 Tanár úr! intoleráns? álértelmiségi? tanulatlan? tahó? Ez mind én vagyok? Nem is tudtam róla, köszönöm a felvilágosítást! Mivel nem a Tanár úr osztályába járok, nyilván nem ismer engem elég jól! Libsi, libernyák, komcsi, sorosbérenc, álkeresztlény...stb nem vagyok?
Te ezekszerint toleráns, értelmiségi, tanult embernek tartod magad. A kommentjeid alapján valami egész más jön le. Mondjam vagy tudod?
Géza
@Ezodabasz: Ismét csak lejáratni magad! Engem nem érdekel a tahó stílusod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.