Ehhez mindössze ötezer budapesti aláírására lesz szüksége, amit április 20-a és május 7-e között kell összegyűjtenie.

Varga Judit több posztban, majd azóta egy hosszabb interjúban számolt be arról, mennyi szenvedést okozott neki házasságuk idején a jogász férje. Magyar szerint azonban a volt felesége nem mondott igazat, mert zsarolják vagy „ajánlanak valamit”. Egyébként a kapcsolati erőszak kérdésével ő már nem akar foglalkozni – olvasható a Magyar Narancsban megjelent interjújában.

Bár tagadja, Magyar Péter már a főpolgármester-jelöltség gondolatával játszadozik

A végén senki se lepődjön meg, ha Magyar Péter végül elindul a főváros főpolgármesteri címéért    Fotó: MTI/Lakatos Péter

Marketingesek építgetik Varga Judit volt férjét, aki immáron maga is politikusnak állt, és próbál elindulni a június 9-i választáson. Az önkormányzati választás kapcsán lehetséges ellenzéki együttműködésről kijelentette: „Többen is kerestek, de nem tárgyaltam senkivel, ad absurdum akár még én is lehetnék főpolgármester-jelölt – fogalmazott.

Magyar Péter egyébként saját pártja színeiben az EP-választáson már nem fog tudni indulni, ugyanis azt nyilatkozta, hogy a párt még nincs bejegyezve. Főpolgármester-jelöltként viszont még indulhat, ehhez mindössze ötezer budapesti aláírására lesz szüksége, amit április 20-a és május 7-e között kell összegyűjtenie.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
a faszé írtok cirádás avatarral a megafonnál. ez az azonosító?
qrvára egykaptafa szövegek, az íráskép meg ugyanaza az emberke vagy automata csinálja?
és érdekes soha még egy betűhiba sincs.
magatkat járatjátok le!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Magyar Orbán komornyikjának nem jelentkezett?Hogy halaszthatta el ezt a lehetőséget?De ha jól meggondolom, jogi végzettségű , ismeri az államigazgatást , akkor mi a probléma ezzel?Lehet hogy állást keres, ez nem jutott eszébe a bírálóknak?Átgondolta a dolgot, és ma úgy látta, hogy még csak a tudása és ismerete a főpolgármesterség ellátásához elegendő.De szövögethet még merészebb álmokat is, ahogy OV tette.
teuton
Mi lenne, ha a firkasz nem a sajat liderces remalmairol, talalgatasokrol firkalna, hanem tenyekröl??? Amiota fideszes erdekeltsegü lett a propi, kirugtak minden regi embert es ujakat vettek fel (mint az indexnel!), azota nagyon kilog a lolab, a firkaszok a sajat velemenyüket eröltetik az olvasokra... Valojaban ez ugy kellene kinezzen, hogy az ujsagiro beszamol a tenyekröl es az olvasok megfogalmazzak a velemenyüket.
TASzSz
@Géza: Egy hímringyó váltja meg az életüket! Már az Erőss család is letagadja!
TASzSz
@Géza: Liliána hamarabb lesz miniszterelnök Mexikóban, mint ez itt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.