Miről szól az ünnep? Van-e köze a mai ünneplőknek 1848 forradalmáraihoz? Hogyan kellene ünnepelni? Hogyan függ össze a globális felmelegedés a holland ingatlanvásárlásokkal? Az utca emberét faggattuk ünnep előtt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
vajon mennyi lehet az igazság abból, hogy a hollandok magyarországi telkeket vásárolnak?

nem először hallom egyébként ezt a teóriát, hogy a globális felmelegedés miatt Magyarországra akarnak települni a hollandok
ugyeugye
@kiwi: néha hall az ember ezt-azt.
Pl. hogy az egész földön csak egy szűk sáv marad élhető, és Mo. épp ennek a közepén húzódik. És hát ugye(ugye) a vízbázisunk, ami miatt beléphetttünk a NATO-ba is...
Szal, nem zörög...
nanena
A hollandok, angolok mindig keresték azokat a helyeket, ahol eltöltik majd a nyugdíjas napjaikat. Gondolom ott fokozottan beszédtéma a globális felmelegedés sérülékonyságuk miatt. Mindenki kidolgozik egy vésztervet katasztrófa esetére. Ezért vesznek sokan ingatlant pl. Spanyolországban. S azért nekünk is vannak olyan adottságaink amik célországgá tehetnek bennünket.
Én most inkább Hollandiában szeretnék ingatlant venni és odaköltözni. Bár egy lakóhajó is jó lenne Amszterdamban.
idetektiv
@nanena: ühüm, lakóhajó mi? s az állandó folyami betegség? igaz - jut eszembe - ezek a hajók rögzítve vannak ;) de azért nem a globális felmelegedés a ludas a hollandokért, hanem a pénz: Magyarország olcsóbb - az orvosi ellátásról nem is beszélve!
furfang
@nanena: Tavaly jártunk Amszterdamban, én semmiképpen nem laknék ott. Hallatlanul piszkos, és a világ összes nációja ott hemzsegett. Budapest 5x szebb, persze le van rohasztva a végletekig, de a Duna két partjának a panorámáját még hála Istennek nem sikerült elk...niuk, bár ha sokáig maradnak a főpolgármesteri hivatal élén a jelenlegiek,nem kizárt, hogy sikerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.