A kormány korábban elsunnyogta, de most már biztosra ment, és titkosította az e tárgyban beadott kérelmeket.

Van olyan miniszter az Orbán-kormányban, akinél a napi rutin része, hogy döntsön arról, nemzetbiztonsági okokból megfigyeljenek-e valakit, átkutassák-e a lakását, autóját, lehallgassák-e a telefonját vagy a találkozóit, elolvassák-e a leveleit, vagy rögzítsék-e, mi történik az otthonában. Sokan azonnal rávágnának egy nevet, melyik miniszternek lehet ekkora hatalma, de tévednek. Ugyanis az igazságügyi miniszter az egyetlen helyes válasz – írta a HVG.

A kis kíváncsi – Varga Judit tavaly napi 4 titkos megfigyelésről döntött miniszterként

Varga Judit minisztersége idején 849 db kérelemről döntöttek     Fotó: MTI

Titkos információgyűjtés ugyanis nemzetbiztonsági céllal csak igazságügyi miniszteri engedéllyel folytatható, vagyis ez külső engedélyhez kötött. Másik kategória a bűnüldözési célú titkos információgyűjtés, de itt is van külső kontroll: egy bíró az engedélyező. Sőt, a titkosszolgálatok végezhetnek külső engedélyhez nem kötött információgyűjtést is, ezt elég „házon belül” jóváhagyni.

2023-ban összesen 1400 ilyen megfigyelési igény futott be a tárcához.

Az első 7 hónapban, Varga Judit minisztersége idején 849 db kérelemről döntöttek, míg a tavalyi év utolsó 5 hónapjában, Tuzson Bence minisztersége idején 551 db kérelmet bíráltak el.

Ez azt jelenti, hogy Varga valamivel több ügyben döntött: a hivatalában töltött 212 nap alatt átlagosan naponta 4 ügyiratról hozott döntést, míg Tuzson a saját időszakának 153 napja mindegyikén átlagosan 3,6-ról.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Jajj-jajj! Ez a szegény gyenge nő,de sajnálom!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Jajj-jajj! Ez a szegény gyenge nő,de sajnálom!!!
sokanvagyunk
Párszor átadta a lehetőséget... Magyarnak.
KisTehen
vajon magyar is kért tőle engedélyt?
Horizont
Na ezekről szeretnék hallani nem arról, hogy befeküdt a szülei közé.
Nessy
@KisTehen: A megfigyeltektől nem kértek engedélyt!! Azért "titkos megfigyelés"!
Nessy
@Horizont: Nem ok nélkül titkosították!
csak úgy....
érdekes,hogy a "verölegény" ura meg sincs említve ! :)
Őrnagy
"Varga Judit tavaly napi 4 titkos megfigyelésről döntött miniszterként"

Ekkora marhaságot! Nyilvánvaló, hogy valakik beterjesztik, hogy az információik szerint kit és miért kellene megfigyelni és lehallgatni, a miniszter feladata mindössze a az előterjesztés mérlegelése és jóváhagyása.

Az egyértelmű, hogy a családi háttere és a férja nárcisztikus volta miatt nem lett volna szabad miniszternek kinevezni, nem lett volna szabad a férjét havi 4 milliós fizetésért állami foglakoztatásban részesíteni, minden más csak rosszindulatú mocskolódás.
KisTehen
@Nessy: ha senkitől se kapott engedélyt a titkos hangfelvételek elkészítésére, akkor törvényt sértett magyar
Clavigo
@KisTehen: Te tényleg ekkora marha vagy ?
Clavigo
@KisTehen: Neked nincs miért aggódnod,,.. Téged ,maximum az állatorvos figyel meg...
védegylet2024
DR.VARGA JUDITOT A NEMZETBIZTONSÁGI SZOLGÁLATNAK KELLETT VOLNA KIMENTENIE MÁR ÉVEKKEL EZELŐTT. EGY MAGÁNSZEMÉLYNEK KELLETT "ELJTERJESZTENIE", hogy férje valóságos családja ellenzéki mintának használja a volt miniszterasszony és EP képviselő tevékenységét. Nem értem mire való a "látlelet" ha nem kérik?
Cherry
Mocskos rib@nc de az exedről nincs felvétel ugye??? mert te egy becsületes kurv@ vagy ,, tudod a hazug embert utoléri...
Csizmás Kond
...lemaradottság ezen tépelődni...a nap minden percében megfigyelnek mindenkit...csak tegyél valami olyant, vásárolj valami olyant, hirdess valami olyant...rögtön rajtad vannak...
Ma már tudják hol jársz, hol mennyit tartózkodsz, mennyi a pénzed stb.
Aki Én
@Őrnagy: látom ehhez is segg hülye vagy, te szánalmas eszelős.
Őrnagy
@Aki Én Gyagyás: Agyhúgyköves elmeroggyant seggfejek nem érdekelnek!
viccesvigságok
: ezt kiadták neki nem önszántából tette ez házi feledat volt,olyan szakmai ártalomként. fönökei kiványcsisága
Pusztai
Donáth Anna: Varga Judit nyíltan a szemembe hazudott
HírKlikk 2024. március 30. 16:50
Varga Judittal 2020-ban vitáztam a jogállamiság helyzetéről, és szembesítettem azzal, hogy az ügyészséget a Fidesz irányítja – írta Facebook-posztjában Donáth Anna.
A Momentum elnöke úgy fogalmaz bejegyzésében, hogy „akkor valahogy mást mondott Polt Péterrel kapcsolatban, mint a nemrég nyilvánosságra került hangfelvételen. Ne kerteljünk: nyíltan a szemembe hazudott.”

Hozzátette, Varga Judit tevőlegesen részt vett a magyar jogállamiság felszámolásában.
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás: Mit lehetett ezen lebontani?

Gyurcsány: hazugságcsapdában élünk

Az elmúlt 8-10 év Magyarországa tele van politikai hazugságokkal, amelyek egyre jobban terhelték az országot, és amelyekből ki kell törni – mondta Gyurcsány Ferenc a szocialisták hagyományos Őszirózsa fesztiváljának szabadtéri fórumán vasárnap Győrött. “Olyan hazugságok csapdájában él az ország évek óta, amelyek ahelyett, hogy új teljesítményekre inspirálnának, az embereket lebeszélik a teljesítményről, az együttműködésről” – hangoztatta. A miniszterelnök leszögezte: muszáj kitörni ebből a helyzetből. Majd önkritikusan hozzátette: erről a törekvésről eddigi kormányzása alatt világosabban kellett volna beszélni.

„Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Nincsen sok választás. Azért nincs, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. (…) Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt el sem tudtuk korábban képzelni. (…) És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit! Nem tudtok mondani, az elmúlt négy évből olyan jelentős kormányzati intézkedést, amelyre büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végén. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?”

Őriztük a titkot

“Amit az elmúlt egy hónapban meg lehetett tenni, azt megtettük. Amit azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk és ti is tudtátok, hogy ha el fog jönni a választási győzelem, utána nagyon neki kell állni”.
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás: Mi volt ebben az a "Jogállamiság" aminek a felszámolásában Varga Judit tevőlegesen részt vett?

A hazugságcsapda, vagy az elkúrás? Vagy a titok őrzése? Esetleg az „Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai – amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni"?
Őrnagy
Hát nem is tudom. Ha sikerült azt a nagy rakás szart felszámolni amit a Gyurcsány-Bajnai kormány hátrahagyott, az nekem inkább érdemnek tűnik, mint bűnnek, de ha a libkány csürhének az a rakás szar volt maga a "Jogállamiság", ...
Hazaszeretet
Megfigyelésről döntött az igazságügyi miniszter?
Mi ezen a meglepő? Mint ha a borbély hajat vágott volna.
Inkább ezek a meglepő dolgok:

A balos birkákhoz is hozzákapcsolt USA liberális kormány kétszer jobban figyelte az állampolgárait, mint előtte bármelyik kormány.
-Edward Snowden, ha valakit érdekel és több az agya egy karónál, nézzen utána.
Röviden: A balliberális oldal a legnagyobb megfigyelő diktatúra.

A hazai nemzetellenes balos csürhe is pont innen merített amikor a Datadat meta adatokkal, és közvetlenül is megfigyelte, elemezte az ország állampolgárait.

Ez mind a dollár baloldal műve. Beavatkozott itthon a választásokba, SMS-eket küldözgettek. E-mailekben személyre szabottan szólították fel az állampolgárokat a jelenlegi rendszer ellen. Mi ez ha nem bűncselekmény és beavatkozás külföldről.

Így dolgozik a baloldal, amit rendre megpróbálnak elhallgatni.
Szegény Dzsoni és Árnika
Ja, és itt van még a Pegazus botrány is!

@Hazaszeretet: Buta vagy, mint a segg, te soknevű fidesz-pufajkás köcsög!

Engem nem tévesztesz meg, "Légió a nevem, mert sokan vagyunk." (persze, veled ellentétben én ezt mindig viccnek szántam anno - most már nem viccelek ilyesmivel, mert közel a vég...)
csak úgy....
akik nélkül nagy szarban lenne a fidesz : @Hazaszeretet: @Őrnagy: @Csizmás Kond: @KisTehen: ...és még sokan mások! :)
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: A fidesz akkor lenne nagy szarban, ha nem lennétek ti hungarofób agyhúgyköves elmeroggyant Sorosbérköcsög libkány seggfejek, nem uralnátok le a nemzeti vagyonból kilopott tőkével az ellenzéket és az ellenzéki médiát, és akkor talán ki tudna fejlődni egy igazi fideszmentes hazaszerető ellenzéke a fidesznek. ami valódi versenyhelyzetet teremtene a fidesz számára.
Na ezért tűri és biztosítja a fidesz az életteret a libkány csürhe számára, mert az ő hatalmuk garanciája, hogy az ország 2/3-át a fidesz karjaiba taszítjátok a hazaáruló libkány csürhe iránt érzett közutálattal!

Így valójában ti húgyagyú gyagyások tartjátok a fideszt hatalomban.
viccesvigságok
asztalosságot akar tanulni , Juditka a gyalulásnál kérem vegye figyelembe a szálirányt fontos a sima felület eléréséhez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.