Hajdú Péter nem először készít interjút feltételezett zaklatás áldozatával, hiszen annak idején Szepesi Nikolett, egykori úszó is a vendége volt, akkor azonban Szepesi tudta nélkül, egykori zaklatóját is behívta. A nő akkor úgy nyilatkozott, hogy ugyan végighallgatta a 2022-ben elhunyt idős férfit, bár közben azt latolgatta, hogy feláll és kimegy a felvételről.

Hajdút sokan bírálják, hogy miért csak Varga Judit magánéletével volt elfoglalva a hosszú felvétel alatt és politika jellegű kérdésekre nem tért ki. A műsorvezető erre úgy reagált, hogy a Frizbi bulvárplatform, ezért nem volt helye a Varga Judit interjúban a kiszivárgott hangfelvételnek.Hajdú Péternél vannak az egyenlők, meg az egyenlőbbek – Csak Varga Judit esetében kerülte a politikát, mint ördög a tömjént

Hajdú Péter igyekezett kíméletesen kérdezni Varga Juditot    Fotó: YouTube/Frizbi TV

Osváth Zsolt azonban mindezt cáfolja és elmondta:

Én voltam nemrég Hajdúnál. 6 órás felvételből 5,5 a politikáról és közéletről szólt. A többiben ettünk. Mondjuk az is igaz, hogy ez legalább 2 hete volt, azóta sok minden változott. Például az ex-igazságügyi miniszter szájából hallhattuk, hogy mennyire korrupt a maffiakormány. Kár, hogy erről nem esett szó. De hát a bulvár az bulvár.

Az interjúban többek között szó volt még az ellenzékről, a Fidesz politikájáról, a 2006-os tüntetésekről, az általuk szervezett inflenszertüntetésről, a gyermekvédelemről, de még Medgyessy Péterről is.

Alapvetően ezzel az a mondat, hogy a Frizbi bulvárplatform, egyszersmind megbukott. Ráadásul az internet sosem felejt, és előkerültek a műsorvezető exének, Sarka Katának a szavai is, miszerint Hajdú fél, hogy napvilágra kerül, mit művelt vele a házasságuk évei alatt.

Azonban a lényeges kérdés itt az, ha valaki korrekt akar lenni, akkor hallgassa meg másik felet. Vajon Magyar Pétert mikor látja vendégül a bulváros Frizbiben? Vélhetően a Varga-interjú után az exférjjel is nézettségi rekordot döntene Hajdú Péter.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hagyjátok ezt az idétlen majmot! Nem az volt a feladata, neki alákérdeznie kellett! =))
Pusztai
Húsvéthétfőn is megismétlik a Varga-interjút 24.hu
Újabb csatorna adja le Hajdú Péter interjúját

Közkívánatra! ??
Közutálatra:
uploads.disquscdn.com/images/4adbc5ad7e57f6678a9d083662466e504f0a9edc159693d4c205502249df77c5.png
KisTehen
"az ex-igazságügyi miniszter szájából hallhattuk, hogy mennyire korrupt a maffiakormány"

hazugság

ilyen nem volt a hangfelvételen
Yoda69
Nem tudom de volt, aki mast vart ettol a piperkoc majomtol? Ez nem ujsagiro, hanem rogan itelet vegrehatoja. Csak azt csinalta amit a propaganda megkivant tole.
RonaGyuri
Ha már bulvár; a nyitott kalitka-ajtóról és azon ki-be repkedéséről miért is nem kérdezte??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.