Varga Judit exférje totális támadást indított, és kijelentette, Orbán Viktor a magyar népet alázza meg azzal, hogy egy ilyen embert rak a Fidesz EP-listájának élére.

Orbán Viktort szólította meg legújabb bejegyzésében Magyar Péter, de igazán Deutsch Tamásnak ment neki azáltal, hogy egy rendőr által tett tanúvallomásból idézett. Magyar feltette a kérdést a miniszterelnöknek, szándékosan alázza-e a szavazóit azzal, hogy a Fidesz EP-listájának élére nevezi Deutschot, akiről – mint állítja – a következő jelentés készült egy 2015-ös bírósági tárgyaláson.

Bukhatja Deutsch Tamás az EP-listavezető helyét – Magyar Péter nyilvánosságra hozta a rendőrségi jelentést a sashalmi kábítószeres balhéjáról

Deutsch Tamásról kínos emlékeket szedett elő Magyar Péter    Fotó: Facebook/Deutsch Tamás

„1998 nyarának végén, augusztusban érkezett egy információ arról, hogy a XVI. kerület, Sashalomban található masszázsszalonban kábítószer terjesztés és fogyasztás zajlik rendszeres jelleggel. Konkrétan heroinról és kokainról volt szó. Az információ feldolgozását követően akciót szerveztünk a helyre. A késő esti órákban az egységünk megjelent, igazoltattuk a bent tartózkodókat, emlékezetem szerint néhány személyt elő is állítottunk, illetve kábítószer gyanús anyagokat foglaltunk le. Azt tapasztaltuk, hogy

az egyébként számunkra ismeretlen vendégek között ott tartózkodik Deutsch Tamás is. Klinikai tünetek alapján, megítélésem szerint kábítószer hatása alatt állhatott, viselkedése zavart volt, beszéde összefüggéstelen. A mentelmi jogra való tekintettel vizsgálatot nem végezhettünk rajta,

nem igazoltathattuk, de munkám során rengeteg olyan emberrel találkoztam, aki hasonló tüneteket produkált, és később bebizonyosodott róluk, hogy kábítószert fogyasztottak. Kokaint és heroint abban a helységben is találtunk, amelyben Deutsch Tamást tartózkodott – olvasható.

A szöveg azzal folytatódik, hogy bár intézkedni nem volt lehetőségük vele szemben, Deutschot kivitték az épületből. A környéken sokan voltak, az akció felébresztette a környező házak lakóit, ezért (a fejét takargatva) gondoskodni kellett a képviselő elszállításáról – áll a szövegben.

„Pár hónappal a sashalmi eset után ismételten információt kaptunk, hogy a Margit utcában üzemel egy kupleráj, ahol kábítószer terjesztés és fogyasztás zajlik. Kiérkezésünk után a helyszínen kokaint találtunk. Az ott tartózkodó személyeket igazoltattuk. Közöttük Deutsch Tamást ismertük fel, viselkedése ismét zavart volt, tudatmódosító szer hatása alatt lehetett. Ám mentelmi joga miatt őt nem igazoltathattuk, és nem állíthattuk elő. Parancsnokunk gondoskodott az elszállításáról” – áll a Magyar által publikált szövegben.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Tompi, Tompi, mehetsz Eresztény Józsi mellé...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Menőmanó: Hát legfeljebb nem szívja a kokót hanem szopja!Noch dacu!
balos
Ennek a Kanyar petinek,most tűnt fel,hogy a tomposka már régóta "lóg a szeren"?
Maccska
@balos: ezt a faszságot annak idején a drogos Juhász találta ki.
Magyar tőle lopta a sztorit.

Az állítólagos írásos vallomást tevő állítólagos rendőr semmilyen formában nem volt hajlandó megjelenni a tárgyaláson, nem reagált a bíróság megkeresésére sem. A jogerős ítéletben aztán a joghatóság mindenkit eltiltott a Juhász által megfogalmazott valótlanságok terjesztésétől, így adott esetben a poszt közléséből még Magyar Péternek is jogi problémája lehet.
telegdilaci
@Qqberci:Ez a rossz Drogos kommunistázik miközben a Fidesz tele van volt kommunistákkal,KISZ-titkárokkal,valóban szégyen hogy ilyen hajléktalan brutális kinézetű valakik képviselik Magyarországot,van még ettől lejjebb?
rücsü41
Szerintem Deutsch Tamásnál az a lényeg hogy valóban ott volt-e a rendőrségi razzián vagy sem és ,hogy milyen állapotban volt.Az már tudott volt, hogy az eset előtt kábítószer fogyasztáson kapták D.Tamást, és így könnyem elképzelhető hogy a razzia úgy történt ahogy Magyar előadta.Magyar csak arra szólította fel Orbánt, hogy egy drogos ember ne vezesse a magyar fideszes delegációt az EU-ban , mert ha nem ilyen vezetője lesz a magyar fideszes csoportnak az az ország lejártásával egyenlő!Érdekes módon ez a cikk korábban megjelent az oldalon de azután eltűnt , most ismét megjelent!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.