A politikai pályára tért férfi legújabb posztjában azt állítja, mind a kormány, mind pedig Dobrevék megkeresték és a támogatásukról biztosították.

Egészen Húsvéthétfő délutánjáig bírta ki Magyar Péter, hogy ne posztoljon a saját Messiás-tudatáról, politikai szerepvállalásáról. Ám ezúttal azért kicsit messze ment, ugyanis azt állítja,

már mindkét oldal prominensei őt támogatják, benne látják a változás alfáját és omegáját.

„A miniszterelnök közvetlen környezetéből és a Dobrev-féle árnyékkormányból is többen megkerestek informálisan és támogatásukról biztosítottak és szurkolnak a változásért” – írta bejegyzésében.

Vádalkut kínál Orbánéknak Magyar Péter – Úgy tesz, mintha ő lenne egyedül Magyarország megmentője

Magyar azt állítja, már mindkét oldal prominensei őt támogatják   Fotó: Facebook/Magyar Péter

Magyar közölte, országos körúton járt, és rengeteg emberrel beszélt Mátrafüredtől, a Balaton parton át, Hévízig. "Remény, bizalom, hit, változás, szabadság, tisztelet, hazaszeretet, becsület. Ezek a szavak hangzottak el a legsűrűbben ezeken a több száz spontán beszélgetésen, melyeken hol 16 éves lelkes fiatalokkal, hol sokat megélt, de még mindig őszintén bizakodó, csillogó szemű 90 felettiekkel, hol sokgyerekes szülőkkel, ellenzékiekkel, fideszesekkel, eddig soha nem szavazókkal folytattam" – fogalmazott Magyar Péter a közösségi oldalán.

Mint írta, minden pillanatban érzi azt az óriási felelősséget, ami a megelőlegezett, feltétlen bizalom miatt hárul most rá, és tudja, hogy

ez már egy egyirányú utca, innen nincs visszaút. Addig nem állnak meg, amíg vissza nem veszik a hazát Gyulától Mosonmagyaróvárig, Szakonyfalutól Fehérgyarmatig.

„Talán néhányan még el sem tudjátok képzelni, hogy milyen sokan vagyunk, hogy április 6-án, szombaton több százezren és június 9-én több millióan fogunk kiállni együtt a hazánkért és megkezdeni a közös munkát egy új, modern, európai Magyarországért" – vélekedett Magyar.

Majd hozzátette: „A több évtizedes politikai státusz quo a végnapjait éli, a változás mi magunk vagyunk, leszünk.

Június 9-én a korrupt, levitézlett hatalmi elit egy utolsó figyelmeztetést kap. Ma még kér a nép. Még ki lehet ugrani. Most még lehet vádalkut kötni. Most még lehet"

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@csak úgy...: 2 év múlva M.P. nem lesz sehol!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@levarosbukta: Nagyon remélem, hogy van "hangfelvétel" a beszélgetésről az "árnyékkormány egyes tagjaival", akik támogatásukról biztositják MP-t. Mert e nélkül ez teljesen hihetetlen, és hiteltelen...hogy mi rejlik mögötte, azt csak rogánék tudják megmondani. Az, hogy Dobrevéknak van teljesen kidolgozott kormányprogramjuk-és olyan, amelyet országjárásuk során meghallgatott vélemények figyelembe vételével dolgoztak ki...az azért nagyon csábitó azok számára, akik eddig is az ellenzéki pártok meg sem hallott követeléseivel állnak most ki a nagyérdemű elé. Mert saját program, és saját gondolat eddig nem volt...de adjunk időt, hátha majd lesz az is.
Clavigo
Nincs,,,és nem is lehet vádalku ,,ha bukna a firymasz konda..!!!
NKF
Ez a kis köcsög elhiszi magáról ,hogy lesz az új Messiás? Megáll az eszem!
sziralisa
@TASzSz: Messze nem kell ahhoz két év...
TASzSz
@sziralisa: Ja! De akkor szó szerint!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.