Elmondta-e Varga Judit ugyanazt tanúként, mint a hangfelvételen? Lejáratásra vagy fárasztásra játszik a Fidesz? Hogyan lehet Varga Judit vádjait erkölcsileg a helyükön kezelni? Megdőlt-e a mindenható Orbán mítosza?

A fent megfogalmazott kérdésekre keresték a választ a HVG.hu választási podcastjében. Magyar Péter hangfelvétele elintézte, hogy a moszkvai terrortámadás és Bolsonaro magyar követségen bujkálása is eltörpüljön mellette, már ami a közfigyelmet illeti – jóllehet, ezen a héten már a NER közreműködésére is számíthatott.

A kormány a kegyelembotrány után Magyart sem tudta kizárni a propagandabuborékból, Varga Judit bevetése azonban – annak ellenére, hogy állításai súlyosak és rémisztőek – valójában inkább politikai játszmává tette, mintsem konstruktívan hozta a felszínre a családon belüli bántalmazás kérdéskörét és az áldozatok helyzetét.

Csak úgy ég a közpénz – Magyar Péter minden megszólalása 1-2 milliárdjába kerül a Fidesznek

Magyar Péter beszédet mond 2024. március 26-án a budapesti Vértanúk terén Fotó: MTI/Lakatos Péter

A SzavazóFülke e heti adásában egyebek mellett jogi minőségben vizsgálták „az atombombát”, megpróbálták átvágni a Varga-saga gordiuszi csomóját és elemezték a Fidesz válságkezelését. Egy biztos, az adófizetőknek igencsak sokba kerül Magyar Péter aktivitása, ugyanis szerény számítások szerint a kormány minden megszólalására milliárdos kampányba kezd a férfi lejáratására.

Forrás: HVG.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Csak úgy ég a közpénz – Magyar Péter minden megszólalása 1-2 milliárdjába kerül a - ̶F̶i̶d̶e̶s̶z̶n̶e̶k̶ - magyar állampolgároknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
Jönnek mint szarra a legyek! Hogy került ide ez a sok ökör? Elvégezték a "megafon" tanfolyamot, vagy ez mind a shikaririzikósgéza? @FitesZoltan: @TaknyostPofozó: @Feller_Peti: @Liberalkiller: @Károly77:
Peller Anikó
@Ezodabasz: Mind.

Más: nem a péter megszólalása kerül egyenként 2 ezer millióba, hanem a fidesz hazugsággyárának működtetési költsége ennyire sok.
KisTehen
@kulabombaafityiszre: te hány éves vagy? 13?
KisTehen
@Pálinkás Pál: @izéke: ti meg nem veszitek tőle vissza ... vagyis nem vagytok jobbak a NERnél
kulabombaafityiszre
@KisTehen: április 1., 10:54
Közöd.Te kis pedósimogató.
Egyébként saccra apád lehetnék,bár lehet az is vagyok,amilyen bohókás fiatal voltam.HAHAHA
balos
@kulabombaafityiszre: Ne már!Ilyent még 1 debil fideSSes sem tud gyártani!Ehhez várúr kell,mert nekik van ilyen válogatott spermából barom!Nekik minden fideSSes kell akinek a gerince helyén a galand féreg a testtartó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.