Szerinte ezt az egykori miniszter úgyis jobban tudja, hiszen ő hozta létre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Géza: én meg neked,mocsári köcsög,...ketyeg az óra, összepakoltál már...?..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@Pálinkás Pál: Engem nem érdekel, miért vagy személyeskedő tahó. Minden alkalommal elmondom, én nem provokállak, sértegetlek, csupán tényt állapítok meg.
Pálinkás Pál
@Géza: te nem tényeket állapítasz meg, hanem tolod a kormánymantrát, amit ha komolyan gondolsz,az bizonyos elmebeli képességek hiányát feltételezi...ha meg pénzért teszed, hernyó vagy...én egyiket sem fogadom el...
DURBINOS
renner erika??? Akinek nős szeretője volt??? Mert ugye nős volt a doktor úr?!??!

"Renner Erika évekig a szeretője volt, ám a nő – mivel a férfi nem akarta elhagyni a családját – szakított vele." - idézet egy cikkből.
Géza
@Pálinkás Pál: Amit írok, az tény. Ami nem az, az vélményem.
simmering73
@DURBINOS: A nő szakított vele, mert nem hagyta el a férfi a családját. Ezért a férfi megcsonkította. A történet melyik részét nem tudod felfogni?
DURBINOS
@simmering73: Ha nős hapsival nem kezdett volna ki az Erika. Ha a doki nem lett volna hűtlen a feleségéhez. Mindenhez 2 ember kell. Mindegyik bűnös volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.