A politikai pályára tért férfi legújabb posztjában azt állítja, mind a kormány, mind pedig Dobrevék megkeresték és a támogatásukról biztosították.

Egészen Húsvéthétfő délutánjáig bírta ki Magyar Péter, hogy ne posztoljon a saját Messiás-tudatáról, politikai szerepvállalásáról. Ám ezúttal azért kicsit messze ment, ugyanis azt állítja,

már mindkét oldal prominensei őt támogatják, benne látják a változás alfáját és omegáját.

„A miniszterelnök közvetlen környezetéből és a Dobrev-féle árnyékkormányból is többen megkerestek informálisan és támogatásukról biztosítottak és szurkolnak a változásért” – írta bejegyzésében.

Vádalkut kínál Orbánéknak Magyar Péter – Úgy tesz, mintha ő lenne egyedül Magyarország megmentője

Magyar azt állítja, már mindkét oldal prominensei őt támogatják   Fotó: Facebook/Magyar Péter

Magyar közölte, országos körúton járt, és rengeteg emberrel beszélt Mátrafüredtől, a Balaton parton át, Hévízig. "Remény, bizalom, hit, változás, szabadság, tisztelet, hazaszeretet, becsület. Ezek a szavak hangzottak el a legsűrűbben ezeken a több száz spontán beszélgetésen, melyeken hol 16 éves lelkes fiatalokkal, hol sokat megélt, de még mindig őszintén bizakodó, csillogó szemű 90 felettiekkel, hol sokgyerekes szülőkkel, ellenzékiekkel, fideszesekkel, eddig soha nem szavazókkal folytattam" – fogalmazott Magyar Péter a közösségi oldalán.

Mint írta, minden pillanatban érzi azt az óriási felelősséget, ami a megelőlegezett, feltétlen bizalom miatt hárul most rá, és tudja, hogy

ez már egy egyirányú utca, innen nincs visszaút. Addig nem állnak meg, amíg vissza nem veszik a hazát Gyulától Mosonmagyaróvárig, Szakonyfalutól Fehérgyarmatig.

„Talán néhányan még el sem tudjátok képzelni, hogy milyen sokan vagyunk, hogy április 6-án, szombaton több százezren és június 9-én több millióan fogunk kiállni együtt a hazánkért és megkezdeni a közös munkát egy új, modern, európai Magyarországért" – vélekedett Magyar.

Majd hozzátette: „A több évtizedes politikai státusz quo a végnapjait éli, a változás mi magunk vagyunk, leszünk.

Június 9-én a korrupt, levitézlett hatalmi elit egy utolsó figyelmeztetést kap. Ma még kér a nép. Még ki lehet ugrani. Most még lehet vádalkut kötni. Most még lehet"

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@csak úgy...: 2 év múlva M.P. nem lesz sehol!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Peti birkózó szart evett!
helyes!
ezekkel csak így lehet!
o)
kereső
Nincs vádalku! Az én nevemben ne igérgessen- mert azt a bűnt!! amit orbánék az ország ellen elkövettek, nem követheti vádalku.
Csizmás Kond
...kezdem elhinni hogy a fidesznek dolgozik...
human
@kereső: A vádalku elkerülhetetle függetlenül attól, hogy milyen pártszerveződés nyerne.
A legnagyobb bűnösökere terhelő vallomásokat csak így lehet letenni az asztalra.
KisTehen
helyes ... kábítsd csak az embereket :)
teuton
Csak ugyananzt a retorikat hasznalja, mit a fitymaszosok, a potrohos is allandoan "a magyarok§ meg "Magyarorszag"rol pofazik, de csak a sajat es birkai neveben... Viszont a vadalku nem rossz ötlet, mar több orszagban volt erre pelda, pl. Delafrikaban kellett a polgarhaborumentes atmenethez. Olyan ez, mint a fegyverletetel. aki leteszi, az talan megussza büntetes nelkül, aki nem, azt fegyverrel a kezeben likvialjak. Azonkivül rendkivül hasznos, ha ezzel koronatanukat lehet megnyerni...
rücsü41
Ez vádalku ajánlás nem más mint egy beszéd fokozás.Kivel köthetnének vádalkut a hatalmon levők , és milyen ügyekben?Ezek a kérdések mutatják, hogy a vádalkus kijelentés egy beszéd fontosságát fokozó bejelentés volt, de különben semmi mögöttes tartalom nincs benne!Nem kellene Magyarnak olyanokat mondani ami kétségessé teszi a hitelességét.
Pegero
Ennek elgurult a gyógyszere! Súlyos eset, ez tényleg beteg!
csak úgy....
@TASzSz: @Maccska: @Pegero: ahogy benneteket volt komcsikat ismerlek, ti két év múlva a peti valagán fogtok fürtökben lógni, persze csak akkor ha kelletek neki! :)
KisTehen
@csak úgy...: húzz már a picsába agyhalott :)

csak egy bíró vagy ügyész ajánlhat fel vádalkut ... egy magát miniszterelnöknek képzelő bohóc nem ... ügyvéd létére tudja is ezt ... de neked ezt mondja, mert ezt akarod hallani ...

pétered is populista, mint orbána

HAHAHA
Yoda69
Jol csinalja. orban osszes haverja megbukott, erdogantol netanjauhig. Most mar orbanon a sor a bukasban. Itt az ideje hogy Magyarország ujra felviragozzek.
Pálinkás Pál
@rücsü41: mondok egy példát vádalkura...tételezzük fel, tökös emberek forradalmat csinálnak, a kormánynak kinézne a lámpavas...akkor egy " enyhébb bűnös " csacsogni kezd, borít ,hogy ő csak fegyházat kapjon, ne himbálódzon a körúton...
TASzSz
@csak úgy...: 2 év múlva M.P. nem lesz sehol!!!
kereső
@human: tegnap 19:19 Akkor kezdheti magán, hiszen akkor a 800 milliós diákhiteles szerződés megy a levesbe...és sok minden más is, amit az átlátszó, Hadházy, a dk már dokumentált ...a kiperelt iratokkal, a nyomozásaikkal...egy egész romlott rendszerről beszélünk, nem egy-két "manus" korrupciójáról- hanem rendszer szintú, törvénybe foglalt lopásokról, és a teljes közvagyon elsikkasztásáról. Gondolod, hogy MP majd "megvádolja" a volt feleségét, a gyermekei anyját azon törvények megalkotásáért, amelyek ezt lehetővé tették? Itt búnös nem csak a kormány, hanem a parlament, az ÁSZ, a költséfvetési tanács, az alkotmánybiróüság...folytassam? Ez nem egy schadl ügy.
levarosbukta
Azt elhiszem hogy Dobrevék támogatják, ez ellen a csürhe ellen még az ördöggel is le kell paktálni, de hogy a kormány MP támogassa, nna ez nettó hazugság.
Peller Anikó
@levarosbukta: Nem a kormány támogatja, hanem a miniszterelnök közvetlen környezetéből valaki vagy valakik, ezt írta. Nyilván nem a viktor aki maga a kormány.
Pegero
@levarosbukta: @Peller Anikó: Látom nagy zűrzavar van a fejetekben!
kereső
@levarosbukta: Nagyon remélem, hogy van "hangfelvétel" a beszélgetésről az "árnyékkormány egyes tagjaival", akik támogatásukról biztositják MP-t. Mert e nélkül ez teljesen hihetetlen, és hiteltelen...hogy mi rejlik mögötte, azt csak rogánék tudják megmondani. Az, hogy Dobrevéknak van teljesen kidolgozott kormányprogramjuk-és olyan, amelyet országjárásuk során meghallgatott vélemények figyelembe vételével dolgoztak ki...az azért nagyon csábitó azok számára, akik eddig is az ellenzéki pártok meg sem hallott követeléseivel állnak most ki a nagyérdemű elé. Mert saját program, és saját gondolat eddig nem volt...de adjunk időt, hátha majd lesz az is.
Clavigo
Nincs,,,és nem is lehet vádalku ,,ha bukna a firymasz konda..!!!
NKF
Ez a kis köcsög elhiszi magáról ,hogy lesz az új Messiás? Megáll az eszem!
sziralisa
@TASzSz: Messze nem kell ahhoz két év...
TASzSz
@sziralisa: Ja! De akkor szó szerint!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.