Persze, a kormány nem fog megbukni, lemondani Magyar Péter hangfelvételétől Ez nem is volt várható. Annál vastagabb a politikai bőrük. De az érdekes, hogy ennyire nincs tartalmi válaszuk, még valódi cáfolatuk sem az elhangzottakra.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
".. ennyire nincs tartalmi válaszuk, még valódi cáfolatuk sem az elhangzottakra."

Nos van az a mondás:
ADDIG ÜSD A VASAT AMÍG MELEG!

A probléma: ez az ellenzéki szarhalom sokkk esetben egymást üti.
Nem a fidesz leváltása az első???
Kretén csürhe!
Csizmás Kond
@Pusztai: ...kisrigó...mond mégis miért akarnád hogy ez a " Kretén csürhe!" gárda vezessen téged ?
Pusztai
www.szeretlekmagyarorszag.hu/felfedezo/pottyondy-edina-magyar-peter-felvetelen-varga-judit-fehergalleros-bunozok-szarhazi-gazemberek-galerijenek-irta-le-a-magyar-kormanyt/

"„A hangfelvétel, amit nyilvánosságra hozott egy vádbeszéd a magyar kormány ellen, amit Magyarország akkori igazságügyi minisztere fogalmazott meg, és maffiának, fehérgalléros bűnözők, szarházi gazemberek galerijének írta le a kormányt”
- mondta Pottyondy.

Szerinte ez a politikai kultúra nem a Balkán, hanem fekete Afrika. A humorista kitért Varga Judit Facebookon közzétett válaszira is. Ennek kapcsán azt mondta, nem vonja kétségbe, hogy Vargát bántalmazták, és nagyon rossz volt látni a sok röhögős emojit az egykori miniszter bejegyzése alatt.

„Lehet, hogy Magyar Péter rossz ember. De, ami nála lehetőség, az Rogán Antalnál, Varga Juditnál, Polt Péternél és Orbán Viktornál tény. Ők asszisztáltak a kegyelmi- és a végrehajtómaffiához. Ők azok, akik a közéletet telebuzizták, telepedofilozták, tele asszonyverő"
szegfue
Dehogy nincs válasz! "Hajrá magyarok"... ennyire tellett O.V.-tól persze a meccs kapcsán :(( Mintha minden más történés mellékes lenne.
Maccska
@szegfue: mellékes is.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Magyarország -Koszovó 2-0.

Inkább meccset nézek,mint lúzer tüntetést.
Maccska
És arra mit szóltok hogy a Kádár cenzora Lendvainak még mindig van lehetősége megnyilvánulni bárhol is?
Neki milyen vastag bőr van a pofáján a vakolat alatt???
szegfue
@Maccska: 8:41 Azért a meccs és a "lúzer tüntetés" között elég sok megoldatlan dolog van, ami szerintem nem mellékes. Igazán irigylésre méltó, hogy Neked elég egy jó, vagy kevésbé jó meccs, a többin meg egyszerüen átlépsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.