Szerinte a Fidesz már tíz éve is tudta, hogy bánik Varga Judittal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ezt pont te írod, kilincsorrú , komcsi szélkakas féreg..?...
Géza
Bayer soha nem leplezi a véleményét fondorlatos megfogalmazások mögé és úgy tűnik, a jellemzés telitalálat!
Horizont
Miért lenne igaz? Mert ez a mocskosszájú szemétláda mondja?
10 éve tudják???Hát ezen csak röhögök.
Horizont
"Nyilvánvaló, hogy Varga Judit minden állítását bizonyítani tudja, miképpen az is nyilvánvaló, hogy volt férje, a nárcisztikus, pszichopata gazember viszont nem."
Még semmit nem bizonyított te barom.
Horizont
10 éve Magyar:
"2015-től a Miniszterelnökség csoportvezető diplomatájaként a magyar kormány és az Európai Parlament közötti kapcsolattartásért felelt egyebek mellett jogi, pénz- és tőkepiaci, költségvetési, kereskedelmi és fejlesztéspolitikai ügyekben. 2018 szeptemberétől a Magyar Fejlesztési Bank EU Jogi Igazgatóságát vezette."
De tudták, hogy otthon meg veri az asszonyt. Hmmmm...
kereső
Tiz éve tudtátok? Csak úgy elhallgattátok- és nem tetettek ellene semmit? Sőt- meggátoltátok, és örökre levettétek a napirendról az Isztambuli Egyezmény ratifikálást- amely pontosan erről szól. Ez a fideSS- ez a romlott, erkölcs nélküliség .És senkinek nem kéne már tovább "habositani'" ezt az ügyet - tekintettel a vétlen áldozatokra, a gyermekekre. Mert itt ebben az egész ocsmány történetben -amit politikai célokra használ mindkét fél, elsikkad a gyermekek érdeke.
Géza
Igyekszik mindenki ezt a kis szellőt meglovagolni, amit Magyar kavart, de hiába! Magyar Péter egy újabb bukott üdvöske lesz, akihez a liberális-kommunista oldal nagy reményeket fűzött. A feketeruhás ápolónő, Blanka, Lili, a betépetten vihogó Kunhalmi, az írni sem tudó Bangóné, vagy a saját állításaiba is beletekeredő Hadházy. Persze még a farkas fényképeket küldöző Gréczy-t nem is említettem, vagy azt elítélt Varjút, akár a szemkilövető hibbant Nérót.
Van itt bőven bukott ember, elfér Magyar elvtárs is a sorban.
Nyírfa
Bayer belenézett a tükörbe, majd akkorát üvöltött, hogy összeszaladtak az ápolók: - Ki ez a takonygerincű, nárcisztikus pszichopata? - kiabálta artikulálatlan hangon, azonban a megérkező orvos higgadt válaszára zokogni kezdett.
- Ez a te elfojtott félelmed, amelyet kivetítesz a környezetedre. Addig itt maradsz, amíg ezt a problémát meg nem oldjuk. Csak nyugalom, itt biztonságban vagy, fejezte be a doktor, s intett, hogy adják be az injekciót.

Így telnek a mi Bayerünk hétköznapjai a közeli jövőben.
Nyírfa
@Horizont: Egyszer ettől is megszabadulunk. Neki nem viszek bablevest.
kereső
@Nyírfa: Az ilyen túlél mindent- fordult 89-ben, és fordult mindig- ahogy orbán. Egy elvek nélküli, büdös szájú senki!
Nyírfa
@kereső: 17.13

Napóleon is túlélt, de milyen élet volt az a Szent Ilonán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.